Şimdi Ara

Ps3 kaça gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tertemiz bir ps3üm var. 320 gb. İçinde devam eden 2 yıldan fazla süre önce aldığım plus var. Ve plusun dışında yüklü 10dan fazla oyun var. Yanında kutulu 6 oyun daha vereceğim. 2 adet kol ve move paketide var. Aleti kaçtan satabilirim acaba?

• quote:

İçinde devam eden 2 yıldan fazla süre önce aldığım plus var.

En son ne zaman ödeme yaptınız? İlk PLUS üyeliğinizi 2 yıl önce aldınız, sonradan bitince tekrarladınız ve hala devam ediyor sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

İçinde devam eden 2 yıldan fazla süre önce aldığım plus var.

En son ne zaman ödeme yaptınız? İlk PLUS üyeliğinizi 2 yıl önce aldınız, sonradan bitince tekrarladınız ve hala devam ediyor sanırım?

3-4 aydan fazla süresi var diye biliyorum
  • Ben de merak ediyorum 12 gb super slim tertemiz 7-8 ay kullanıldı üzerinde toz bile yok kutu içeriği tam ds'de sıkıntı yok yanında bir de tekonosadan 60 liraya aldığım çakma ds var garantisi devam ediyo kutulu, yanında kutulu fifa 15 ve bf3 var. Ederi nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 24 Haziran 2015; 14:39:44 >
  • Bende merak ediyorum 250 gb lık ps3 üm var tertemiz yanında hepsi Tr'den alınmış sıfır ayarında

1) GTA 5 (haritalı)
    2) Last of Us
    3) Gran Tourismo 5
    4) Diablo 3
    5) Spider Man shattered dimensions
    6) Captain America Super soldier
    7) Resident Evil 6
    8) Midnight club L.A Complete Edition
    9) Uncharted 3
    10) Beyond Two Souls
    11) Nino Kuni (Hayao Miyazaki’nin oyunudur)
    12) Batman Arkham Asylum
    13) God of War Ascension
    14) Sega Super star Tennis

oyunlarını vereceğim sizce ne kadar eder ? GG. de açık arttırmaya sokabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 24 Haziran 2015; 15:22:25 >
  • Arkadaşlar 3-4 tane ps3 alıp satmışlıgım var size durumu böyle izah ediyim.Eğer cihazınız 12GB,40GB veya 60GB ise makina sıkıntısız,çizik dahi yok ise ve en onemlı faktör oyunlar güncelse(GTA5,FİFA 15,PES 15 gibi) ederi 400-420 arası,eğer oyunlarınız güncel değilse(PES 13,GTA4 vs)350-380 arası gider.Cihazınız 120GB,320GB vs ise bu fiyat 420-500 arası değişir cihazın temizliğine baglı olarak.Şunuda unutmayın 500'den yukarı kimse almaz çünkü spotcularda PS3'ün sıfırı 600Lira yani bi hevesle gidip 550-600TL'ye koymayın anca kendiniz kandırırsınız satılır diye.

Dediğim gibi PS3 alma ve satma işinde bulundum ve cihazın suankı 2.el piyasası budur.fiyatlar 20 TL bile yukarı cıksa alınmıyor insanlar burun kıvarıyor.Bu arada cihazı hemen elden çıkarmaya çalısın 2 ayda bir piyasası dusuyor elınızde kalmasın.Kolay gelsin

• Takasla yada nakit gta 5 arıyorum arakdaşlar uçmadan fiyatta alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

Bende merak ediyorum 250 gb lık ps3 üm var tertemiz yanında hepsi Tr'den alınmış sıfır ayarında

1) GTA 5 (haritalı)
    2) Last of Us
    3) Gran Tourismo 5
    4) Diablo 3
    5) Spider Man shattered dimensions
    6) Captain America Super soldier
    7) Resident Evil 6
    8) Midnight club L.A Complete Edition
    9) Uncharted 3
    10) Beyond Two Souls
    11) Nino Kuni (Hayao Miyazaki’nin oyunudur)
    12) Batman Arkham Asylum
    13) God of War Ascension
    14) Sega Super star Tennis

oyunlarını vereceğim sizce ne kadar eder ? GG. de açık arttırmaya sokabilirim

480 oyunlar var ps3 bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ps3 almayı düşünüyorum lakin bu konuya çok uzağım. Bu bazı aletlerde oyunlar yüklü bazıları cdli falan anlamadım. Biz daha çok pes 13 oynuyoruz. Kafeye para yatırmayalım diye alalım diyoruz ev arkadaşımla lakin ben biraz oyun düşkünüyüm hani gta falan da oynarım :) Ne alsam ki. Şu yazan arkadaşlar bana sanalpazar üzerinden kaç para istediklerini bir pm atarlarsa düşünebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.