Şimdi Ara

ps3 oyunu kararsızlık içindeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 için bir tane oyun alıcam yarın bir anda birden fazla oyun alınca bir onu bir onu oynuyorum ve hikayeleri kavrayamıyorum dolayısıyla oyundan zevk almıyorum. Onun için bir seçim yapıcam aklımda Uncharted 3, God Of War 3, L.A Noire ve Assassin's Creed Revelations var sizce bunlardan en güzeli hangisi.
    Ayrıca bendeki oyunlar: Pes 11, Fifa 12, Red dead redemtion, Killzone 3 ve Gta ıv: liberty city. Kesinlikle alınması gereken olmazsa olmaz oyunlar varsa ve önerirseniz sevinirim.

• Hikaye mi kavrayacaksın ! UNCHARTED 3 ... Türkçe .Daha ne istiyorsun
  • Bioshock ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçesini bulursam çok güzel olur valla Uncharted 3 yılın oyunu falan seçilmiş Uncharted serisini alıp sıraylamı oynasam diye düşünüyorum.
  • unc3 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Bioshock ;)

imzanız çok güzelmiş...
  • Ben ps3 ü god of war için almıştım ama türkçe oyun oynamanın zevki bambaşka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uncharted 3, eğer imkanın varsa ilk iki oyunuda alıp sırasıyla bitirmeni öneririm.
  • uncharted3 çok övülüyor genel olarak kararsız kaldığın oyunlar güzel zaten bende oynamadım henüz uncharted ı bekliyorum biraz daha fiyat insin alıcam.Revelations ile la noire pc de oyna onlara para verme zaten yarısında sıkılıyorsun aynı şeyler,ilk baş git god of war 3 güzel oyun onla oyalanırken diğerinin fiyat düşer onu alırsın bitirir takas yaparak devam edersin ben maddi yönden yaklaştım biraz :D
  • Batman Arkham City ve Batman Arkham Asylum'ı öneririm. İkiside harika oyunlar.
  • adami cizmisler
  • Uncharted 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.