Şimdi Ara

Ps3 monitöre bağlama aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ps3 salondaki tv ye bağlıyarak kullanıyordum yanlız bazı durumlarda iyice uygunsuz kaçmaya başladı rahatlık ve kullanım açısından salonda pek rahat edemiyorum ayrıca diğer arkadaşlardan tv yi bana kullanmak hiçmi hiç müsait olmuyor..Şimdi ben bilgisayarı kullandığım monitöre bu ps3 bağlıyabilirmiyim ? monitörün markası şu şekilde

LG flatron wide 2000 1

bu monitöre sağlıklı bir şekilde bağlıyabilirmiyim ps3 ? yani bağlamak için hangi kabloyu satın almam gerekli bilgi verirseniz sevinirim internette ve forumda araştırma yaptım yanlız cihazların adı vs yazmıyor.. Ayrıca ps3 gta 5 ve bf4 tarzı oyunlarda herhan gibi monitörde sıkıntı çıkartırmı ?

• Hdım girişi varsa olur yoksa bağlama aparatı bulucan dönüştürücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hdım girişi varsa olur yoksa bağlama aparatı bulucan dönüştürücü

hocam monitörde hdım girişi yok işte sorun orda o bağlantı aparatını dönüştürücüsünü nerden alabilirim yani vga girişi var monitörde sadece
  • Cok iyi bir sonuc elde edemezsin elektronikciler satılıyor ben sorduğumda 60 tl civarı birsey demişlerdi 2011 yılında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Cok iyi bir sonuc elde edemezsin elektronikciler satılıyor ben sorduğumda 60 tl civarı birsey demişlerdi 2011 yılında

hocam sonuc olarak görüntü mü kötü gelir diyorsunuz ? benim için geniş ekran önemi yok çözünürlüğü yine 1200 civarı oynarım sıkıntı değil ama sonuc derken neyi kastettiniz anlamıyorum bunun ps3 filan zararı olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Ps4 Slim Ses Sistemi Bağlama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.