Şimdi Ara

PS3 ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarwww.sharetise.com diye bi site açılış yarışması başlattı dün akşam.
    Anladığım kadarıyla bi video var tanıtım videosu ve bunu facebook vs.. sosyal ağlarda paylaşıyoruz ve izlenme başına puan kazanıyoruz.. ben paylaştım ancak arkadaş listem falan kalabalık değil. Bana yardım edin alim şu PS3 ü diyecektim ama videoya direk link veremedim.. sanırım olmuyor..

Benim bu arkadaş listesiyle kazanamayacağım açık. Bari DH den biri alsın şu PS3'ü..
    Dün akşam başlamış yarışma o yüzden henüz alıp başını giden yoktur diye düşünüyorum..

www.sharetise.com

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaNGMaN_tr -- 9 Nisan 2010; 13:46:44 >

• eyvallah
  • up
  • yalanlan bu senn arkadaşın ps3 verecek sen buraya konu açacan külliyen yalan €
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

yalanlan bu senn arkadaşın ps3 verecek sen buraya konu açacan külliyen yalan €

ne demek istediğini anlayamadım arkadaşım kusura bakma ama neresinde yalan var söylermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaNGMaN_tr

quote:

yalanlan bu senn arkadaşın ps3 verecek sen buraya konu açacan külliyen yalan �

ne demek istediğini anlayamadım arkadaşım kusura bakma ama neresinde yalan var söylermisin ?

şurasında yalan var gördün mü bak tam şurası Allahım ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaNGMaN_tr

quote:

yalanlan bu senn arkadaşın ps3 verecek sen buraya konu açacan külliyen yalan �

şurasında yalan var gördün mü bak tam şurası Allahım ya

problemin ne anlamadım ama gereksiz bi artisliğe giriyosun. Sanki küfür ettim sana anlamadım ki ne yapmaya çalışıyosun. Güzel bi olaydan haberdar oldum paylaşıyorum forumda.
    Sırf tartışmak için laf yapma. Sana ne yalan borcum var yalancı deyip hava atıyosun..

• konu düşmüş yav gündüz açmıştım. up up demeyi sevmiyorum ama tekrar mesaj atıyorum yukarı çıksın diye..
  • Hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.