Şimdi Ara

PS3 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.027
Cevap
76
Favori
647.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profile kısmı çalışmadığı için bilgilendireyim istedim.

Ninja gaiden ve stuntman ignition gitti.

Bu hafta sonu belki motorstorm ve Kate&Lynch gidecek.

Şimdilik gelenler

Assansins Creed ve Conan

Takaslık tek oyunum Oblivion kaldı.Aradığım Heavenly sword ve fifa08.

Kateand Lynch için gelecek tekliflere de açığım.
  • Morfoz Heaenly mi arıyorsun.....Anlamadım...

K&L için bana sormuştun yanıtım 6. sayfa da sanırım okumadın....

Uncharted ile K&L bire bir takas, istersen yapabiliriz....

Bu arada kartlı oyunu beğenmediysen, buradayım...
  • ooo Sirena grup buradaymış, yukarıdan bakıyorlar...
  • Forza;

Senin cevabı okumustum ama dogrusu tam olarak anlamamıştım. Herhalde oyuna devam ediyor ve takası düşünmüyor diye düşündüm. Uncharted ile takas tamamdır. Ne zaman evde oluyorsan söyle perşembe akşamı iş çıkışı gaziemire sana uygun yere geleyim ve takası yapalım. Hatta bu gidişle ben half life 2 ye sonra başlayabileceğim. Oynamak için sana bırakayım.Sen oyna sonra bana geri verirsin

Eye of judgement a fırsat olmadı.Ekstra kağıtları basmakla meşgulüm. Başladım mı tam olarak başlayayım diye düşündüm.

Heavenly sword için fazla mal göz çıkarmaz

Bu arada Conan geldi. Oynadıktan sonra onu da takasa açacağım.
  • @morfoz

Perşembe OK,

Senin ofis Torbalı-K.Paşa girişi tarafında ki tahmin ettiğim yerde ise G.Emir tamamdır hatta Mado' da bir çay içeriz, yoksa yine Konak yapalım oralara kadar gelme...Yollar malum giriş olay, çıkış olay.

HL2 ise istemem... sakınan medya ya çöp batar abi !

Aman kalsın...
  • Forza;

Benim ofis tahmin ettiğim yerde ve akşam geleceğim.
  • Elimde takaslık veya satılık FIFA 08 ve Resistance var. iki oyun da PAL, orjinal kutu, kitapçıklı ve çok temizdir.
  • elimde dark kingdom var takas yapabiliriz arkadaşlar özel msg atarsanız sevinirim
  • Profile çalışmadığı için belirteyim istedim. Forza ile her zamanki çok güzel bir takas daha gerçekleştirdik. Kate and Lynch gitti ve Uncharted geldi.

Bunun dışında 2 tane oblivonum vardı ve 1 i gitti timeshift geliyor.

Yakında takasa açacağım oyun Conan olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morfoz

Profile çalışmadığı için belirteyim istedim. Forza ile her zamanki çok güzel bir takas daha gerçekleştirdik. Kate and Lynch gitti ve Uncharted geldi.

Bunun dışında 2 tane oblivonum vardı ve 1 i gitti timeshift geliyor.

Yakında takasa açacağım oyun Conan olacak.

Oyunu bitirdim Murat....

Hönk yaa....

O kadar değil canım yanlız 2 kişi aynı ekran çok keyifliymiş....

Teşekkürler Drake...
  • gençler başlığı düşünenin aklına sağlık önce tabi izmirde yaşayan bi adam olarak sizlerden istanbuldaki bir arkadaşım sayesinde haberdar olmak da işin ironisi olsa gerek:) şimdilik oynadığım pes 2008 ve nfs prostreet var bende ve assassin's creed in peşine düşmüş durumdayım birkaç yerden bahsetmişsiniz oyun alınabilecek ama tam yerlerini anlayabilmiş değilim yardımcı olursanız sevinirim ben de iyi kötü bi arşiv yapayım da takaslar başlasın...kolay gele
  • Yeni oyunlarınızın olması size ciddi bir avantaj sağlayacaktır. Assasins bende var ve yakın bir zamanda takas yapmayı düşünüyorum. (Sormadınız ama elinizde ki oyunlar bende var maalesef) Görüşmek dileğiyle...
  • Arkadaşlar,
    Virtual Tenis 3 arıyorum.
    Yılbaşında kızıma hediye olarak aldığım, poşetin içinde kırılmış.
    Üzüntüsünün boyutunu anlatamam.

Satmak isteyenler bana kutu,kitapçık durumunu bidiren PM atarsa çok sevinirim...
  • arkadaşlar ps3, xbox oyunlarını internetten bulup dvd ye yazıp oynayamıyormusunuz. yada böyle bir şey yapmak mümkün mü
  • Ozan19881

Indirip yazamıyoruz. oyüzden orjinal almak zorundasınız.
  • sağol
  • İmzamda görüldüğü gibi 9 oyunum olmuş durumda ve beowolf da yolda. Artık heyecanla tek beklediğim oyun Devil May Cry 4. O zamana kadar da bazı oyunları bitirmiş olurum ve takasa açarım.

Gerçi takasları DH dan bazı arkadaşlarla yaptık.Forza en önde geleni vexbox aldıktan sonra umarım ps3 e devam eder.
  • hiç PM gelmemiş.
    yaw, kimsede tenis yok mu???

quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

Arkadaşlar,
    Virtual Tenis 3 arıyorum.
    Yılbaşında kızıma hediye olarak aldığım, poşetin içinde kırılmış.
    Üzüntüsünün boyutunu anlatamam.

Satmak isteyenler bana kutu,kitapçık durumunu bidiren PM atarsa çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: morfoz

İmzamda görüldüğü gibi 9 oyunum olmuş durumda ve beowolf da yolda. Artık heyecanla tek beklediğim oyun Devil May Cry 4. O zamana kadar da bazı oyunları bitirmiş olurum ve takasa açarım.

Gerçi takasları DH dan bazı arkadaşlarla yaptık.Forza en önde geleni vexbox aldıktan sonra umarım ps3 e devam eder.

2008 exclusive yılı abi tabi devam edeceğim...
    Aranıyor Rockband veya GH3 set olarak...
  • Elimde NFS:Pro street var ounu bitirdim Gran Turismo 5 ile takas etmeyi düşünüyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.