Şimdi Ara

PS3 Kırmızı ışık sorunu çözüm alternatifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
33.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

xboxta ki havlu yontemı bu

aynen o da düzeliyordu fakat fazla uzun ömürlü olamıyordu maalesef.
  • Bu veya benzer yöntemlerle lahimleri ısıtarak düzeltmil olabilirsiniz. Ama takrar aynı arızayı almak istemiyorsanız, soğutma sistemini güçlendirmelisiniz. Mesela Bunın için satılan ekstra fanlar var, onlardan kullanabilirsiniz.
  • Mesajım burada dursun.Benimkindede sesler yüksek gelmeye başladı
  • asırı fan sesinden rahatsız olan arkdaslar,fan sesinden kurtulmak istiyorsanız ps3 cell ve rsx işlemcilerine (IHS MOD) yapmanızı yaptırmanızı tavsiye ediyorum bu sekilde sarı ışık sorunda ortadan kalkmış olcaktır.Nasıl yapışılır derseniz youtube dan PS3 IHS MOD olarak aratırsanız bulursunuz herkese sarı ısıksız ve fan sessiz oyun oynmak dilegimleee....
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

Ben fırında ısıttım anakartı çalıştı bir iki gün sonra yine gitti,tekrar aynı şeyi yaptım bu sefer olmadı,yani kalıcı çözümü yok gibi birşey.

ben kaynar suyun içine soktum şimdi sapasağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERANCI

asırı fan sesinden rahatsız olan arkdaslar,fan sesinden kurtulmak istiyorsanız ps3 cell ve rsx işlemcilerine (IHS MOD) yapmanızı yaptırmanızı tavsiye ediyorum bu sekilde sarı ışık sorunda ortadan kalkmış olcaktır.Nasıl yapışılır derseniz youtube dan PS3 IHS MOD olarak aratırsanız bulursunuz herkese sarı ısıksız ve fan sessiz oyun oynmak dilegimleee....

süpersin <3
  • Arkadaşlar ben 40 dakka arkadan ısıttım ama aynı şey.ben önceden içini açıp termal macunu temizlemiştim.acaba termal macun sürsen düzelirmi şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyeti nekadar tutar bi söyleyebilirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: prefct

Maliyeti nekadar tutar bi söyleyebilirsen

duruma bağlı ama genelde ne yazık ki 80-100 tl civarı :-(
  • Arkadaşlar pes2014 oyununu aldım, tam maşa girerken 3 kere bip sesi gelip ps3 kapanıyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor.Cd yi değiştirdim yeni cd dede aynısını yapıyor.Pes2013 oynuyorum sadece 2014 te yapıyor.Kırmızı ışık hatası olsa her oyunda yapar diye düşünüyorum neden sadece 2014 te yapıyor anlayamadım.Neden olduğuna dair tahminleri olan varmı ???
  • Gözümü korkuttunuz. 1 yıllık cihazda da kırmızı sarı görme ihtimalimiz var mıdır? Bu konuda alınabilecek önlem var mıdır en önemlisi?
  • neurotic N kullanıcısına yanıt
    Super Slim ise korkmaya gerek yok, fat kasalar riskli
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Super Slim ise korkmaya gerek yok, fat kasalar riskli

Çok sağol hocam içime su serptin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerix

Arkadaşlar pes2014 oyununu aldım, tam maşa girerken 3 kere bip sesi gelip ps3 kapanıyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor.Cd yi değiştirdim yeni cd dede aynısını yapıyor.Pes2013 oynuyorum sadece 2014 te yapıyor.Kırmızı ışık hatası olsa her oyunda yapar diye düşünüyorum neden sadece 2014 te yapıyor anlayamadım.Neden olduğuna dair tahminleri olan varmı ???

Vallahi pek fikrim yok ama ps3 fat ise işlemcisi daha azdır ve pes14 çalıştırmayı denediğinizde işlemcisi yanmaya başlıyordur ve sistem kurtarma devreye girip kırmızı ışığa yönlendiriyordur. sen yetkili birine sor ama tahminimce bu.
  • Valla böyle konuları görünce korkuyorum.2 yıllık slim makine var gta 5 oynarken 2-3 saat sonra donuyor ve düğmesinden reset atmak zorunda kalıyorum.Açtım içini temizledim gerçi neredeyse hiç toz çıkmadı.Güç kaynağına elektrik süpürgesi tuttum.Sorun yine çözülmedi.Bende full format attım makineye psn den gta 5 i yeniden indiriyorum.En azından bende bu tarz sarı ışık vs.vermiyor ama bu bu işin sonu da böyle olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

(bunu türkiye de ilk yapan benim :D)

4 sene önce 10. yu görmüştüm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36611577/key_sary+y%3Fy%3Fy+g%F6rd%FCm/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

sen gene youtube'ye bakıp yaptım demişsin.
    üsteki bebe ''bunu türkiye de ilk yapan benim'' demiş

ne cevhermiş te arkadaş haberimiz yokmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

sen gene youtube'ye bakıp yaptım demişsin.
    üsteki bebe ''bunu türkiye de ilk yapan benim'' demiş

ne cevhermiş te arkadaş haberimiz yokmuş

lan ne bebesi 34 yaşındayım ahahahahahahaha bu arada ilk yapan benim olayı abzürttü ciddiye aldıysanız banane

• quote:

Orijinalden alıntı: onureser

quote:

Orijinalden alıntı: esmerix

Arkadaşlar pes2014 oyununu aldım, tam maşa girerken 3 kere bip sesi gelip ps3 kapanıyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor.Cd yi değiştirdim yeni cd dede aynısını yapıyor.Pes2013 oynuyorum sadece 2014 te yapıyor.Kırmızı ışık hatası olsa her oyunda yapar diye düşünüyorum neden sadece 2014 te yapıyor anlayamadım.Neden olduğuna dair tahminleri olan varmı ???

Vallahi pek fikrim yok ama ps3 fat ise işlemcisi daha azdır ve pes14 çalıştırmayı denediğinizde işlemcisi yanmaya başlıyordur ve sistem kurtarma devreye girip kırmızı ışığa yönlendiriyordur. sen yetkili birine sor ama tahminimce bu.

Valla bnde senin gibi düşünüyorum kardeşim.Yalnız bu makinada pes 2009-2010-2011-2012-2013 oynadım hıc bır sey olmadı nedense bu sene 2014 te bunu yaptı.Bnde gittim fifa 2014 ile değiştirdim.şimdi tıkır tıkır çalışıyor sanırım kader beni fifaya geçmeye zorladı :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.