Şimdi Ara

Ps3 mü Psp mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizden öncelikle özür diliyorum bu konu önceden 9999995959 defa da açılmış olsa detaylı bir bilgiye ihtiyacım var . Elimde şu an 1500 lira para var Tv LCD gelicek tv konusunda sıkıntım yok . Malum okullar açılıcak . Derslerde zor tabi . Hangi konsolu alırsam iyi yapmış olurum ? Psp'de kırdırtmadan Hafıza krtı ile film izliebiliyoruz . Eğer Psp alırsam orjinalliğini bozmam yani kırdırtmam . Diyelim aldım Psp'yi dediğim gibi kırdırtmadan brick olur mu psp ? Aynı zamanda filmde izlemek istiyorum . Ps3'de ayrı bir konu . Ps3 ile psp'yi karşılaştırmak imkansız . elimde 1500 tl para varken bir ps3 mü bir psp mi alıyım yoksa ikisini birden mi alıyım
    Tekrar tekrar özür diliyorum

• ps3 ve xbox al bence 700 ps3 700 de xbox kaldı sana 100 tl bunla da oyun al
  • Aslında xbox pek cazip gelmiyor nedeni ise ben şehir dışına öğrenci olsam da dayımın sayesinde çıkıyorum yolculuk adamı skıyor . Uçakla git diceniz belki ama uçak korkum öle bir yüksekki . Neyse psp alsam kırdırtmam ama biraz daha araltırma yaptım her oyunu bulucaksın öğrenci adam para bol sanki bide parayı denkleştircen bunca iş Denizli'de yapan yer yok . En iyisi kendim kırmak . Alırsam psp'yi 3000 model alıcam Brick olma ihtimali var mı ? kırarken
  • Benim hem PS3 üm hemde PSP im var. Her ikiside birbirinden çok farklı konsollar. İmkanında varken bence ikisinide alabilirsin yinede sen bilirsin tabi. PSP nin avantajları çok taşınabilir olması müzik video gibi platformları desteklemesi birde imkanın varken internete de girmen bence güzel bişey.
  • kardeş 3000 alma 2000 serisine yönel ve kendin kırma brick mirik olur sakata gelme yani
  • Aslında ikisinide alıcam büyük ihtimalle . Ama kendim kırcağım için Brick olma ihtimali var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Benim hem PS3 üm hemde PSP im var. Her ikiside birbirinden çok farklı konsollar. İmkanında varken bence ikisinide alabilirsin yinede sen bilirsin tabi. PSP nin avantajları çok taşınabilir olması müzik video gibi platformları desteklemesi birde imkanın varken internete de girmen bence güzel bişey.

Kardeş sen PSP'ini kırdırdın mı ? Yoksa kendin mi kırdın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş ben biryere kırdırtdım kendin kırdığın zaman brick olma ihtimali yüzde 80 biryere kırdırtığın zaman ise brick olma ihtimali yüzde 5
  • Bence ps3 alma psp al.En büyük artısı taşınabilir olmasıAyrıca müzik dinlemek film izlemek içinde çok iyiPspden internettede giriliyo ama pek kullanışlı değil.Yalnız ps3 nün oyun kalitesi müthiş.Psp ile arasında çok fark var.Ama ps3 oyunları çok pahalı.Psp nin 2000 yada 3000 serisi olursa kırabilirsin ve istedeğin oyunu oynabilirsin.Ama versiyonlarına dikkat et.Benim fikrim psp al.Bende var severek kullanıyorum.(PSP Go da alabilirsin

• peki hangı serı almak daha iyi arkadaşlar psp 2000 mi yoksa 3000 mi bırde 3004 lermı ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Entrika^

peki hangı serı almak daha iyi arkadaşlar psp 2000 mi yoksa 3000 mi bırde 3004 lermı ne var
    aslında 3000 almak akıllıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu578

quote:

peki hangı serı almak daha iyi arkadaşlar psp 2000 mi yoksa 3000 mi bırde 3004 lermı ne var

hic degil 3000 lere kalici crack gelmedi ustelik bazi oyunlarda versiyon yukseltmen lazim

al 2000 vur korsanin dibine

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

quote:

Orijinalden alıntı: batu578

quote:

hic degil 3000 lere kalici crack gelmedi ustelik bazi oyunlarda versiyon yukseltmen lazim

al 2000 vur korsanin dibine
    sende haklısın

• psp 3000 al psp 2000 den kat kat iyi özelliklere sahip sonradan psp 3000 tamamen kırıldığında üzülürsün.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

psp 3000 al psp 2000 den kat kat iyi özelliklere sahip sonradan psp 3000 tamamen kırıldığında üzülürsün.....

psp 3000 cikali ne kadar oluyo hala kalici bir crack gelmedi gelseydi once biz alirdik
  • psp-1000 im var ne 2000, ne 3000 kıskanmadım daha hiç,taş gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.