arkadaşlar forumda yapılan her şeyi yaptım ancak hala pc ps3'ü mediaplayer11'in "Media Sharing" penceresinde unknown device olarak göstermiyor. sorunun nerede olduğunu da anlayamıyorum bir türlü. acaba başka bir yöntem var mı ps3'ü görüntülemek veya pc'yi görüntülemenin.
uPnP->adsl modemde de ps3'de de "enabled" Media Sharing->ps3'de "enabled"
Bağlantıda problem olabiliyor bazen.Ben wmp11, nero ve twonky'nin hepsiyle bağlantı kurduğum halde twersty media serveri gösterememiştim ps3üme mesala. Ama onlada bağlantı kuracam elbet birgün
Bağlantıda problem olabiliyor bazen.Ben wmp11, nero ve twonky'nin hepsiyle bağlantı kurduğum halde twersty media serveri gösterememiştim ps3üme mesala. Ama onlada bağlantı kuracam elbet birgün
birde nero ile deniyeyim akşam, teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: trancemaster
arkadaşım guidedakiler işe yaramadığı için ayrı bir konu açtım. yeterince araştırdığıma inanıyorum ve hala çözemedim.
ben yeterince araştırdığına inanmıyorum 14 yaşındaki kardeşim bile yaptı....
windows media player 11 yüklü olması gerek..bazı 11.verisyonu olarak indirdiğin media player lar da eksiklik oluyor sağlam sitelerden download ederesen sorun yaşamassın.
wmp11 lazım.
arkadaşar galiba ben anlatamıyorum, 14 yaşındaki kardeşinin yapmış olması bu sitede 14 yaş üstündeki herkesin yapabileceği anlamına gelmiyor. gereksiz bir ön bilgiydi bence .herneyse...
windows media player 11'in eksik olması gibi bir şey söz konusu olamaz. zira microsoft.com sitesinden indirdim. bütün yazılımlar orjinaldir. o yüzden warez sitelerinden veya başak yöntemler ile aktivasyon falan filan hiç uğraşmadım direkt indirip kurdum ve yazılanların hepsini yaptım. US robotics marka dandik bir adsl modem kullanıyorum belki biliyorsunuzdur, 9110 modeli. downoadları bile yarıda kesen bir cihaz. sorunun bundan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum. o yüzden buraya koknuyu açtım ki benim gibi her şeyi yapıp bir sonuç elde edemeyen arkadaşlarla paylaşmak için. eğer us r 9110 ile bu işi ps3 ve laptop wireless olarak bağlı durumda yapabilen varsa nasıl yaabildiğini anlatırsa sevinirim.
Spirit_of_sLy ve The_mAnyaCK ben windows media player 11 in yüklü olduğunu başta söyledim. yani wm11'in yüklü olması gerektiğini biliyorum. nero'nun home edition cd'sini evde bulamadığım için onunla deneme fırsatı bulamadım. internetten indirmem gerekir bu da biraz zaman alıyor. şu durumda Neutral arkadaşın dediğini yapıp sonucu buraya bildireceğim. kolay gelsin hepinize.
twonky, wwmp11 olmuyor ancak nero gayet sağlıklı çalışıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme