Şimdi Ara

Ps3+Logitech g27 alıcam ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende momo vardı ve her momo kullanıcısı gibi bende çok memnun kaldım fakat satmak zorunda kaldım geçenlerde ise sahibinden.com da bir ilan görmüştüm ps3+5 oyun+logitech g27 1500 tl demişti mesaj yollayınca sonra pazarlık filan yaptı 1350 ye bağladık eylülde alıcam sanalpazar a yüklemiş bu arada ilan linkihttp://www.sanalpazar.com/320gb-Ps3-Ve-Logitech-G27-Sifir-Kadar-Temiz-garantili__isp4216662 sizce fiyat nasıl pahalımı yoksa iyimi kapatmışım ?

• Yuh ! Sıfır alacağın fiyata ikinci el almışsın

G27 / 680 TL ( Vatan Computer )
    PS3 / 650 TL en baba yerde

DOSTUM BENİ DİNLE VE HEMEN İPTAL ET !
  • Adam bi de plus oyunu veriyor, allah razı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide bu arada 1 senelik plus üyelik ve gran tourismo 5 collectors edition dahil
  • Birazda kullanan varsa g27 hakkında bilgi verebilirmi ps3 kafede g25 oynamıştım ve memnun kalmıştım g27 nin g25 ten farkları neler ?
  • adam demişki plus bitince tekrar üyelik alarak oyunları oynamaya devam edebilirsiniz, ama indirilen oyunları oynamaya devam etmek için aynı hesaptan plus alınması lazım değil mi ?
  • "ALICAM" değil, "ALACAĞIM" yazılır.

Lütfen dilimizi doğru kullanalım.

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat çok pahalı. o fiyata ikisini de sıfır alabilirsin. Onun ederi en fazla 1100 TL'dir.
  • Sıfır ikisini nerden alabilirim bu fiyata ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicSaxGuyy

Sıfır ikisini nerden alabilirim bu fiyata ?

vatan computer'da G27 685 TL idi (10 taksit). Haftasonları %25 indirim yapıyor o zaman alabilirsin.
    ps3 320 gb ise sıfır eurasia garantili olarak en ucuz khalkedon'da.

dükkanı var... http://resim.donanimhaber.com/m_61456634/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61456634

en son 650 TL (595 tl eski fiyatı) idi fakat elinde kalmamış olabilir, telefon açıp sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 14 Ağustos 2012; 4:41:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EpicSaxGuyy

Sıfır ikisini nerden alabilirim bu fiyata ?

vatan computer'da G27 685 TL idi (10 taksit). Haftasonları %25 indirim yapıyor o zaman alabilirsin.
    ps3 320 gb ise sıfır eurasia garantili olarak en ucuz khalkedon'da.

dükkanı var...http://resim.donanimhaber.com/m_61456634/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61456634

en son 650 TL (595 tl eski fiyatı) idi fakat elinde kalmamış olabilir, telefon açıp sorabilirsin.

Çok sağol kardeşim ilgin için.

• rica ederim.
  • Arkadaşlar çok sağolun yeniçarşım.com daki syd bilgisayar mazasıyla iletişime geçtim g27+ps3+gt5 i 1270 liraya bağladım :)
  • hayırlı olsun. ps3 eurasia garantili ise gerçekten iyi fiyat.
  • Sağolun. Evet eurasia garantili ve hdmi kablo hediyeli.
  • fanatec porsche direksiyon seti alsanız dönüp bakar mısınız bilmiyorum
  • quote:

fanatec porsche direksiyon seti alsanız dönüp bakar mısınız bilmiyorum

Hocam doğru diyosun o direksiyonu biliyorum fakat Türkiye'de alabileceğimiz varmıdır? Varsada fiyatını sormama gerek yok uçuktur.
    Bide bu direksiyon sektöründe ünlü Thrustmaster t500 diye bi direksiyon var bildiğim kadarıyla en iyisi o .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpicSaxGuyy -- 15 Ağustos 2012; 5:38:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.