Şimdi Ara

ps3 mü wii mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi olay şu; bir konsol alasım var. Meselem şu almam için hanımı da kandırmam lazım. :))

Soru 1; Neticede eşimin de hoşlanacağı şeyleri de düşünerek tavsiyeniz ne olur?

Soru 2; aşağıdaki linklerdeki makineler için yorumunuz nedir?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987743&CS_Category=_NINTENDO_KONSOL806&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

http://www.bimeks.com.tr/urun/1125/113947/sony-ps3-slim-320gb-movestarter-pack.aspx

• abi bence ps3 ü tercih et çünkü move eklentisi artık ps3'de de var yani hanımınızla beraber eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz hemde ps3 de aksiyon oyunlarını oynama fırsatın olur eğer seviyorsan . ps3 exc . oyunlarını mutlaka oyna derim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

abi bence ps3 ü tercih et çünkü move eklentisi artık ps3'de de var yani hanımınızla beraber eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz hemde ps3 de aksiyon oyunlarını oynama fırsatın olur eğer seviyorsan . ps3 exc . oyunlarını mutlaka oyna derim yani
    çamur gibi grafikler beni rahatsız etmez dersen wii al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorota

çamur gibi grafikler beni rahatsız etmez dersen wii al

Alıntıları Göster
    PS3 ü bugun 2 kollu move ile sport shampions oyunu ile denedim ve çok zevk aldıgımı söyleyebilirim.Wii nin görüntüsünü de gördüm çok kötü.Move ile birlikte PS3 kesinlikle alınır. Mediamarkt Göztepede bugun ve yarın doğum günü indirimi varmış Tek kollu Ps3 120gb 599TL 320gb move starter packli cihaz 899TL idi.120Gb lık olan uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucak

PS3 ü bugun 2 kollu move ile sport shampions oyunu ile denedim ve çok zevk aldıgımı söyleyebilirim.Wii nin görüntüsünü de gördüm çok kötü.Move ile birlikte PS3 kesinlikle alınır. Mediamarkt Göztepede bugun ve yarın doğum günü indirimi varmış Tek kollu Ps3 120gb 599TL 320gb move starter packli cihaz 899TL idi.120Gb lık olan uygun gibi.

Alıntıları Göster
    İkisini de kullanmış biri olarak direk söyleyebilrim ki Wii'nin tek amacı insanlar misafirliğe geldiğinde eline alır almaz oynamaya başlayabileceği basitlikte oyunları var. Tabi bu basitlik misafirler gittikten sonra seni başında tutmaya yetmiyor. Daha önceden oyun deneyimi olan biriysen, hele ki PC'de Starcraft gibi kafa ve refleks gerektiren oyunlardan oyunlardan ve konsolda online oyun zevkinden birazcık tattıysan Wii'nin bir süre sonra IQ'na hakaret edercesine basit oyunları seni çileden çıkarmaya yetecek. Bu yüzden bence PS3+Move al. Ha diyorsan ki ben zaten misafir gelince anca oyun oynuyorum o zaman Wii al.

• quote:

Orijinalden alıntı: okean

İkisini de kullanmış biri olarak direk söyleyebilrim ki Wii'nin tek amacı insanlar misafirliğe geldiğinde eline alır almaz oynamaya başlayabileceği basitlikte oyunları var. Tabi bu basitlik misafirler gittikten sonra seni başında tutmaya yetmiyor. Daha önceden oyun deneyimi olan biriysen, hele ki PC'de Starcraft gibi kafa ve refleks gerektiren oyunlardan oyunlardan ve konsolda online oyun zevkinden birazcık tattıysan Wii'nin bir süre sonra IQ'na hakaret edercesine basit oyunları seni çileden çıkarmaya yetecek. Bu yüzden bence PS3+Move al. Ha diyorsan ki ben zaten misafir gelince anca oyun oynuyorum o zaman Wii al.

Alıntıları Göster
    starter pack li 320 gb ps3 ler 850 e denk geliyo genelde sony center teknosa vs. ps3 al drerim

• quote:

Orijinalden alıntı: okean

Alıntıları Göster
    kARDEŞ ÖNCEDEN OLSA OYUNLARINA BİR BAK ONA GÖRE DERDİM AMA ARTIk Wİİ alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

kARDEŞ ÖNCEDEN OLSA OYUNLARINA BİR BAK ONA GÖRE DERDİM AMA ARTIk Wİİ alınmaz

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Ps3 al. Wii deki oyunların çoğu vasat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kesinlikle Ps3 al. Wii deki oyunların çoğu vasat.

Alıntıları Göster
    ps3+move
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

ps3+move

Şu move da ne varki? Herkesin ağzında move da move.
  • quote:

quote:

ps3+move

Alıntıları Göster
    tabikide ps3

• quote:

quote:

ps3+move

Alıntıları Göster
    Hocam iki konsolada sahip biri olarak

ben sana direk ps3ü almanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: headbangerr

Hocam iki konsolada sahip biri olarak

ben sana direk ps3ü almanı öneririm

Alıntıları Göster
    Ps3 move paket derim
  • Bütçe sorunu varsa ps2, yoksa ps3 + move.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bütçe sorunu varsa ps2, yoksa ps3 + move.
    Kangal alır
  • quote:

Adam Ps3 ile Wii Koymuş Oraya Ne Alaka Ps2..

Ps3 + Move Al Hocam Çok Eğlenirsiniz Yengeyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Adam Ps3 ile Wii Koymuş Oraya Ne Alaka Ps2..

Ps3 + Move Al Hocam Çok Eğlenirsiniz Yengeyle

Alıntıları Göster
    1 ay oncesine kadar her iki konsolada sahiptim ama wii yi sattım.wii nin tek al benisi kotrol cihazı idi.ama aynı olay move ile ps3 e de geldi.move oyunları su an icin wii kadar cesitli olmasada 1-2 aylık sure icerisiinde sayı cok artacaktır.wii nin grafikleri cok kotu oluyor.ps3 un yanına bile yaklasamaz.ps3 te ayrıca bluray oynatıcı var.kesinlikle ps3 derim ben.buna birde artık turkce cıkacak oyunlarıda katarsak kesinlikle ps3 almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: captanico

1 ay oncesine kadar her iki konsolada sahiptim ama wii yi sattım.wii nin tek al benisi kotrol cihazı idi.ama aynı olay move ile ps3 e de geldi.move oyunları su an icin wii kadar cesitli olmasada 1-2 aylık sure icerisiinde sayı cok artacaktır.wii nin grafikleri cok kotu oluyor.ps3 un yanına bile yaklasamaz.ps3 te ayrıca bluray oynatıcı var.kesinlikle ps3 derim ben.buna birde artık turkce cıkacak oyunlarıda katarsak kesinlikle ps3 almalısın

Alıntıları Göster
    hocam sadece ilk maddeye dayanarak söylüyorum eşininde hoşlanacağı birşeyler arıyorsan, beraber oynayacaksanız kesinlikle wii al ama kalite arıyorsan ps3

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

hocam sadece ilk maddeye dayanarak söylüyorum eşininde hoşlanacağı birşeyler arıyorsan, beraber oynayacaksanız kesinlikle wii al ama kalite arıyorsan ps3

Alıntıları Göster
    hanımın oyun meraklısıysa ps3 olabilir ama normal bir hanımsa wii... çünkü wii oyunlarına bu ne be diyip uncharted başından kalkmayan hanımlar da biliriz... ama oyun oynamam ben diyip gün boyu evden çıkmadan wii(wiifit) oynayan da biliriz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

hanımın oyun meraklısıysa ps3 olabilir ama normal bir hanımsa wii... çünkü wii oyunlarına bu ne be diyip uncharted başından kalkmayan hanımlar da biliriz... ama oyun oynamam ben diyip gün boyu evden çıkmadan wii(wiifit) oynayan da biliriz :))

Alıntıları Göster
    Kendini çok seviyorsan ve hanımsız vakit geçirip oyun oynayıp kafa dağıtacaksan PS3 al. Ayda bir ellettirirsin ps3 ünü. Eşin oyun sevdalısı değilse PS3 e para harca.

Hanımı kendinden çok seviyorsan ve ben çok da oyun delisi değilim hanımla birlikte oynadıktan sonra eğlenirim diyorsan Wii al. Karşılıklı oynar , arkadaşlarınızla oynar çoooook eğlenirsiniz.( ps3 de çok kişi oynamak sana çok maliyetli olacaktır.)

Hanımıda seviyorum fakat şu hayatta ps3 oynamadanmı öleceğim, para harcadıkça güzeldir diyorsan Ps3 ve Wii. İkisini de al al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGLTR -- 30 Eylül 2010; 11:13:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.