diğer sorum ise ben blackopsu internetten 100e almıstım enayi bi arkadasım 180tl verdi sattım.simd bnde cod yok blackops sparis ettim korsancıdan.blu-ray cd ye kopylıyp satcak 65e.arkadasım dediki sony oyunun korsan olduğunu anlar ps@networkun kapanır dedi.adama sordıum dediki cd yi kırmısmı ole bişe uydurdu.sizce anlarmı sony kapatırmı? esasınca cakma oyun olmuyo aynısının blu-ray e kopyalanısı =aynısı. sizce kapanırmı hesabım???
Kardeşim adam seni kandırıyor. O oyun kopya ve kopya oyun 65 tl etmez sakın alma. Gidip 100 tl ye başka biyerden bulursun dikkatli ol böyle oyunlara gelme.
Kopya cd den oyun oynanmazki yalan söylemiş
65 tl ye kopya oyun :D altın kaplama mıydı ? :D
Normalde illegal bir konudan bahsedilmesinden dolayı kapanma ihtimali olan bir başlık bu ama bir yandan da yararlı olabilecek bir başlık. Piyasada bu tür "çakal" satıcılar çok maalesef. Bu konularda bilgisi olmayanları kandırarak pahalıya oyun satmaya kalkıyorlar ve daha sonrasında da hesap sormaya gittiğinizde, zorluk çıkarıyorlar. Böyle kişilerle mecbur kalmadıkça alışveriş yapmamanızı öneririm.
PS3'ü orjinal kullanın. Yoksa her türlü bir şekilde bunun zararını görürsünüz. PSN'den uzaklaştırılmanız, konsol yazılımını güncelleme şansınızın olmaması ve oyunlar için çıkan güncellemeleri yükleyememek gibi kötü yanları var bu işin. Mesela Killzone veya Crysis için ciddi güncellemeler bekleniyor. Bu güncellemeler sayesinde oyunda büyük iyileştirilmeler yapılabilir. Kopya kullanmanız durumunda, bu güncellemelerden yararlanamayacaksınız.
Oyunları açık artırma sitelerinden, bu forumdaki takas başlıklarından veya satış başlıklarından temin etmelisiniz. Açık artırma sitelerindeki puanlama ve yorumlama sistemi sayesinde kötü satıcılara bulaşmıyorsunuz hiç. Bu forumda da benzer bir sistem işliyor. Ayrıca fiyatlar da diğer yerlere göre çok uygun. Bu yüzden, bildiğiniz yerlerden ve orjinalden şaşmayın derim.
abi adam 6yıllık bizim mahallede keserim valla psn den uzaklastırılırsam.o dediki blu-ray cd sine kopyalıyoruz kırıyorz v.s hiçbişe olmaz dedi.diyelim oyunu oynadım.psn den uzaklaştırıldım.nası tekrar psn e geri donebilirim .nasıl oyunları tekrar guncelleyebilirim?
Sen o kopyaya 65 TL verirsen o kişi sana sabah akşam dua eder. Gerçi sende arkadaşını kazıklamışssın o da seni kazıklasın iyi olur.
Kopyaya 65 verirmez git 100 e adam gibi orjinal al zaten ps3 de kopya oyun cd ile calismiyo usb den harddisk e atiyosun o ayri.
Orjinali forumda 55 e satılıyor, kopyaya 65 TL mi ?
herneyse diğerini iyi kazıklamıstım zaten.bu arada adamdan almayı unuttum bi ara gel dedi.bu yarın yada cuma aliym calısmassa olumlerden olum beğensin
Arkadasim kopya oyun 65 tl hicbir halukadarda etmez ekle 30-40 tl daha git kral gibi orjinal oyununu al. Hem psn,falan korkunda olmaz. .
abi size laf anlatılmıyo parayı verdim adam almıs beni bekliyo bnde dersaneden v.s gidemiyorum diyorum napim para umrumda bile değil psn den banlanmıyımda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme