Şimdi Ara

PS3 Kırmızı ışık sorunu çözüm alternatifi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
33.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmerix

quote:

Orijinalden alıntı: onureser

quote:

Orijinalden alıntı: esmerix

Arkadaşlar pes2014 oyununu aldım, tam maşa girerken 3 kere bip sesi gelip ps3 kapanıyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor.Cd yi değiştirdim yeni cd dede aynısını yapıyor.Pes2013 oynuyorum sadece 2014 te yapıyor.Kırmızı ışık hatası olsa her oyunda yapar diye düşünüyorum neden sadece 2014 te yapıyor anlayamadım.Neden olduğuna dair tahminleri olan varmı ???

Vallahi pek fikrim yok ama ps3 fat ise işlemcisi daha azdır ve pes14 çalıştırmayı denediğinizde işlemcisi yanmaya başlıyordur ve sistem kurtarma devreye girip kırmızı ışığa yönlendiriyordur. sen yetkili birine sor ama tahminimce bu.

Valla bnde senin gibi düşünüyorum kardeşim.Yalnız bu makinada pes 2009-2010-2011-2012-2013 oynadım hıc bır sey olmadı nedense bu sene 2014 te bunu yaptı.Bnde gittim fifa 2014 ile değiştirdim.şimdi tıkır tıkır çalışıyor sanırım kader beni fifaya geçmeye zorladı :)

bu vesileyle fifa nın kral olduğunu görürsün kardeşim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: visor

http://www.youtube.com/watch?v=TSQ7ZJhWA_0

cok sasıran vısor

:-(((((
  • ben yaptım ama olmadı 60 gb fat aynı termal macunuda yeniledim tekrar denesem olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect1907fb

ben yaptım ama olmadı 60 gb fat aynı termal macunuda yeniledim tekrar denesem olurmu

vallahi bi fikrim yok ama malum PS4 çıkıyor PS3 fiyatları çok ucuzlayacak slim düşünün derim
  • ps3 düşünmüyorum hediye geldikten 1 ay sonra böyle oldu garantisizde çope gitmesinde diyorum ??
  • quote:

ps3 düşünmüyorum hediye geldikten 1 ay sonra böyle oldu garantisizde çope gitmesinde diyorum ??

ps3 tamircisine götür ps3ixir tavsiyem ne olur ne olmaz öğren
  • İxir derken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İxir derken

Reklam mı yaptım özür dilerim
  • Yok o anlamda değil nekadar tutar birkere tamirde garanti düzelirmi bidaha olmazmı 60 gb fat kasa benimki söyleyebilirseniz sevinirim

• quote:

Yok o anlamda değil nekadar tutar birkere tamirde garanti düzelirmi bidaha olmazmı 60 gb fat kasa benimki söyleyebilirseniz sevinirim

ya garanti düzelmez sen bi götür göster olmıcaksa olmaz derler zaten paranı da almazlar.
  • Peki teşekkürederim

• quote:

Peki teşekkürederim

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
  • İnternettekileri yaptım ama 1 gün sonra tekrar oldu ne lan bu cart curt bıktım yeter lan yeter
  • perfect1907fb kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaş bi heycanla açtını sanıyorum. Çünkü bu yöntemler çok önceleride vardı bende ntsc-j 60gb fat kasa ps3'de bunu 2011 yılında yaşadım aynı kurtarmaları 3 -4 defa denedim ama geçici oldu hepsi. Sonuçta kırmızıyı yedinmi oyun dışısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Ben sarı yedim ondan bile kurtulamıyorum :D
  • Ike kullanıcısına yanıt
    şans zaten babam ps4 almayı düşünüyor teşekkürler

• arkadaşlar konu daha fazla hortlamadan söylemek istiyorum bu yöntemden sonra gittikçe daha kısa sürede hatanın tekrarlandığı gibi PS3 devreleri yanıyor ve cihazınızın tahtadan farkı kalmıyor tamamen tamir edilemez hale geliyor konuyu kilitleyebilen olursa kilitlesin (yöntemi uygulamayın PS4 alın)
  • ben daha yeni aldım allaha şükür bi sorunu yok öle bişey olsa kafamdan aşağı sıcak su dökülür
  • Bütün ps'3lerin sonu kırmızı ışık eninde sonunda başınıza gelecek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.