Bildirim
Teybi PC'ye Bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu modelde Aux benzeri harici giriş yok dostum. içine müdahale etmek gerekir. -
-
Onlar hoparlör çıkış jakları dostum. teybe müdahale etmek gerekir. Ben hiç kurcalamamanı öneririm. Basit bir amfi devresi edinebilirsen aynı hoparlörleri pc ye bağlayabilirsin. -
Tesekkurler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoparlörleri taktığınız jakların üzerinde siyah bölümde aux girişleri mevcut. 2tl'ye alacağınız 1 ucu stereo kulaklık jakı diğer ucu da aux jakı olan kablo ile pc'nizi ses sisteminize bağlayabilirsiniz. Ben de yıllarca bu şekilde kullandım pc'yi.
valla bende 30 senelik teypte ciktida var caklarda kabloda.
YAAAAni, ben bu teypi bilgisayara baglasam seslerimi pcye aktarabilir miyim? -
audıo out yazan kırmızı beyaz jak gerekli,, burası genelde boş olur.. yada hızlıresim sitesinden resmini paylaşırsanız -
Orası vcd bölümünü televizyona bağlamak için çıkıştır,, giriş değil. -
baglayabilirsem baya nostaljik hatiralar yasatacak bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuz3 -- 30 Nisan 2014; 7:39:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nipp10
Onlar hoparlör çıkış jakları dostum. teybe müdahale etmek gerekir. Ben hiç kurcalamamanı öneririm. Basit bir amfi devresi edinebilirsen aynı hoparlörleri pc ye bağlayabilirsin.
Hocam merhaba eşimde iki adet hoparlör var amfisi ve aux girişide var fakat çok hantal olduğu için sadece hoparlörleri direk bilgisayara bağlamak için ne yapmam gerekir uçları eski tip kırmızı ve siyah ucu açık kablolu 😊
ooo dostum aradığım kan sensin. bak güzel kardşeim bu teypte aux girişi yoktur. sadece kendi girişlerinden çalar fakat elektronik bilgin varsa yapabilrsin bişeyler maa önermem 6 watt ses çıkış gücü vardır. ses kaliteside amamn aman değildir. şimdi asıl konuya gelicek olursak bu teybin bende anıları büyük bir dönem aradım bu forumda geri fönen olmadı.
eğer bana satarsan ir nalaşalım seninile. -
quote:
Orijinalden alıntı: SafakGTR
quote:
Onlar hoparlör çıkış jakları dostum. teybe müdahale etmek gerekir. Ben hiç kurcalamamanı öneririm. Basit bir amfi devresi edinebilirsen aynı hoparlörleri pc ye bağlayabilirsin.
Hocam merhaba eşimde iki adet hoparlör var amfisi ve aux girişide var fakat çok hantal olduğu için sadece hoparlörleri direk bilgisayara bağlamak için ne yapmam gerekir uçları eski tip kırmızı ve siyah ucu açık kablolu 😊
amfi olmadan kullanamazssınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbilgin
quote:
Orijinalden alıntı: SafakGTR
quote:
amfi olmadan kullanamazssınız.
Peki daha ufak boyutlu amfi nasıl yapabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Firtili arkadaşım,, şimdi teybe dışarıdan ses giremediğinize göre, iç bölüme müdahale edebilirmisiniz..
Siz vidalarını sökerim, kablosunu falan koparmadan yada istediğim kabloya (bizim gösterdiğimiz) ek kablo bağlayarak ses girişi yapabilirsiniz.
Mesela teybi söktünüz ve iç kısım resinlerini çektiniz,, biz size gördüğümüz doğrultuda yönlendireceğiz.. ya drekt anfi bölümüne yada teyp veya cd bölümünden ses yolu vereceğiz size.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına
Firtili arkadaşım,, şimdi teybe dışarıdan ses giremediğinize göre, iç bölüme müdahale edebilirmisiniz..
Siz vidalarını sökerim, kablosunu falan koparmadan yada istediğim kabloya (bizim gösterdiğimiz) ek kablo bağlayarak ses girişi yapabilirsiniz.
Mesela teybi söktünüz ve iç kısım resinlerini çektiniz,, biz size gördüğümüz doğrultuda yönlendireceğiz.. ya drekt anfi bölümüne yada teyp veya cd bölümünden ses yolu vereceğiz size..
Hocam değmez. 6 wattlık bir sistem.
ses kalitesi berbat ötesi -
Ufak boyutlu anfi yapsanız bile mutlaka harici güç kaynağı kullanmanız gerekecek.. herşey hazırken bir yerlere sıkıştırın, saklayın gövdeyi. gövde tek parça halindemi.
Eğer ben anfi yapacağım derseniz,, kolon teknik özellik etiketini veya set modelini paylaşırsanız iyi olur. Ayrıca 2.el sitelerinden sağdece anfi görevi yapan stereo cihazlar bakabilirsiniz.. yada aliexpress sitesinden tda7377 kurulu-bas/treb ayarlı anfiler var (çeşitli),, yalnız bunların çalışması için en basitinden 300w pc poweri harici olarak kullanacaksınız 12v 10A için sağdece. -
Öylede işte,, arkadaşlarımıza at onu diyemiyoruz,, bu şekilde bağlarsa kablo ile işi çözecek,, diğer türlü ortalama 30tl 2.0 speaker sistemi alacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına
Öylede işte,, arkadaşlarımıza at onu diyemiyoruz,, bu şekilde bağlarsa kablo ile işi çözecek,, diğer türlü ortalama 30tl 2.0 speaker sistemi alacak.
ben arkadaştan cihazı almaya çalışıcam derim müzik dinlemek için 8-9 yşlarındayken bu sitemi gazeten almıştık anıları var ufaktan nostalji yapalım -
Aslında amacım ps3' ün hdmi girişini dönüştürüyle ses dedsteği olmayan monitöre takmaktı :) bunu yaparken ps3 çıkışının scartındaki sağ sol jackleri teyptekilere bağlayıp ses almayı düşündüm kablo karışıklılığı olmasın diye çünkü hoparlörler için ayrı dönüştürü alıp stereodan mono ses almakdan daha cazip geldi teyp. ama geniş bi ses bombam vardı ona bağladım ayrıca teyp tek parça halinde sapasağlam, yazın evin üstünde vazgeçilmezim oluyor :)
Benzer içerikler
- dac nedir
- zoom bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- optik ses çıkışı 3.5 jack a dönüştürme
- hoparlör ohm nedir
- en iyi midrange markaları
- en iyi hoparlör markaları
- dolby atmos
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X