Bildirim
ps3 le kablosuz ağ bağlantısına baglanmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eğer bağlantıyı görebiliyorsa
vede o bağlantının herhangi bir güvenliği yoksa
tabiki bağlanabilirsin
network bölümünden arama yapabilirsin -
Şifreli olsa bile bağlanabiliyor.Ama modem PS3 e biraz yakın olsun........yapamazsan resimli bi halde msn den anlatırım! -
%75 sinyalle buluyorum alt komsunun modemini şifreside yok. ama bağlantıyı yapılandırdıktan sonra kontrol ettiğimde ip adresini alamıyor.
su an 146 dan bağlanıyorum...
bu arada şifreli olsa nasıl bağlanabiliyor?
anlatırmısın? -
ip adresini 192.168.1.5 gir dene
alt ağ maskesini de 255.0.0.0 gir dene
çoğu modem standart bu ip leri kullanır -
PS3 le bağlanırken bilgisayarın nete bağlı olmaması lazım...(yeni farkettim) -
ben nasıl ki kendi modemime kablosuz bağlanıyorsam sen de rahatlıkla bağlanabilirsin.
ps3 modemin sahibi ile kendi sahibinin aynı olup olmadığını anlayamıyor henüz
tabii yeni update ile bunu sağlayabilirler mi bilemem -
quote:
Orjinalden alıntı: furkito
Şifreli olsa bile bağlanabiliyor.Ama modem PS3 e biraz yakın olsun........yapamazsan resimli bi halde msn den anlatırım!
şifreli olsa nasıl bağlanıcaz? -
devam ete basip sifreyi gireceksin eger biliyorsan, sifreli ise asla giremezsin -
onu bende biliyorum madem bağlanılıyo dedi o yüzden sordum... -
Network settings-3 . sekmeyi açın-Wireless-scan-sizin kendei modeminizi seçin-WPA/WEP anahtarını girin(sizin modemin şifresi)-SAve....
Sonra test connection edin...Bu bütün ps3 lerde aynı şifreli-şifresiz ağa bağlanır.EĞER hala yapamadıysanız resim koyarım(Cumartesi). -
furkito çok iyi anlatmış.network settingsten girebilirsiniz,ayrıca bu işlemi bir kez gerçekleştirdikten sonra otomatiğe alır,her seferinde yapmana gerek kalmaz... -
başkasının internet bağlantısına bağlanmaya çalışıyoruz ama biz bence sen bunu anlamadın? -
başkasının para ödediği şifreli ağı hackleyip beleş internet kullanmak istiyorsun ve suç ortağı arıyorsun,oda güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innocence -- 9 Ocak 2008; 16:05:30 > -
ben şifreliye bağlanmaya çalışıyorum demedim şifreliyede bağlanırsın dedi bende baglanılmayacağını bildiğimdem o nasıl oluyor dedim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X