Şimdi Ara

PS3 mün aşırı yüksek fan sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
38.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 Gb Ntsj-J çok sessiz bazen bütün gün açık hiç ses yok
  • işlemci teknolojisinden olabilirmi acaba? Yenilerin 65nm olmasından dolayı daha az ısınması gerekmezmi?
  • benim tahminim piyasada iki tür mal var

sonyde çalışan bi mühendisin ev adresini bulsam bendeki ps3 ü adama hediye amaçlı göndereceğim..fan sesinden kafayı sıyırsın diye bizede dubai malını gaktırmışlar gibi..dubai ye giren mallar hong kong üzerinden giren mallar..A class B class C class dersek ..A sını japanlar amerikalalır yer
    B sini avrupalılara yedirirler C sinide bizlere
    afiyet olsun beyler

• panasonica benim ps3 ü dubaiden bizzat ben aldım hatta bir tane de arkadaşım almıştı onda da aynı ses sorunu var :)
    Oralar sıcak memleket diye mi acaba termostatları daha alt seviyede çalışsın diye ayarlamışlar anlamadım. ama millet de çölde oynamıyor ki bu cihazla heryerde klima var sonuçta yazın Türkiyeden daha fazla üşüyor iç mekanda insan klima soğuğundan.
    _2FAST4U_ yardımın için teşekkür ederim. Arkadaş ile pm den iletişime geçtim.
  • bendede pal 40 gb var ses cok az cıkıo hatta bazen temızlıkcı kadın yanlıslıkla acıyo ben baya bı farketmıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgecc

panasonica benim ps3 ü dubaiden bizzat ben aldım hatta bir tane de arkadaşım almıştı onda da aynı ses sorunu var :)
    Oralar sıcak memleket diye mi acaba termostatları daha alt seviyede çalışsın diye ayarlamışlar anlamadım. ama millet de çölde oynamıyor ki bu cihazla heryerde klima var sonuçta yazın Türkiyeden daha fazla üşüyor iç mekanda insan klima soğuğundan.
    _2FAST4U_ yardımın için teşekkür ederim. Arkadaş ile pm den iletişime geçtim.

olabilir .....

• quote:

Orjinalden alıntı: furtem

işlemci teknolojisinden olabilirmi acaba? Yenilerin 65nm olmasından dolayı daha az ısınması gerekmezmi?

Aynen bunu diyecektim ben de Üretim tarihi eskiyse sebep bu olabilir..
  • Benim makine de ilk çıkan 60 lıklardan. Teknosa dan almıştım ve aldıktan 1 hafta sonra buna benzer bir konu açmıştım. Bana da düzgün bir cevap gelmedi. "Ses" te sonuçta göreceli bir kavram sayılır o yüzden insanların "benim makine çok sessiz, hiç ses çıkartmıyor" söylemlerine tam güvenemiyorum. Ama şöyle bir durum var, eskiden benim makine de açılır açılmaz uçak sesi gibi ses çıkartırdı, fakat zamanla bu sorun kısmen de olsa düzeldi. Son update'lerden midir nedir bilmiyorum. Artık oyunlarda uzun zaman geçirdikten sonra o sesi duyuyorum.
  • bnim alet 40 gb pal .açtıgımda ses fln yok.GTA 4 ü takıorum tam oynuorm 5-10 dk sora fan sesi aniden artıo.bşka oyunlardada aniden fansesi artıo.neden bole oluo anlamadm. makinedemi bi sorunvar çözemedim.bu fan sorunu halleden biri varsa yardım ...
  • teknik servise götür arkadaşım. ama fanın sesli çalışması normal, havalar sıcak...
  • Yaz aylarında gelen FW ile kuzey yarı küredeki makinaların fan devirlerini arttırdıklarını düşünüyorum. Bence EU'dan son güncellemeyi yapmadıysanız bir bakın...
  • bütün update leri fln yaptım.bagzı oyunlarda hiç bole bi sorun olmuo. gta 4 te fln fan aniden sesi artıo. bnde heralde sıcaklardandır fln die düşünüorm. çünkü bole bi sorun önceden yoktu.
  • aynı durum bendede var açıyom 10 dakka sonra fan sesi yükselmeye başlıyor.
    normaldir diye düşünüyorum ama gerçekten rahatsız edici bir fan sesi var
  • eet fansesini duyunca acaba oda sıcakondan mı ole yapıo diorm.ama insan paranoyaklaşıo acaba makina bozuldu mu fln die...
  • ben bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum fan yüksek devirde çalışıyor diye düşünüyorum.
    ha ama burdanda yardımcı olursa arkadaşlar herkes kendi makinesinin durumunu yazarsa olaya bir açıklık gelir diye düşünüyorum.
    benim makinayı açktıktan sonra dediğim gibi yaklaşık 10 dakika sonra fan sesi yükseliyor.
  • benim de yaz sıcakları başlayınca yüksek fan sesi gelmeye başlamıştı ama makineyi sağı, solu ve yukarısı boş kalacak bir yere koydum artık hiç ses çıkarmıyor ve ısınmıyor. tü tü tü maşallah nazar değmesin
  • bnimde havalar ısınınca başladı bu fan sesi. bnim oda evin en sıcak odası acaba ondan mı bu fan sesi artıo.ps3 açıkta duruo ama oda sıcak
  • fan döner ses yapar.bu normaldir.ama anormal sesler geldiyse soğutucu bloğu toz dolmuştur ve bu toz hava vasıtası ile soğutucunun uzerindeki ısıyı atamıyordur.tozu temizlemelisin(tabii tozlu ise)
  • Tamamen sıcaklarla alakalı olduğunu düşünüyorum.Bende de 40 gb pal var kışları tık demiyor şuansa çok ses çıkarıyor.Malum Ankara sıcaklarına dayanmak zor
  • Birde aletin nerde olduğu, oda sıcaklığı, oynama süresi, toz barınan bir ortamda olup olmaması ile alakalı bence.

Aleti hava alabilecek bir yerde tutun. Etrafı açık olsun. Ama sallantıda da olmasın.(Yani eskiden 10 milyonluk konsolları koyduğumuz gibi sandalyenin üzerinde bırakmayın) Hava alabilecek hava sirkülasyonunu etkilemeyecek bir yerde barındırın.
    Toz çok varsa elektrikli süpürgenin en düşük seviyesinde fanını temizleyin.

oynama süresini gündüzleri azaltın.Dinlenmesine izin verin aletin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.