Şimdi Ara

ps3 le kablosuz ağ bağlantısına baglanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 le laptop lar gibi başka internet kullanıcılarının (mesela komşuların) kablosuz ağlarına girip internete bağlanabilirmiyiz?
    bağlanabilirsek nasıl bağlanırız yardım edermisiniz?

• eğer bağlantıyı görebiliyorsa
    vede o bağlantının herhangi bir güvenliği yoksa
    tabiki bağlanabilirsin
    network bölümünden arama yapabilirsin
  • Şifreli olsa bile bağlanabiliyor.Ama modem PS3 e biraz yakın olsun........yapamazsan resimli bi halde msn den anlatırım!
  • %75 sinyalle buluyorum alt komsunun modemini şifreside yok. ama bağlantıyı yapılandırdıktan sonra kontrol ettiğimde ip adresini alamıyor.
    su an 146 dan bağlanıyorum...
    bu arada şifreli olsa nasıl bağlanabiliyor?
    anlatırmısın?
  • ip adresini 192.168.1.5 gir dene

alt ağ maskesini de 255.0.0.0 gir dene

çoğu modem standart bu ip leri kullanır
  • PS3 le bağlanırken bilgisayarın nete bağlı olmaması lazım...(yeni farkettim)
  • ben nasıl ki kendi modemime kablosuz bağlanıyorsam sen de rahatlıkla bağlanabilirsin.

ps3 modemin sahibi ile kendi sahibinin aynı olup olmadığını anlayamıyor henüz

tabii yeni update ile bunu sağlayabilirler mi bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Şifreli olsa bile bağlanabiliyor.Ama modem PS3 e biraz yakın olsun........yapamazsan resimli bi halde msn den anlatırım!

şifreli olsa nasıl bağlanıcaz?
  • devam ete basip sifreyi gireceksin eger biliyorsan, sifreli ise asla giremezsin
  • onu bende biliyorum madem bağlanılıyo dedi o yüzden sordum...
  • Network settings-3 . sekmeyi açın-Wireless-scan-sizin kendei modeminizi seçin-WPA/WEP anahtarını girin(sizin modemin şifresi)-SAve....

Sonra test connection edin...Bu bütün ps3 lerde aynı şifreli-şifresiz ağa bağlanır.EĞER hala yapamadıysanız resim koyarım(Cumartesi).
  • furkito çok iyi anlatmış.network settingsten girebilirsiniz,ayrıca bu işlemi bir kez gerçekleştirdikten sonra otomatiğe alır,her seferinde yapmana gerek kalmaz...
  • başkasının internet bağlantısına bağlanmaya çalışıyoruz ama biz bence sen bunu anlamadın?
  • başkasının para ödediği şifreli ağı hackleyip beleş internet kullanmak istiyorsun ve suç ortağı arıyorsun,oda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 9 Ocak 2008; 16:05:30 >
  • ben şifreliye bağlanmaya çalışıyorum demedim şifreliyede bağlanırsın dedi bende baglanılmayacağını bildiğimdem o nasıl oluyor dedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.