Şimdi Ara

PS3 oyun ikonu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün spotcudan 2.el ps3 slim aldım yanında 4 tane 2.el oyun aldım oyunları kendi verdi uncharted 3 fifa 12gran turismo 6 special forces diye bi oyun daha hepsi çalışıyor ama uncharted 3 ü takıyorum cd yi döndürüyor oyun kategorisinde ikonu gelmiyor lenste falanmı bi sorun olabilir yoksa cd denmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 23 Nisan 2016; 16:31:49 >

• Diğer CDlerde geliyorsa sorun CD'dedir. Eğer öbürlerinde de gelmiyorsa lens gitmiştir. Ben de aynı sorunu yaşamıştım.
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    sadece uncharted 3 de oluyor bi çözümü varmıdır bunun iyicene silsem falan
  • Lenste problem olma ihtimali var. Çünkü çalışan oyunlar tek katmanlı 25 gb den ufak oyunlar. Uncharted 3 çift katman bluray

Mgs 4, God of War 3 varsa onları deneyin. Bunlar da çift katmanlı oyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece onda oluyorsa CD'de sıkıntı vardır, PS3'te sıkıntı yoktur
  • Dediğim gibi varsa god of war 3, mgs 4 ya da başka çift katman bluray e basılı bir oyun dene. Onlarda da çalışmazsa lenste problem var demektir. Çift katmanlı olan oyunları okumuyor olabilir lens

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotçudan konsol mu alınır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler inanmayacaksınız ama az önce bir video izledim diski takıp ps3ü dik bir şekilde tutuyordu denemekte fayda var diyip denedim ve olduhttps://www.youtube.com/watch?v=554cyzx5Oxo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.