slm arkadaşlar, benim ps3 de nedense yaklaşık 10 dk sonra tüm network sistemi gidiyor. Ilk açtığımda online oluyor , 10 dk sonra disconnect oldun diyor psn network den, sebebine bakıyorum network den koptun diyor, network ayarlarından yeniden ayarlamaya çalışıyorum hiçbir wireless tespit edemiyor etraftaki, yada ucunda internet olan kablo takıyorum algılamıyor. zaten ethetnetin yeşil ışığıda yanmıyor, sistemi kapatıyotum, biraz bekleyip açınca herşey normal , ethernet ışığı yanıyor, yada wireless de etraftaki ağları buluyor, yaklaşık 10 dk sonra aynı şeyler tekrar, ethernet ışığı sönüyor ve tüm network yokmuş gibi davranıyor sistem, nedir sıkıntı sizce? böyle bir durum yaşayan var mı? format atsam düzelir mi?
bu sorun 1-2 haftadır var. donanımsal olduğunu sanmıyorum ama olabilirde, bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bir test/bakım yeri var mı?
tşkler.
modemi ayarlarını sıfırla olmadı ps3 sistem geri yükle olmadı hard format atcan
20 liralik, akim korumali, voltaj duzenleyicili 5'li priz alip ps3'un ve modemin elektrigini oradan baglayin. Ozellikle fat kasalar cok iyi topraklanmis elektrik kaynagi istiyor. Voltaj dalgalanmalarinda ps3'ler sapitip abuk sabuk hatalar veriyor, benim de basima bahsettiginiz olay geldi, senelerdir problem yokken, birdenbire network, dns, ip failed hatalariyla, bazen 10 dakikada, bazen yarim saatte bir psn'den atip hicbirsekilde internete baglanmayarak ugrastirip durdu iki hafta, denemedigim yontem kalmamisti. Akim korumali priz alip cozdum buyuk olcude...
hmmm, mantıklı, evet tam olarak öyle, bazen 10 dk bazen 1 saat, sonra network yok,
en kısa sürede alayım bir tane, tşkler.
modem ayarları değil, aynı hatta pc de var, onda sıkıntı yok, ama hard format deneyecem eğer priz olayı çözmezse, tşkler.
yok ya, bu akım koruyuculu priz işi çözmedi:(
format atmaya çalışıcam, o da olmazsa artık donanım problemi diycem ama hem wireless hemde ethernet aynı anda gitmez ki yaw.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme