Şimdi Ara

ps3 multiplayer icin ortalama ne kadar internet hizi gerekli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ps3 te mp icin,(bf2,mag, kz3,c2 gibi) ne kadar int hizi gerekir tesekkurler. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYER_KİNG -- 14 Nisan 2011; 17:41:10 >

• 8 mbit akar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

8 mbit akar...
    8Mbit kullanıyorum problem yaşamıyorum. 1Mbit Kullananlarda var sanırsam.
  • quote:

8 mbit akar...

Anladim kardesim,ben single takiliyodum bu zamana kadar. mp deki ortami gorunce bende mp ye akma karari aldim peki ben sinirsiz 8mbt hzda internet cekmeyi dusunuyorumda, 8mbt hiz alcgm ne malum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER_KİNG

quote:

8 mbit akar...

Anladim kardesim,ben single takiliyodum bu zamana kadar. mp deki ortami gorunce bende mp ye akma karari aldim peki ben sinirsiz 8mbt hzda internet cekmeyi dusunuyorumda, 8mbt hiz alcgm ne malum ?

Alıntıları Göster
    alacagn max hizi ogrenmek icn sizn ilcenzn telekom mudurlugnu arayip soracaksn

• quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene
    alacagn max hizi ogrenmek icn sizn ilcenzn telekom mudurlugnu arayip soracaksn

Sagolasin kardesim. .
  • Aslinda ben 3 ay sureli,sinirsiz olan TTNET paketini alcktim. Fakat o tarifenin suresinin bittigini soyledi bana yetkili. Bana 3 aylik internet lazim suan (yazlik icin ) ne yapmam gerek, ben en alternatif cozumu 2 yillik sinirsiz 8mbt hizda internet paketini alip.3 ay sonra gereken parayi verip iptal ettirmeyi gordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYER_KİNG -- 14 Nisan 2011; 19:10:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Ben 1mbit kullanıyorum sorun yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

quote:

Alıntıları Göster
    Ben 10 mbps internet kullaniyorum. 1 mbps internet kullanan arkadaslarimda var. Cok multipayer oynadik hic sorun olmadi icin rahat olsun. Ama yinede her zaman yüksek hiz daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Ben 10 mbps internet kullaniyorum. 1 mbps internet kullanan arkadaslarimda var. Cok multipayer oynadik hic sorun olmadi icin rahat olsun. Ama yinede her zaman yüksek hiz daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Yüksek hız iyidir eyvallah fakat şöylede bir şey varki oda oynadığın oyunun multiplayer serverlarının kalitesi ve akıcılığıdır.Bunu en iyi örneğini Black opsta yaşadık zaten.
  • Cok tesekkurler arkadaslar eyvallah. .
  • quote:

Cok tesekkurler arkadaslar eyvallah. .
    şehirden şehire değişiyor ben istanbulda yaşıyordum geçen seneye kadar oyunlar full çekiyordu bu sene ankaraya taşındım okul için 3 çubuk çekmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan
    2 mbit idealdir benim hızım 4 mbite izin vermesine rağmen 2 kullanıyorum böylece bağlantı daha stabil oluyor. Zaten multiplayer oynamak için hız 1 mbitin altına düşmediği sürece sorun yok daha fazlası sadece netten bir şeyler indirirken download hızı bakımından avantaj oluyor.

Anladim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedDURGUN

şehirden şehire değişiyor ben istanbulda yaşıyordum geçen seneye kadar oyunlar full çekiyordu bu sene ankaraya taşındım okul için 3 çubuk çekmeye başladı

Alıntıları Göster
    Oyundan oyuna göre değişir. Mesela 1 mbit ile KZ2'de Lag olmazken Unreal Tournament 3, Black ops da rahatsız edici Lag olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Oyundan oyuna göre değişir. Mesela 1 mbit ile KZ2'de Lag olmazken Unreal Tournament 3, Black ops da rahatsız edici Lag olabilir.

Alıntıları Göster
    Ben bir 1Mbit kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar Uncharted 2 Marvel vs Capcom Bad Company 2 Killzone 2 NFS Hot Pursuit Black Ops günlerce oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K
    Ben bir 1Mbit kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar Uncharted 2 Marvel vs Capcom Bad Company 2 Killzone 2 NFS Hot Pursuit Black Ops günlerce oynadım.

helal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

helal

Alıntıları Göster
    Hızdan daha önemlisi, ping'ler. Hız 100Mbit olsa bile ping yüksekse bir işe yaramaz. Bu yüzden hızdan çok internet bağlantısının türü önemlidir. ADSL hariç, kablo internet veya fiber internete öncelik verin. Ping konusunda bunlar diğer seçeneklerden daha iyidir. ADSL'de ping'ler çok yüksek olabilir.

Bu arada ben bağlantı testi yaptığımda PS3 üzerinden 5Mbit down, 1 Mbit up görüyorum gün içerisinde. Bu hız akşamları biraz daha artıyor. Oyunlarda bir sorun olmuyor ama ben daha yüksek olmasını bekliyordum doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Hızdan daha önemlisi, ping'ler. Hız 100Mbit olsa bile ping yüksekse bir işe yaramaz. Bu yüzden hızdan çok internet bağlantısının türü önemlidir. ADSL hariç, kablo internet veya fiber internete öncelik verin. Ping konusunda bunlar diğer seçeneklerden daha iyidir. ADSL'de ping'ler çok yüksek olabilir.

Bu arada ben bağlantı testi yaptığımda PS3 üzerinden 5Mbit down, 1 Mbit up görüyorum gün içerisinde. Bu hız akşamları biraz daha artıyor. Oyunlarda bir sorun olmuyor ama ben daha yüksek olmasını bekliyordum doğrusu

Alıntıları Göster
    Tam olarak 5mb görüyormusun hocam saniyede? Görüyorsan sorun yok, biz onuda göremiyoruz. Bu arada, şartlar uygun olsa ADSL'e lanet olsun ama napalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Tam olarak 5mb görüyormusun hocam saniyede? Görüyorsan sorun yok, biz onuda göremiyoruz. Bu arada, şartlar uygun olsa ADSL'e lanet olsun ama napalım.

Alıntıları Göster
    Evet görüyorum. Günün çeşitli saatlerinde testler yapmayı düşünüyorum ama henüz fırsat bulamadım. Normalde demo falan indirirken oldukça hızlı ama nedense testlerde 5Mbit çıkıyor. Anlık bir yavaşlama da olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.