Şimdi Ara

PS3 NASIL BANLATIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dün internet üzerinden mac yapıyordum dengesızın bırı yenılınce almanca küfür etti..Ben bunu sonye naıl şikayet edebilirim..Hayır anlamıyorum yenelebilirsin yenebilirsin ben ilk oynadıgımda 8tane yemiştim uzatmasına kadar oynadım cıkmadım kacmadım.Sanal alem delıkanlıları artık cok fazla olmaya basldılar...

• boşver su yolunu bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

boşver su yolunu bulur.
    Her küfür edeni banlatabilseydik.
    Ben nette birçok küfür ve nefret mesajı da aldım oyun seviyen arttıkça bunlar artacaktır çünkü o oyunu oynamayı zerre bilmediği ve karşında çaresiz kaldığı halde sana yenildiğinde çıldıran insanlar göreceksin.

Kaale bile alma ya da mesajı atanla dalga geç, mesela "önce oynamayı öğren sonra tekrar gel ezik" gibi bir mesaj gönder sonra blokla geri mesaj atamasın, olduğu yerde kudursun, yenilginin üstüne bu laf ona küfürden 10 kat fazla koyar.

Bu olayın tersini yapmak güzeldir, ben mesela bir oyunda iyi oynayıpta beni dağıtan birisine genelde tebrik mesajı atarım (tabi gerçekten de iyi oynayıpta tebriği hakediyorsa), genelde onlarda teşekkür ediyorlar ve birçoğuyla muhabbet dahi kuruyorsun, böyle çok yabancı arkadaşım oldu ve denk geldikçe ara ara oynuyoruz beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 26 Mayıs 2010; 21:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Ben nette birçok küfür ve nefret mesajı da aldım oyun seviyen arttıkça bunlar artacaktır çünkü o oyunu oynamayı zerre bilmediği ve karşında çaresiz kaldığı halde sana yenildiğinde çıldıran insanlar göreceksin.

Kaale bile alma ya da mesajı atanla dalga geç, mesela "önce oynamayı öğren sonra tekrar gel ezik" gibi bir mesaj gönder sonra blokla geri mesaj atamasın, olduğu yerde kudursun, yenilginin üstüne bu laf ona küfürden 10 kat fazla koyar.

Bu olayın tersini yapmak güzeldir, ben mesela bir oyunda iyi oynayıpta beni dağıtan birisine genelde tebrik mesajı atarım (tabi gerçekten de iyi oynayıpta tebriği hakediyorsa), genelde onlarda teşekkür ediyorlar ve birçoğuyla muhabbet dahi kuruyorsun, böyle çok yabancı arkadaşım oldu ve denk geldikçe ara ara oynuyoruz beraber.

Alıntıları Göster
    Bu tür olayları hiç takmayacaksın gülüp geçiceceksin. Karşındaki insanının bir oyun için nasıl küçüldüğüne şahit oluyorsun. Bir kere Live'da Mw'de adamı sniper ile headshot delisi yapmıştım İngilizce olarak saydırıyordu bende basıyordum kahkahayı iyice deli oldu sonunda oyundan çıktı.

Küfür edenlere sinirlesinler asıl onlar keyif almaya başlar ama tınlanamazsan kudururlar ve malum bir yerlerinde patlar

• quote:

Alıntıları Göster
    Sorununla ilgili cevaplar burda bolca var, konu kapanabilir http://forum.donanimhaber.com/m_35933762/mpage_1/f_/key_PS3%2CBAN%2Cyedirme//tm.htm

• quote:

Alıntıları Göster
    mantıklısıda bu dedıgın gıbı asenıc ama küfür etmek bu kdar kolay olmamalı o ettıgı küfürü dısarıda etse bakalım ne olacak..aslında yas gruplaması olcak 20 yasın altı veya üstü 15 yasında cocukla oynayınca odaböyle küfür edıyor.Yoksa aklı basında bir insanın edecegini zannetmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: fizkci

mantıklısıda bu dedıgın gıbı asenıc ama küfür etmek bu kdar kolay olmamalı o ettıgı küfürü dısarıda etse bakalım ne olacak..aslında yas gruplaması olcak 20 yasın altı veya üstü 15 yasında cocukla oynayınca odaböyle küfür edıyor.Yoksa aklı basında bir insanın edecegini zannetmiyorum...

Alıntıları Göster
    Boş ver kardeş herkes karakterini sergiler,demekki adamların karakteri yokmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: feybul

Alıntıları Göster
    FIFA'da maalesef bu tür olaylar çok oluyor,
    Bunun yaşla falan da alakası yok geçenlerde nickinde 1972 yazan birisinden bile küfür yedim.
    Büyük olasılıkla 1972 doğumluydu ama yenilmeyi hazmedemedi.
    Bu tür durumlarda direk Block List e gönderin, bazıları mesaj atmasanız bile tahrik etmek için üst üste gönderiyor mesajları.

• quote:

Yoksa aklı basında bir insanın edecegini zannetmiyorum...

Ya zaten o küfürcülerin çoğu amerikalı veletler.

Bu arada söylemekten utansam da Türkler de maalesef küfürde başı çekenlerden. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: feybul

Alıntıları Göster
    bende 3-0 yeniliyorken adam artık şut özetlerini+ offside' ları izliyodu iyice uyuz etmişti 2. yarı başladı 4-3 yenilmişti garibim ki kaçanlarda çok oluyo malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

bende 3-0 yeniliyorken adam artık şut özetlerini+ offside' ları izliyodu iyice uyuz etmişti 2. yarı başladı 4-3 yenilmişti garibim ki kaçanlarda çok oluyo malesef..

Ona müstahakmış, yenilmek iyi gelmiştir.

Böyle rakibi yenip bir de dalga geçmek daha da büyük ahlaksızlık bence, hadi diğeri kaldıramıyor sinirden yapıyor ama bunların amacı direk aşağılama.

Benim başıma bir kez geldi SF4 oynarken henüz Zangief'ten çakmazken (malum acemilik dönemleri ) bir deneyeyim diyerek aldım, rakipte Bison almış ama adam da harbi iyi oynuyor.
    Baktı ben Zangief'i bilmiyorum dalga geçmeye başladı, 2. round biraz canımı azaltıp kaçmaya başladı kasten yaklaşmıyor amacı dakga geçmek, taunt yapıp hareket çekiyor ve o şekilde maçı bitridi süreyle.
    Onun üstüne bir daha ranked maçlarda hiç bilmediğim bir karakteri kullanmadım. Şimdi herkesle oynayabiliyorum buna rağmen tekinliyim, maceraya gerek yok.

• quote:

Alıntıları Göster
    dediğiniz gibi yapayım zatn quaresmyı beklrken iyce gerldim sinirlendm en iyisi bu aralr oynamama

• quote:

dediğiniz gibi yapayım zatn quaresmyı beklrken iyce gerldim sinirlendm en iyisi bu aralr oynamama

Alıntıları Göster
    Geçen gün FIFA 10 da online maç yapıyorum...

Fenerbahçe´i aldım‚ karşı taraf da Napoli´i aldı.. 2 maç yaptık 2 sini de yendim..

Sonra eleman 3 tane mesaj attı..İngilizce küfürler ve çok ağır küfürler... Yanımda olsa ağzını burnunu kırıcam o kadar canım sıkıldı...

Neyse taktım ben bu elemanı kafaya‚ Playstation´ın resmi sitesine mail attım... Durumu anlattım‚ 12 saat sonra geri döndüler.. Bir link vermişler.. Onu doldurdum yolladım..

Ne gibi yaptırım olucak acaba ???

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Fenerbahçe´i aldım‚ karşı taraf da Napoli´i aldı.. 2 maç yaptık 2 sini de yendim..

Sonra eleman 3 tane mesaj attı..İngilizce küfürler ve çok ağır küfürler... Yanımda olsa ağzını burnunu kırıcam o kadar canım sıkıldı...

Neyse taktım ben bu elemanı kafaya‚ Playstation´ın resmi sitesine mail attım... Durumu anlattım‚ 12 saat sonra geri döndüler.. Bir link vermişler.. Onu doldurdum yolladım..

BAN :) konuyu açanda o linki istiyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

BAN :) konuyu açanda o linki istiyor aslında

Alıntıları Göster
    yenildigiyle kalsın pezo

• quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

yenildigiyle kalsın pezo

Alıntıları Göster
    Birşekilde,adamın,adresini,bul.Ona,şu,PS3,modchiplerden,gönder.Takınca,banlanır,o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

Birşekilde,adamın,adresini,bul.Ona,şu,PS3,modchiplerden,gönder.Takınca,banlanır,o

Alıntıları Göster
    http://np.us.playstation.com/complaint/pc/ComplaintForm.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: G.Ceylan

http://np.us.playstation.com/complaint/pc/ComplaintForm.aspx

Alıntıları Göster
    BAN olayı nasıl oluyor... Daha önce başına gelen var mı??

Farklı PSN'den giriş yapabiliyor mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Ceylan

BAN olayı nasıl oluyor... Daha önce başına gelen var mı??

Farklı PSN'den giriş yapabiliyor mu??

Alıntıları Göster
    xbox Live'da bununla ilgili bir secenek var.Eger istersen arkadas listen disindakilerle iletisimi kapatabiliyorsun (ses,mesaj vs).Tek tek bloklamaktan bahsetmiyorum,o özelligi birkez kapatip yabancilarla kontagi kesiyorsun.Böylece online herhangi bir oyun oynarken kimsenin sesini duymuyorsun onlarda seni duymuyor.Bu özelligin psn e de gelmesini cok isterim,cok ise yariyor bos yere sinirlenmiyor insan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

xbox Live'da bununla ilgili bir secenek var.Eger istersen arkadas listen disindakilerle iletisimi kapatabiliyorsun (ses,mesaj vs).Tek tek bloklamaktan bahsetmiyorum,o özelligi birkez kapatip yabancilarla kontagi kesiyorsun.Böylece online herhangi bir oyun oynarken kimsenin sesini duymuyorsun onlarda seni duymuyor.Bu özelligin psn e de gelmesini cok isterim,cok ise yariyor bos yere sinirlenmiyor insan.

Alıntıları Göster
    MW2'de adam oyun boyunca 7-8 tane harrier çagirdi.Ben hepsini gelmesiyle birlikte geri yolladımOyun bittikten sonra bana küfür etmeye başladı.Delirttim adamı resmen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.