Şimdi Ara

PS3 Online Kota Harcama YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde 2-3 saat MW3'ü online oynuyorum ne yazıkki kotam 4 gb bi türlü sınırsız yaptıramadım. acaba 1 ayda ne kadar kota harcar bi bilgisi olan var mı?

• sımdı gunde 2,3 saat mw3 oynayarak 4gb kotayı asmazsınız ama evde bılgısayar veya baska aletlerdede ınternet kullanıyorsanız cok rahat asarsınız bn sınırsız yaptırmayla ugrasın derım
  • aşmaması zor gibi görünüyor tek çare sınırsız
  • net 4 paketi 29 lira, 38 liraya 12 gb' lık net12' ye geçersen yeterli olur bence indirme yapmıyosan. 9 liraya üç kat kota
  • Mw3 ne kadar data harcıyor bir fikrim yok fakat online oynadığım başka bir oyunda yine sizin günde 2-3 yani toplam aylık 100 saat giriyordum ve aylık kullanım 10gb civarı geliyordu. 4gb aşırı düşük, muhtemelen aşacaksınız kotayı.
  • bununla ilgili geçen hafta bir konu vardı, bir saatte 30 mb kullanıyor. arama kısmında aratırsan konuyu bulabilirsin.
  • benimde 6gb.12 gb yapmak için aradım 53 tl ceza kesilecek dediler.Şubat ayı sonunda yapılırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

benimde 6gb.12 gb yapmak için aradım 53 tl ceza kesilecek dediler.Şubat ayı sonunda yapılırmış

53 tl ceza ödemekle bitse çok iyi. biz her ay kota aşım cezası ödüyoruz. ama sınırsız yaptırmayada ikna edemiyorum ailemi bu sene abimin seneyede benim sınavım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.