Şimdi Ara

PS3 NTSC-J Konsolda Oyunlarda Tuş Değişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba benim ps3 ntsc-j türü konsolum var biliyorsunuz ki onay tuşu yerine daha yeni aldım konsolu ve oyun almayı düşünüyorum bu oyunlarda etki edermi yani oyundaki onay tuşlarını değiştirirmi yada tuş değiştirmimi yada oyunda x e basın diyordur yada görünüyordur ama biz o ya basınca geçebiliriz öyle birşey varmı yardım edebilirseniz çok sevinirim iyigünler

• Maalesef mümkün değil. Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 29 Ekim 2014; 20:28:33 >
  • Sadece menüde etki ediyor o dediğin olay. Mesela oyunda onay tuşu X ise sende de x oluyor. Ama ps menüsünde O oluyor. En azından ps4te böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Maalesef mümkün değil. Allah sabır versin.

anlatamadım galiba NTSC-J oyunlar üstünde tuş değişikliği yaparmı yukarda saydıklarım
  • Hayir oyunlar da öyle olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Sadece menüde etki ediyor o dediğin olay. Mesela oyunda onay tuşu X ise sende de x oluyor. Ama ps menüsünde O oluyor. En azından ps4te böyle

çok teşekkür ederim menüde derken biraz açarmısınız acemisiyim
  • mümkün ama uğraştırıcı
    link:
    http://www.ps3oyun.com/ps3.rehber/ntsc.yuvarlak.tusunu.x.yapmak.rehber-240.html
    http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=30403.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 29 Ekim 2014; 20:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sadece menüde etki ediyor o dediğin olay. Mesela oyunda onay tuşu X ise sende de x oluyor. Ama ps menüsünde O oluyor. En azından ps4te böyle

birde mesela bu sahneyi geçmek için x tuşuna basılı tutun diyip o tuşuna basmanız felan gerekiyormu öyle birşey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanor

quote:

çok teşekkür ederim menüde derken biraz açarmısınız acemisiyim

Playstation menüsünde işte. . Hangi tuşa bas diyorsa ona basarsin oyun içine etki etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

mümkün ama uğraştırıcı
    link:
    http://www.ps3oyun.com/ps3.rehber/ntsc.yuvarlak.tusunu.x.yapmak.rehber-240.html
    http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=30403.0

Bunu icin ps3 u kirdirmak lazim yani multiman yuklemek lazim adam korsan oynamicak sanirim oynasa burada isi ne zaten

• Red dead redemption oynarken etki ediyor varsa bir patch falan degistirin yoksa oyun oynanmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Red dead redemption oynarken etki ediyor varsa bir patch falan degistirin yoksa oyun oynanmiyor

nasıl etki ediyor tuşlarmı değişik anlamadım
  • Oyunları etkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Oyunları etkiler

nasıl etkiler biraz açarmısınız cümleyi
  • akanor kullanıcısına yanıt
    Oyun menüsü ve fifa nba haricindeki tüm oyunların tuş kombinasyonlarını etkiler fifa da da menü dışında biz ayarlafığımız için maçta etkisi olmaz nba de aynı şekilde

• akanor kullanıcısına yanıt
    oyun baslarinda bir yerlerde bas diyor basinca kabul etmiyor X'e basiyon yine olmuyor baya ugrasmistim zamaninda
  • arkadaşlar hepinizin cevapları için teşekkür ederim ama bi karar verin etki ediyor mu etmiyor mu
  • up
  • Exclusivelerde etki ediyor ama normal 3.parti oyunlarına etki etmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.