Şimdi Ara

ps3 oyun//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarim bozuldu ve 2.5 ay kadR bilgisyarizim . bu arada ps3 ile idare dicem oyun ihtiycimi. ve beni 2.5 ay kadar idare edebileck uzun vadeli oyun tavsiyelerinizi bekliyorum..

• ps3 oynamak için bilgisayarının bozulmasını mı bekledin? neyse, cidden ama ps3 varken pc niye oynuyodun ki?
    bütçen ne kadar veya kaç tane oyun alacaksın? madem ps3'e geçtin ona ait exclusive oyunları oyna bence. mesela kesinlikle bir infamous 2 oynamalısın, demon's souls(bekleyebilirsen dark souls), heavy rain de iyidir, sonra kz3 alabilirsin single bitirdikten sonra multi'ye akarsın. gow 3'te alabilirsin ama kısa biraz. resistance 3 ile uncharted 3(beklemem lazım)'ü de almalısın, hele uncharted'ı kesinlikle. Vanquish de çok güzeldir, fakat bilinmedi, bir de single'ı çok uzun deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 12 Eylül 2011; 17:51:46 >
  • Batman kesinlikle oynanmalı,rdr epey götürür seni,ingilizcen iyiyse l.a. noire,gta 4,yarış seviyorsan gt5 ve dirt 3 iyi gider,gow 3 kesin oynanmalı,infamous 2,uncharted serisi falan filan.Eğer okula gitmiyorsan hepsini bitir
  • Valla oyle oldu Ps3 e gecemedım cunku oyun alamadım. fazla geldı vermesi o kadar parayı .gow 3 bitirdim. inf. olabilir yada 2k11 dusundum my player benı oyalayabilir. gta4 gerek yok. yarış da gerek yok.
  • red dead redemption veya 2k11 dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Ps3 oyun kurma
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.