Şimdi Ara

ps3 oyun yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu yanlış yere açtıysam,
    İnternet üzerinden ps3 oyunları yüklenebiliyormuş galiba. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Oyun İndirme Rehberi

PlayStation 3 (PS3) oyunlarını konsoluna indirmek, oyun koleksiyonunu genişletmenin ve istediğin zaman oyun oynamanın harika bir yoludur. Bu kılavuz, PS3'e oyun indirme işleminin adım adım nasıl yapılacağını açıklayacaktır.

Gereklilikler:

• İnternet bağlantısı olan bir PS3
    • PlayStation Network (PSN) hesabı
    • İndirmek istediğin oyun için yeterli depolama alanı

Adımlar:

1. PSN Hesabına Giriş Yap: PS3'ünü aç ve PSN hesabına giriş yap.
    2. PlayStation Store'a Git: Ana menüden PlayStation Store'u seç.
    3. Oyunlar sekmesini seç ve indirmek istediğin oyunu bul.
    4. İndir düğmesine tıkla.
    5. İndirme Yöneticisini Kontrol Et: İndirmelerinizin durumunu görmek için ana menüden İndirme Yöneticisi'ne gidebilirsin.
    6. Oyunu Oyna: İndirme tamamlandıktan sonra, oyun ana menünde görünecek ve oynamaya başlayabilirsin.

İpuçları:

• Yüksek Hızlı İnternet Bağlantısı Kullan: Daha hızlı indirme hızları için yüksek hızlı bir internet bağlantısı kullandığından emin ol.
    • Kablolu Bağlantıyı Tercih Et: Mümkünse kablolu bir internet bağlantısı kullanmak, Wi-Fi'den daha hızlı ve daha kararlı indirme hızları sağlar.
    • Otomatik İndirmeleri Etkinleştir: PS3'ünün güç kapalıyken bile oyunları otomatik olarak indirmesini sağlamak için otomatik indirmeleri etkinleştir.
    • Yeterli Depolama Alanı Sağla: İndirmek istediğin oyunun boyutunu kontrol et ve PS3'ünde yeterli depolama alanı olduğundan emin ol.
    • Son Sürüm Yazılımını Kullan: En son PS3 sistem yazılımı sürümünü kullandığından emin ol, çünkü bu, indirme sürecinin sorunsuz geçmesini sağlayabilir.

Bu adımları takip ederek, PS3'üne sorunsuz bir şekilde oyun indirebilir ve oyun koleksiyonunu genişletebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum ps3 de internet uzerinden oyun yukleyemezsin xbox 360 gibi.. hah belki sudur dedigin, playstation store a girersin orda parali oyunlarvar, parasini verip ordan yukluyebilirsin.
    PS3 de korsan bidey birsey su an yok. sadece store dan satin alip bazi oyunlari download edebiliyorsun.
  • evet sizin demek istediğiniz diyorum,
    legal sitesi nedir bir bilginiz varmı?
  • site mite yok.
    Kayıt olurken;
    Amerika, UK ve ya Japonya olarak ülke seçince store açılıyor ordan demos dan ücretsiz demo yükleyebiliyorsun...
    ek olarak boyutu küçük(3-5 gb) olan ps3 oyunları varsa onları alıpta oynayabiliyorsun birde ps1 oyunlarını alıp yükleyebiliyorsun...
  • ben bişi sorcam arkadaşlar ben ps3 e orjinal oyun aldım o oyunu ps3 e yükleyebilirmiyim daha sonra cd siz oynamak için lütfen cevap verin

• cihazın içinde Network Kısmında Playstation Store var ona tıklarsan oyunları ve tum ıcerıklerı goreceksın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesmet

cihazın içinde Network Kısmında Playstation Store var ona tıklarsan oyunları ve tum ıcerıklerı goreceksın ;)

Post kasma.avi
  • quote:

cihazın içinde Network Kısmında Playstation Store var ona tıklarsan oyunları ve tum ıcerıklerı goreceksın ;)

21 Şubat 2009 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufselman

ben bişi sorcam arkadaşlar ben ps3 e orjinal oyun aldım o oyunu ps3 e yükleyebilirmiyim daha sonra cd siz oynamak için lütfen cevap verin

hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

quote:

Post kasma.avi

Tarihe bakmadım ne post kasıcam maaşmı bagladılar sana ?

• quote:

quote:

quote:

Post kasma.avi

Yok ben forumun bekçisiyim hayrına yapıyorum uyarayım dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Post kasma.avi

Yok ben forumun bekçisiyim hayrına yapıyorum uyarayım dedim

Polis oldum mutluyum diyosun yani :P

• benim ps 3 var versionu 3.60 ne yapmamı tavsiye edersiniz orjinal oyun alma haricinde
  • İnternet üzerinden yükleyebilirsin ama korsan olur bu sitede korsan ile ilgili konular bulamazsın başka siteleri araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.