Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solemnomercy

Arkadaşlar herkese merhaba,

@angelsbjk sana da bu konuyu açtığın için teşekkür ediyorum. Her gün siteye gelip bu konuyu aratıyordum. Artık ben mi açsam derken nihayet konu açılmış.

Çile dolu bir pes 2013'ten sonra umuyorum ki bu sene Konami ile aramızdaki buzları eritecez. Oyun bu sene çok farklı olacağa benziyor. Az önce 145 tl kösülerek internetten siparişi verdim. (155'te gta'ya kösüldük artık bir sene konsol-oyun falan töbe )

İnşallah bu sene burada sadece atılan golleri, şık hareketleri,taktik, tüyo ve oyuncu kadrolarını konuşuruz.

Herkese lagsız, hilesiz, sunucuyla bağlantısı daim, defansı ve kalecisi akıllı, keyifli oyunlar diliyorum.

Bir de oyunu alan arkadaşlar, bu Van Der Mirch kevaşesi 2014'te de var mı? inşallah yoktur

eyvallah dostum rica ederim oyun hakkındaki dileklerini paylaşmayan yoktur herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: gkhntuncer

arkadaşlar oml ye geldiğimde ekranda sunucu bakımda veya sende sorun var gibisinden bir hata alıyorum vewww.konami.jp/we/online/2014/ sitesini ziyaret etmemi söylüyor. sorun şu ki böyle bir site henüz mevcut değil :) oml şuan kapalı mı yoksa girebilen var mı

bir üst mesajda benim anladığım şekilde yazdım 20 veya 21 eylülde açılır herhalde online

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhntuncer

arkadaşlar oml ye geldiğimde ekranda sunucu bakımda veya sende sorun var gibisinden bir hata alıyorum vewww.konami.jp/we/online/2014/ sitesini ziyaret etmemi söylüyor. sorun şu ki böyle bir site henüz mevcut değil :) oml şuan kapalı mı yoksa girebilen var mı

Dostum daha açilmadı. Cuma gününe kadar açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazen diyorum ki bu konamide online işlere bakan adamın bi çocuğu var 5-10 yaş arası çocuk geliyo yanlışlıkla dlc paketi veri paketi falan bişeyleri paylaşıyor sonra babası geliyor "ne yaptın olum sen ya daha hazır değildi ki o" diyerek paylaşılan paketi siliyor bizde saf saf olayı anlamaya çalışıyoruz
    ya madem hazır değil neden paylaşıyorsunuz veri paketini hadi paylaştın neden siliyorsun sonra vallahi şeytan diyor git japonyaya bul bunu yapanı getir istanbula taksim meydanında sallandır ibreti alem için
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

bazen diyorum ki bu konamide online işlere bakan adamın bi çocuğu var 5-10 yaş arası çocuk geliyo yanlışlıkla dlc paketi veri paketi falan bişeyleri paylaşıyor sonra babası geliyor "ne yaptın olum sen ya daha hazır değildi ki o" diyerek paylaşılan paketi siliyor bizde saf saf olayı anlamaya çalışıyoruz
    ya madem hazır değil neden paylaşıyorsunuz veri paketini hadi paylaştın neden siliyorsun sonra vallahi şeytan diyor git japonyaya bul bunu yapanı getir istanbula taksim meydanında sallandır ibreti alem için

ne oldu yav?

gece bi veri paketi vardı, yükledik ama bakamadım ne var diye...

nolmuş şimdi? silmişler mi?

öyleyse biz yükleyenler napacaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

bazen diyorum ki bu konamide online işlere bakan adamın bi çocuğu var 5-10 yaş arası çocuk geliyo yanlışlıkla dlc paketi veri paketi falan bişeyleri paylaşıyor sonra babası geliyor "ne yaptın olum sen ya daha hazır değildi ki o" diyerek paylaşılan paketi siliyor bizde saf saf olayı anlamaya çalışıyoruz

ne oldu yav?

gece bi veri paketi vardı, yükledik ama bakamadım ne var diye...

nolmuş şimdi? silmişler mi?

öyleyse biz yükleyenler napacaz?

ya allak bullak zaten iş güncellemeyi indirdim hiçbir değişiklik yok chelsea de hala lukaku vardı yani bu demektir ki transferlerde birşey yok oynanabilirlikte de birşey görmedim ki oyunu kapayıp açınca bi daha güncelleme istiyordu sonra da kaldırdılar güncellemeyi ben birşey anlamadım valla

• Hocam resmi olarak çıkmadığı için güncelleme yapmanız mantıksız. Test yapıyorlar veya bu indirdiğiniz veri paketi ilk gün çıkacak bir patch ile aktif olacak. İçerik ise online ile ilgili olabilir. Master lig online 11 v 11 online gibi özellikleri ekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Hocam resmi olarak çıkmadığı için güncelleme yapmanız mantıksız. Test yapıyorlar veya bu indirdiğiniz veri paketi ilk gün çıkacak bir patch ile aktif olacak. İçerik ise online ile ilgili olabilir. Master lig online 11 v 11 online gibi özellikleri ekler.

İNŞALLAH diyorum çünkü bu kadar mantıksızlık daha şimdiden oluyorsa bittik oyun çıkınca
  • quote:

quote:

Hocam resmi olarak çıkmadığı için güncelleme yapmanız mantıksız. Test yapıyorlar veya bu indirdiğiniz veri paketi ilk gün çıkacak bir patch ile aktif olacak. İçerik ise online ile ilgili olabilir. Master lig online 11 v 11 online gibi özellikleri ekler.

İNŞALLAH diyorum çünkü bu kadar mantıksızlık daha şimdiden oluyorsa bittik oyun çıkınca

konu hayirli olsun, sanirim seninle pcden mac yapmisligimzda vardi, abili kardesli oynadiginiz donemdi yanlis hatirlamiyorsam, pes12den sonra sen ps3 gectin, bende bu sene ps3gectim pes14 master lig konusu ile bu baslik altinda bilgilerimizi, tecrubelerimizi paylasmak umidi ile bol eglenceli bir pes senesi olur umarim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

quote:

konu hayirli olsun, sanirim seninle pcden mac yapmisligimzda vardi, abili kardesli oynadiginiz donemdi yanlis hatirlamiyorsam, pes12den sonra sen ps3 gectin, bende bu sene ps3gectim pes14 master lig konusu ile bu baslik altinda bilgilerimizi, tecrubelerimizi paylasmak umidi ile bol eglenceli bir pes senesi olur umarim.....

Eski nick neydi. Benim pes 4 5 6 2008 2009 2010 pc de online oynamışlığım vardır evet.

• quote:

quote:

quote:

pes 2011den beri forumda hemen herkesle maç yaptım tabi dediğin de doğrudur aynen öyle oldu bunun sebebi de imzamda yazdığı gibi ps3 cafe açtım ordan masa boşsa direk online oynamaya başlıyorum da bu oyunca şöyle bir sıkıntımız olacak tecrübelerimiz para etmeyecek sanırım artık örnek vermek gerekirse geçen sene stoper olarak en güvendiğim isim t.silva'ydı sonra da vidic ti ama pepe, pique overalleri ne kadar iyi olsa da ya hamle hatası yapar ya da ağır kalırdı yani 2013 online olsa pepeyi alma derim ama bu oyunda bruno alves ne kadar yavaş ne kadar defans özelliği az olsa da adam geçirmedi kolay kolay özellik olarak da 2013 te ki pepeden falan daha güçsüz yani bu ne demektir başka kriterleri göz önüne almamız gerekecek bunlar da nelerdir daha bilmiyorum açıkcası zamanla öğrenip birbirimizi bilgilendireceğiz artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eski nick neydi. Benim pes 4 5 6 2008 2009 2010 pc de online oynamışlığım vardır evet.

ya bende üstüme alınmıştım şimdi ilginç oldu

• angelsbjk kullanıcısına yanıt
    pes10da bir iki kere degistirmistim nicki :-) sadece respect i hatirliyorum nicklerimden biri cok hatirlamiyorum pc oldugu icin oyunu sifirlamistim birkac kere hem oyun cok lagliydi o zaman hemde online tecrubesi gercekten cok onemliydi ve tecrubesizdim 10ile 13 arasi online oynadim angelbjk ile oynadim pes12 hatta abi kardes oynuyorlardi bir ara sanirim o sayfadaki arkadaslarla toplulukta lig acmistik pek ragbet gormemisti, bu arada hayirli olsun ps cafe bu yuzden pcde biraktigini bilmiyordum oyunu, o ara aktif olarak pes12 sayfasinada yaziyordun, edit, tabletten girdigim icin uzun zamandir imzalari goremiyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 17 Eylül 2013; 19:06:07 >
  • quote:

pes10da bir iki kere degistirmistim nicki :-) sadece respect i hatirliyorum nicklerimden biri cok hatirlamiyorum pc oldugu icin oyunu sifirlamistim birkac kere hem oyun cok lagliydi o zaman hemde online tecrubesi gercekten cok onemliydi ve tecrubesizdim 10ile 13 arasi online oynadim angelbjk ile oynadim pes12 hatta abi kardes oynuyorlardi bir ara sanirim o sayfadaki arkadaslarla toplulukta lig acmistik pek ragbet gormemisti, bu arada hayirli olsun ps cafe bu yuzden pcde biraktigini bilmiyordum oyunu, o ara aktif olarak pes12 sayfasinada yaziyordun, edit, tabletten girdigim icin uzun zamandir imzalari goremiyorum bu arada

aynen angelsbjk pc nickimdi ps3 te aynı nicki alamadığım için mecbur angelscafe yaptık cafe tebriği için de teşekkürler
    tamam dostum artik burdayiz, pcde fazla kapisamamistik, ps3de kapisiriz artik oml kadrolarimizla

• yeni bir güncelleme daha çıkmış
    eminmisin? cunku o eski guncellemeyi yuklememe ragmen her seferinde tekrar cıkıyo seninde öyledir belki? @angelsbjk @angelsbjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmania1994

eminmisin? cunku o eski guncellemeyi yuklememe ragmen her seferinde tekrar cıkıyo seninde öyledir belki? @angelsbjk @angelsbjk

dün akşam 1 güncelleme çıktı yükledim her oyunu kapayıp açışımda soruyordu sonra gitti o güncelleme öğleden sonra gibiydi 50 defa denedim güncelleme görünmüyordu işte az evvel bi tane daha çıktı onu indirdim kurdum şimdi bi daha uyardı onu da indirip kuracam bakalım ne değişecek
  • Beyler pc icin full surum sizdimi ? Orjinal satin aldim araldan bekleyemicem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pesmania1994

dün akşam 1 güncelleme çıktı yükledim her oyunu kapayıp açışımda soruyordu sonra gitti o güncelleme öğleden sonra gibiydi 50 defa denedim güncelleme görünmüyordu işte az evvel bi tane daha çıktı onu indirdim kurdum şimdi bi daha uyardı onu da indirip kuracam bakalım ne değişecek

Kardeş değişen bir şey var mı?
  • ilk sayfadan yerimizi alalım herkese hilesiz, keyifli oyunlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er7an -- 18 Eylül 2013; 9:38:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.