Şimdi Ara

PS3'le oyun ve HD film izlemek için kullanacağım tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha çok oyun için arada da hd film izleyeceğim fiyatı 1800 civarı bir tv tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde sadece konsol ve pc ile kullanmak için 42 ekran led televizyon tavsiyesine ihtiyacım var. cok kısa bi arastırmandan sonra lg 42lw5500 alınabilir gibi tavsiyeler okudum konuya daha hakim arkadasların tavsiyelerini merak ediyorum.
  • Oyun için led i tavsiye etmiyorum. Plazma ve Lcd alın. İNput lag sorunu yüzünden oynanmıyor fps oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Oyun için led i tavsiye etmiyorum. Plazma ve Lcd alın. İNput lag sorunu yüzünden oynanmıyor fps oyunları

Haydee yapma hocam herşey sil baştan olacak input lag sorunu özellikle 3D özelliği olan Tv'lerde olmuyor muydu?

Plazma olmaz malum sorunlarından dolayı elde LCD kalıyor LED varkende LCD almak nasıl olur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

Oyun için led i tavsiye etmiyorum. Plazma ve Lcd alın. İNput lag sorunu yüzünden oynanmıyor fps oyunları

Haydee yapma hocam herşey sil baştan olacak input lag sorunu özellikle 3D özelliği olan Tv'lerde olmuyor muydu?

Plazma olmaz malum sorunlarından dolayı elde LCD kalıyor LED varkende LCD almak nasıl olur bilmiyorum.

Dostum bende D8000 var. Oyun konusunda çok sıkıntılı. Genel led tvlerin sorunu.Eğer online fps oyunları takılmıyorsan. Yine de al derim.2012 plazmaları çok güzel led tvlere baya bi yaklaşmış. Birde çok kırıklık görülüyor. 4 yıl önce aldığım Toshiba 32el66z bile daha iyi gösteriyor led tvden. Ama film konusunda birşey demiyorum. Muazzam görüntüsü var.

• quote:

quote:

quote:

Dostum bende D8000 var. Oyun konusunda çok sıkıntılı. Genel led tvlerin sorunu.Eğer online fps oyunları takılmıyorsan. Yine de al derim.2012 plazmaları çok güzel led tvlere baya bi yaklaşmış. Birde çok kırıklık görülüyor. 4 yıl önce aldığım Toshiba 32el66z bile daha iyi gösteriyor led tvden. Ama film konusunda birşey demiyorum. Muazzam görüntüsü var.

Evin tek tv'si olacağı için bir çok konuıda tatmin etmesi gerekir ama üst olması gerekmemekte çünkü kullanım zamanım çok ksııtlı oyun network olarak çok zor kullanmam haftada bir kaç saat kafa dağıtmak için kullanırım bunun dışında spor yayınları ve HD film izlemek için kullanılır yayın olarak sd yayın kullanacağım....

Bunları en çok karşılayan ve input lag sorununu en aza indirgeyen olarakta Philips olarak okudum duydum bu yüzden Philips'e yöneldim...

Ama burada da serilerin hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemiyorum ayrıca şu 3D olayı kötü bütün tv'ler 3D insanın elini kolunu bağlıyor...

Plazma bence en güzel görüntü ve özellik sunan gibi ve fiyat olarakta çok daha iyiler gibi ama malum sorunları ve güç tüketimleri düşündürüyor...

LCD tv ise artık miladı doldu gibi geliyor evde var samsung gayet memnunum ama dediğim gibi LED ve Philips üzerine yoğunlaşmıştım....

Şimdi senin söylediklerin düşündürüyor açıkçası...

İşin içine PS3 falanda girince iyice karışıyor durum...(bu arada 2 sene arkadaşımın PS3 ile tüplü televizyonda oynuyorduk şimdi lcd led plazma beğenmiyoruz orasıda ayrı konu)...

Bilmemek kötü bişey....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 18 Temmuz 2012; 13:21:50 >

• İnput Lag sorunu bütün LEDlerin sorunu değil arkadaş tek televizyonu kullanıp yorum yapmış hata yapmış.LED alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.Samsung'un bazı modellerinden herkes şikayetçi bu arada uzak durun bence o modelleri öğrenip.

Mesela LG LS5600 modelinde input lag yok diyorlar ben onu alacağım bu hafta sonu.Fiyatı da gayet uygundur.Ama panasonic televizyonlar bu konuda daha iyi diye biliyorum.Benim bütçem buna yettiği için bunu almak zorundayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi hayırlısı alınca yorumlarını bizimlede paylasırsan sevinirim. ben televizyonu sadece ps3 ve pc den film izlemek için kullanıcam inputlag sorunu olmasın fullhd olsun ve 42 veya 32 inch olsun bana yeterlidir.
  • Led varken hala plazma veya lcd gibi eski teknolojilere yatırım yapmak hata olur. Oyun haricinde hiç kullanmayacaksanız olabilir belki ama yine de gerek yok bence...
    Forumda LG ile kimse oyun moduna almadan oyun oynayamazken ben 55'' gibi devasa TV'de oyun moduna bile almaya gerek duymadan PS3 oynuyorum. (PC ve online denemedim) Model: ES7000
    Yine de alacağınız TV'yi almadan önce sadece markaya veya yorumlara bakıp almayın. Yanınızda PS3'ü de götürüp deneme yaparsanız daha sağlıklı olur...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evin tek tv'si olacağı için bir çok konuıda tatmin etmesi gerekir ama üst olması gerekmemekte çünkü kullanım zamanım çok ksııtlı oyun network olarak çok zor kullanmam haftada bir kaç saat kafa dağıtmak için kullanırım bunun dışında spor yayınları ve HD film izlemek için kullanılır yayın olarak sd yayın kullanacağım....

Bunları en çok karşılayan ve input lag sorununu en aza indirgeyen olarakta Philips olarak okudum duydum bu yüzden Philips'e yöneldim...

Ama burada da serilerin hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemiyorum ayrıca şu 3D olayı kötü bütün tv'ler 3D insanın elini kolunu bağlıyor...

Plazma bence en güzel görüntü ve özellik sunan gibi ve fiyat olarakta çok daha iyiler gibi ama malum sorunları ve güç tüketimleri düşündürüyor...

LCD tv ise artık miladı doldu gibi geliyor evde var samsung gayet memnunum ama dediğim gibi LED ve Philips üzerine yoğunlaşmıştım....

İşin içine PS3 falanda girince iyice karışıyor durum...(bu arada 2 sene arkadaşımın PS3 ile tüplü televizyonda oynuyorduk şimdi lcd led plazma beğenmiyoruz orasıda ayrı konu)...

Bilmemek kötü bişey....

Hocam yanlış duymuşsun. Input lag sorunu en az olan tv PHILIPS değil SONY'dir. Çünkü sonuçta SONY PS3'ü takmak için Tv lazım, o tv'de SONY olacak elbet

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmemek kötü bişey....

Hocam yanlış duymuşsun. Input lag sorunu en az olan tv PHILIPS değil SONY'dir. Çünkü sonuçta SONY PS3'ü takmak için Tv lazım, o tv'de SONY olacak elbet

En az derken Samsung, LG tv'lere göre Philips daha az sorun yaşatıyormuş dedim....

Sony'nin en az yaşattığını duydum okudum ama Sony krieterlerimin dışında olduğu için onun adını bile anmıyorum yoksa ikisi güzel bir ikili olur ama imkanlar dahilinde zor...

Benim baktığım tv'ler arasında sıralama yaptığım için Philips dedim yanlış anlaşılma olmasın...

• Sony en az yaşatandır.Ardından Toshiba ve Panasonic gelir.Haberiniz olsun.

En fazla sorun yaşatan modellere sahip marka Samsung (forumdaki konuları baz alırsak).LG televizyon kullanıyorum ben input lag falan ne bilmiyorum.Oyun modu bile yok televizyonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Sony en az yaşatandır.Ardından Toshiba ve Panasonic gelir.Haberiniz olsun.

En fazla sorun yaşatan modellere sahip marka Samsung (forumdaki konuları baz alırsak).LG televizyon kullanıyorum ben input lag falan ne bilmiyorum.Oyun modu bile yok televizyonda

2 sene CRT tv'de oynadık arkadaşlarla lcd led tv olsa ne güzel olur muhabbetleri yapıyorduk alamadık...

Okul bitti çalışma hayatı başladı kendi PS3'üm oldu tv alma derdindeyim ama dert sahibi oluyorsun bu nasıl iş...

Keşke o öğrencilik TV'sini vermeseydim ne lag bilirdik ne başka birşey koy oyunu oyna...

Sizin yorumlarınızı takip ettim ls5600 olan modeldi sizin sanırım...

Ben sonunda Panasonic plasma tv'ye doğru yol alıcam sanırım Toshiba düşünmüyorum Sony'de hem maddi hemde mantık olarak uygun gelmiyor haftada max. 12-15 saat kullanacağım tv'ye çok aşırı para bağlamak istemem...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Sony en az yaşatandır.Ardından Toshiba ve Panasonic gelir.Haberiniz olsun.

2 sene CRT tv'de oynadık arkadaşlarla lcd led tv olsa ne güzel olur muhabbetleri yapıyorduk alamadık...

Okul bitti çalışma hayatı başladı kendi PS3'üm oldu tv alma derdindeyim ama dert sahibi oluyorsun bu nasıl iş...

Keşke o öğrencilik TV'sini vermeseydim ne lag bilirdik ne başka birşey koy oyunu oyna...

Sizin yorumlarınızı takip ettim ls5600 olan modeldi sizin sanırım...

Ben sonunda Panasonic plasma tv'ye doğru yol alıcam sanırım Toshiba düşünmüyorum Sony'de hem maddi hemde mantık olarak uygun gelmiyor haftada max. 12-15 saat kullanacağım tv'ye çok aşırı para bağlamak istemem...

Oyun için kesinlikle plasma almamalısınız hele Panasonic hiç.Çünkü Panasoniclerde genelde baya yanık problemi oluyor diğer plasmalara oranla.Bütün plasmalarda yanık problemi oluyor yani PS3 oynarken sabit objeler olduğu zamanlar televizyonunuzda onun izi kalır ve geçmeyebilir.Garanti kabul etmiyor o halde.O yüzden Panasonic plasma yerine Sony bir tv almalısınız bence.Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama 2000den fazla sanırım.Gayet yeterli bir miktar bu.Baya büyük ekran istiyorsanız yetmeyebilir tabi

Panasonic E30E modeli var.Geçen senenin modeli olmasına rağmen baya kaliteli ve önerilen televizyon.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-l32e30e-tx-l32e30e-led-full-hd-81-cm-lcd-tv,-1920x1080,-200-hz,-4xhdmi,-dlna,-usb,/productdetails.aspx?I_ID=58665

Bunun büyük modelini bulursanız alabilirsiniz bence.

• @kragger,

Teşekkür ederim yorumun için söylediğin Led Tv'de güzel bir ürün hem özellik hem fiyat olarak...

Maddi olarak 2 bin tl veya üstü gibi rakamlar düşünmüyorum max. 1700 civarlarına dayandırırım benim kullanım amacım için vereceğim her kuruş manasızdır...

İzleme mesafem için max. kullanabileceğim boyut 42' olmalı yayınlar SD yayın olacak prof. gamer falan değilim maksat kafa dağıtmak...

Plasmalarda ''neo plasma'' tvlerde bu tarz sorunlar olmadığına dair ciddi yorumlar var birçok yerde de geçiyor plasma düşünmememin nedeni burn-in olayıydı ama bunun artık yeni nesil plasmalarda yaşanmadığını duyuyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.