Arkadaşlar hepinizden öncelikle özür diliyorum bu konu önceden 9999995959 defa da açılmış olsa detaylı bir bilgiye ihtiyacım var . Elimde şu an 1500 lira para var Tv LCD gelicek tv konusunda sıkıntım yok . Malum okullar açılıcak . Derslerde zor tabi . Hangi konsolu alırsam iyi yapmış olurum ? Psp'de kırdırtmadan Hafıza krtı ile film izliebiliyoruz . Eğer Psp alırsam orjinalliğini bozmam yani kırdırtmam . Diyelim aldım Psp'yi dediğim gibi kırdırtmadan brick olur mu psp ? Aynı zamanda filmde izlemek istiyorum . Ps3'de ayrı bir konu . Ps3 ile psp'yi karşılaştırmak imkansız . elimde 1500 tl para varken bir ps3 mü bir psp mi alıyım yoksa ikisini birden mi alıyım Tekrar tekrar özür diliyorum
ps3 ve xbox al bence 700 ps3 700 de xbox kaldı sana 100 tl bunla da oyun al
Aslında xbox pek cazip gelmiyor nedeni ise ben şehir dışına öğrenci olsam da dayımın sayesinde çıkıyorum yolculuk adamı skıyor . Uçakla git diceniz belki ama uçak korkum öle bir yüksekki . Neyse psp alsam kırdırtmam ama biraz daha araltırma yaptım her oyunu bulucaksın öğrenci adam para bol sanki bide parayı denkleştircen bunca iş Denizli'de yapan yer yok . En iyisi kendim kırmak . Alırsam psp'yi 3000 model alıcam Brick olma ihtimali var mı ? kırarken
Benim hem PS3 üm hemde PSP im var. Her ikiside birbirinden çok farklı konsollar. İmkanında varken bence ikisinide alabilirsin yinede sen bilirsin tabi. PSP nin avantajları çok taşınabilir olması müzik video gibi platformları desteklemesi birde imkanın varken internete de girmen bence güzel bişey.
kardeş 3000 alma 2000 serisine yönel ve kendin kırma brick mirik olur sakata gelme yani
Aslında ikisinide alıcam büyük ihtimalle . Ama kendim kırcağım için Brick olma ihtimali var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: West Coast
Benim hem PS3 üm hemde PSP im var. Her ikiside birbirinden çok farklı konsollar. İmkanında varken bence ikisinide alabilirsin yinede sen bilirsin tabi. PSP nin avantajları çok taşınabilir olması müzik video gibi platformları desteklemesi birde imkanın varken internete de girmen bence güzel bişey.
Kardeş sen PSP'ini kırdırdın mı ? Yoksa kendin mi kırdın ?
arkadaş ben biryere kırdırtdım kendin kırdığın zaman brick olma ihtimali yüzde 80 biryere kırdırtığın zaman ise brick olma ihtimali yüzde 5
Bence ps3 alma psp al.En büyük artısı taşınabilir olmasıAyrıca müzik dinlemek film izlemek içinde çok iyiPspden internettede giriliyo ama pek kullanışlı değil.Yalnız ps3 nün oyun kalitesi müthiş.Psp ile arasında çok fark var.Ama ps3 oyunları çok pahalı.Psp nin 2000 yada 3000 serisi olursa kırabilirsin ve istedeğin oyunu oynabilirsin.Ama versiyonlarına dikkat et.Benim fikrim psp al.Bende var severek kullanıyorum.(PSP Go da alabilirsin
peki hangı serı almak daha iyi arkadaşlar psp 2000 mi yoksa 3000 mi bırde 3004 lermı ne var
quote:
Orijinalden alıntı: ^Entrika^
peki hangı serı almak daha iyi arkadaşlar psp 2000 mi yoksa 3000 mi bırde 3004 lermı ne var
aslında 3000 almak akıllıca
quote:
Orijinalden alıntı: batu578
quote:
Orijinalden alıntı: ^Entrika^