Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 maç 0 tamamlama ben öndeyken de gerideyken de maç berabereyken de maçlar sıfırlandı ve oynanmamış sayıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

neyi ne yapacaksin anlayamadim, bu kadar kasmayin yarin aksam online modlar resmi olarak acilir belkide su anda girebilenler oyuna yarin istatistikleri sifirlanabilir, cogu kiside giremiyor zaten girende kopuyor, yarin aksami bekleyin derim,

Sorun o değil dostum...

Sorun şu ki guncelleme hatası verdiği için oyuna hiç giremiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • av.korkut kullanıcısına yanıt
    anladim valla yarini bekleyin derim, yarinda girmesse oyunu silip tekrar kurun

• valla online bence bu sıralar hiç bulaşmayın 6 maça girdim daha maç tamamlamadım
  • Deneme gibi birşey yapıyorlar sanırım. 3 maçım da lag yokken yarıda kaldı.

• Güncelleme sorunu olanlar; şu DNS ayarlarını girin
    DNS1 139.130.4.4
    DNS2 61.88.88.88
    Tekrar deneyin, olacak...

Fakat işiniz bitince ağ ayarlarını baştan otoöatik olarak yapın...

• beylerr lütfen yardım edinn.. ankaradan sıfır aldığım pes 2014 cd sinin online pass code u geçersiz diyorrr... ne yapmam gerekiyorr... geçen sene sanki pal la alakalı bişeyler yapıyodukkk.. hatırlayamadımm.. lütfenn yardımcı olun :((
  • beyler lütfen yardım edin. ankaradan sıfır aldığım ps3 pes 2014 orjinal cd nin içindeki online pass code hatalı diyorrr.... ne yapabilirimm::( geçen sene pal ile alakalıı bişeyler vardı
  • Başlıycam böyle işe he... rakip aranıor diyo sonrada rakip bulmuyo bu ne sacmalık?sizde de böyle mi oluyo?
  • Bende de aynı sorun var,online pass code hatalı diyor,anlamadım.
  • online a girmiyor
  • valla dün deneme yaptılar resmen üstümüzde ama şu var ki madem maçları yarıda keseceksin deneme amaçlı ve oynanmamış sayacaksın 7. maçtan sonra kalkıp neden "nezaket seviyen giderek düşüyor akıllı ol" diyorsun hasta bunlar ya
  • ben bide yenilmiş sayıldım. maça bağlanmadı ve yenilmiş saydı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

valla dün deneme yaptılar resmen üstümüzde ama şu var ki madem maçları yarıda keseceksin deneme amaçlı ve oynanmamış sayacaksın 7. maçtan sonra kalkıp neden "nezaket seviyen giderek düşüyor akıllı ol" diyorsun hasta bunlar ya

arkadaşlar siz online master lig de mi yoksa normal maçlarda mı yaşadınız bu sorunları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er7an

quote:

valla dün deneme yaptılar resmen üstümüzde ama şu var ki madem maçları yarıda keseceksin deneme amaçlı ve oynanmamış sayacaksın 7. maçtan sonra kalkıp neden "nezaket seviyen giderek düşüyor akıllı ol" diyorsun hasta bunlar ya

arkadaşlar siz online master lig de mi yoksa normal maçlarda mı yaşadınız bu sorunları ?

mlo açılmıştı dün gece o sırada yaşadık bunları
  • Arkadaşlar pes 2011 mlo online konusunda millet hileden o kadar çok şikayet ediyordu ki sonunda konu PC ve PS3 diye ikiye ayrılmıştı bu benim pek hoşuma gitmemişti dilerseniz konuyu şu isimle değiştirip PC oyuncularını da davet edelim konuya ne dersiniz

[PC + PS3] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU
  • quote:

Arkadaşlar pes 2011 mlo online konusunda millet hileden o kadar çok şikayet ediyordu ki sonunda konu PC ve PS3 diye ikiye ayrılmıştı bu benim pek hoşuma gitmemişti dilerseniz konuyu şu isimle değiştirip PC oyuncularını da davet edelim konuya ne dersiniz

Oyuncu fiyatları değişiyor, serverlar ve oyuncular ayrı hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Arkadaşlar pes 2011 mlo online konusunda millet hileden o kadar çok şikayet ediyordu ki sonunda konu PC ve PS3 diye ikiye ayrılmıştı bu benim pek hoşuma gitmemişti dilerseniz konuyu şu isimle değiştirip PC oyuncularını da davet edelim konuya ne dersiniz

Oyuncu fiyatları değişiyor, serverlar ve oyuncular ayrı hiç gerek yok.

ama şu da var oyuncu yetenekleri ve güçleri aynı konunun asıl amacı da birbirimize tavsiyelerde bulunmak bence yani örneğin mphela ps3te iyiyse pc de de iyi keza taktikler dizilişler v.s. bunları ben 2011den beri önce pc sonra ps3 sayfalarını ayrı ayrı kontrol ederek takip ettim ki bu kolay olmuyor bence denemekte fayda var en azından bir süre deneyip verim alamazsak o zaman ayırırız konuları senin görüşün önemli dostum fikrin 2. kez nedir

• peki OML 'de form durumları, kontratlar nasıl olmuş ? değişiklik var mı 2013'e kıyasla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: er7an

peki OML 'de form durumları, kontratlar nasıl olmuş ? değişiklik var mı 2013'e kıyasla ?

şöyle ki kontrat görmedim ben oyuncu fiyatları euro olarak düzenlenmemiş örneğin ucuz bir oyuncu 90 puanla alınıyor messi ronaldo falan 16000 puandı yanlış görmediysem maç kazanınca verilen puan 20 beraberlikte 10 puan veriliyor yani rakamları yanlış hatırlamıyorsam 800 maç kazanırsam ronaldo cepte
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.