Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tahminimce cuma akşamı açılır online. bu haftasonumu tamamen MLO'ya ayırıcam. geçen sene brz geç başlamıştım millet çoktan kadroları kurmuştu. bu sefer açıldığı ilk andan itibaren başlıcam. yalnız bu sefer bir sorunum var. yılların usta oyuncusu olarak, bu sefer hiç oynayamıyorum. yani sanki pes'e yeni başlamış gibiyim. gol atamıyorum. atak yapamıyorum. çok değişmiş. ara pasları, şutlar falan.. bakalım, online açılınca belli olur herşey. birde lütfen şu ilk 5 maç olayı olmasın. ilk 5 maçtaki galibiyet yüzdene göre puanla başlama. direk herkez 500 puandan başlasın eskisi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar tahminimce cuma akşamı açılır online. bu haftasonumu tamamen MLO'ya ayırıcam. geçen sene brz geç başlamıştım millet çoktan kadroları kurmuştu. bu sefer açıldığı ilk andan itibaren başlıcam. yalnız bu sefer bir sorunum var. yılların usta oyuncusu olarak, bu sefer hiç oynayamıyorum. yani sanki pes'e yeni başlamış gibiyim. gol atamıyorum. atak yapamıyorum. çok değişmiş. ara pasları, şutlar falan.. bakalım, online açılınca belli olur herşey. birde lütfen şu ilk 5 maç olayı olmasın. ilk 5 maçtaki galibiyet yüzdene göre puanla başlama. direk herkez 500 puandan başlasın eskisi gibi.

pes 2012 deki gibi klasmaslar d1 d2 d3 d4 d5 gruplara ayrılırsa çok daha iyi olucaktır diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 18 Eylül 2013; 13:32:05 >
  • evet klasmanlar varken daha keyifliydi. ayrıca kendi kalesine 3 gol atan adama ödül gibi hiç oynamamış muamelesi çok sinir bozucuydu

sıralarsak;

1-Klasmanlar geri gelsin
    2-kendi kalesine 3 gol atan konusunda oyunu kessin ama bize galibiyet versin
    3-form durumları 2013 gibi aynen devam edebilir
    4-keşke kontrat olayı olmasa :) çok şey istedim ama en azından galibiyetlere dengeli paralar verse ..
    5-rival maçlar güzeldi, turnuvaya giremeyenler için tek maç kazanç kapısı, bu devam etsin.

Umarım herkes için iyi bir oyun olur.
  • benden daha zeki olan varsa allah rızası için beni bi aydınlatsın sabah itibariyle 1.01 versiyonu çıktı 15 mb indirdim 2 tane top verdi sonra veri paketi güncellemesi geldi indirdim bayağı uzun sürüyor ama ne transferler gerçekleşmiş ne de başka birşey veri paketini indirmeden önce seçeneklere girip bakınca veri paketi uygulanmadı yazıyor indirince 1,00 olarak görünüyor veri paketi açıklamasına bakınca da indirmeden önce birşey yok indirince 2 tane top görünüyor nedir şimdi bu bale yok real'de özil yok arsenalde thiago yok bayern munich'te vs. vs. e ne işe yaradı o zaman bu paketler? iki tane top için mi 2 saat güncelledik oyunu

bilgilendirme: güncelleme öncesi eğer oyunda edit dosyası oluşturduysanız güncelleme sonrası "verileri düzenleyin yedekle" diye bir dosya oluşuyor yani 2 adet veri dosyası oluşmuş oluyor biri normal diğeri yedek oyundan çıkıp normal verilerinizi silince oyunu tekrar açtığınızda "yedekle" diye kaydettiği dosyayı yüklemek istiyor yükleyince de allak bullak oluyor oyun örneğin arsenalde 15 tane "dummy" isimli birbirinin kopyası "0" sırt numaralı adam oluşuyor ve onları normale çeviremiyorsunuz o yüzden tüm verileri silip yükleyin oyunu

• Serverlar yarin aciliyor arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Serverlar yarin aciliyor arkadaslar

kaynak?
  • An itibariyle online acıldı

• hakkımızda hayırlısı açtık bi online bakalım nasıl olacak bir kaç maç takımda kimseyi kovmamak lazım sözleşmeler bitene kadar en azından "Besiktas JK" takımım
  • çok acil kaleci lazım defans lazım orta saha lazım forvet lazım varmı tavsiye
  • oyunda hile yok diyorlardı ilk maçımda kazayla bağlantı koptu diye umuyorum ama yine de not alalım "Tiflo-31"
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

hakkımızda hayırlısı açtık bi online bakalım nasıl olacak bir kaç maç takımda kimseyi kovmamak lazım sözleşmeler bitene kadar en azından "Besiktas JK" takımım

Giremiyorun, surekli sunucuyla baglantı kesildi deyip donuyor ekran....

Tüm verileri silip bastan baslıyorum bakalım, hayırlısı...

• quote:

hakkımızda hayırlısı açtık bi online bakalım nasıl olacak bir kaç maç takımda kimseyi kovmamak lazım sözleşmeler bitene kadar en azından "Besiktas JK" takımım

1.01 e yukselt diyor; OK diyorum, indirme hatası diyor...

• valla 2 tane maça girdim ikisi de yarıda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

quote:

15 mb bişey o dosya hemen inmesi lazım ama bilemiyorum ben sabah 8 makinaya da indirdim
  • quote:

quote:

quote:

15 mb bişey o dosya hemen inmesi lazım ama bilemiyorum ben sabah 8 makinaya da indirdim

Bir kac saat once bende indirmiştim, şimdi sapıttı amk

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kac saat once bende indirmiştim, şimdi sapıttı amk

ahada sinir harbi başladı 1 saattir hepi topu 3 maça girebildim 2 tanesi yarıda kaldı zaten

• av.korkut kullanıcısına yanıt
    konaminin resmi tweet hesabi

https://twitter.com/officialpes/status/38032895516673228

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babadook -- 18 Eylül 2013; 21:59:38 >
  • 3 maç açtım ama tamamlayabildiğim maç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

konaminin resmi tweet hesabi

https://twitter.com/officialpes/status/38032895516673228

Ne yapıcam bunu? Açılmıyor telefonla?

Bu arada guncellemeyi indirmeye baslıyor, sonra hata verip kapatıyor....

Allah belanı versin Konami... Bi şeyi de sorunsuz yap be...

• av.korkut kullanıcısına yanıt
    neyi ne yapacaksin anlayamadim, bu kadar kasmayin yarin aksam online modlar resmi olarak acilir belkide su anda girebilenler oyuna yarin istatistikleri sifirlanabilir, cogu kiside giremiyor zaten girende kopuyor, yarin aksami bekleyin derim,

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.