Bildirim
ps3 oyun//
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ps3 oynamak için bilgisayarının bozulmasını mı bekledin? neyse, cidden ama ps3 varken pc niye oynuyodun ki?
bütçen ne kadar veya kaç tane oyun alacaksın? madem ps3'e geçtin ona ait exclusive oyunları oyna bence. mesela kesinlikle bir infamous 2 oynamalısın, demon's souls(bekleyebilirsen dark souls), heavy rain de iyidir, sonra kz3 alabilirsin single bitirdikten sonra multi'ye akarsın. gow 3'te alabilirsin ama kısa biraz. resistance 3 ile uncharted 3(beklemem lazım)'ü de almalısın, hele uncharted'ı kesinlikle. Vanquish de çok güzeldir, fakat bilinmedi, bir de single'ı çok uzun deil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 12 Eylül 2011; 17:51:46 > -
Batman kesinlikle oynanmalı,rdr epey götürür seni,ingilizcen iyiyse l.a. noire,gta 4,yarış seviyorsan gt5 ve dirt 3 iyi gider,gow 3 kesin oynanmalı,infamous 2,uncharted serisi falan filan.Eğer okula gitmiyorsan hepsini bitir -
Valla oyle oldu Ps3 e gecemedım cunku oyun alamadım. fazla geldı vermesi o kadar parayı .gow 3 bitirdim. inf. olabilir yada 2k11 dusundum my player benı oyalayabilir. gta4 gerek yok. yarış da gerek yok. -
red dead redemption veya 2k11 dusunuyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X