Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ben yapamadım abi deli olcam zaten anlamadığım bi durum var bende 1.02 ye yükseltim pes 11 i orada guti BJK de ama şampiyonlar ligi yapıyorum real madrid i alınca guti orada da çıkıyor anlam veremedim:S
  • SporToto Türkiye Süper Ligi'ni yükleyen arkadaşlar memnunlar mı ? Bende şuan Bundes Liga yüklü,karar veremedim napsam değiştirsem mi yada kalsa mı ? Tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz ama napsam karar veremedim ? Gaz arıyorum :))
  • Master Ligi STSL ile oynamak paha biçilemez .Haftaya Kasımpaşa ile maçım var.Bu hafta Bursaya 5 attım.Almedia Hat-Trick yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Master Ligi STSL ile oynamak paha biçilemez .Haftaya Kasımpaşa ile maçım var.Bu hafta Bursaya 5 attım.Almedia Hat-Trick yaptı

Sana katılıyorum.

engincheats arkadaşım yeni transferleri nasıl ekleyebilirim.(Almedia,simao gibi..)

• Hocam ben transfer dönemi bitsin yapabildiğimi yapıp save dosyası yayınlayacağım.Biraz bekleyin tüm transferler bitsin
    Kendin yapmak istersen Düzenleden yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Hocam ben transfer dönemi bitsin yapabildiğimi yapıp save dosyası yayınlayacağım.Biraz bekleyin tüm transferler bitsin
    Kendin yapmak istersen Düzenleden yapabilirsin.

üstad.
  • öncelikle hepinize merabalar bu foruma ilk mesejım :D konaminin dlc sini jb li makinaya nasıl yapacağımızı anlatabilir mi biri?
  • Önce WNB yamasını yaptım, logolar formalar vs düzeldi..Sonra Türkiye ligi yamasını yaptım..Veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor uyarısını verdi ve system verilerini yüklemedi..Dolayısıyla oyun yamasız bir şekilde açıldı..Bu sorun neden oluştu acaba?
  • Ara transfer bitti, yokmu dosyayı editleyip koyacak bir arkadaş.. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

Ara transfer bitti, yokmu dosyayı editleyip koyacak bir arkadaş.. ??

bende bekliyorum bilsem nasıl yapıldıgını jailbreak içinde yapıcam koyucam dostum
  • peki bu yamalar in ustune konaminin official DLC ciktigi zaman yuklersek ne olur ? bu ful lisanslama bozulur mu? yani formalar ,takim isimleri, oyuncu isimleri vs ?

bu arada konaminin yasal DLC si icin cikis tarihi ve detaylari henuz belli degilmis sitesinden baktim.
  • ps3 için 0 bölge yani içinde ingilizce veya türkçesi olmayan sadece italyanca ispanyolca fransıca gibi dillerin olduğu bir pes2011 oyun var elimde.acaba bilginiz varmıdır bu oyunun menüsünü türkçe yada ingilizce olarak nasıl oynayabilirim?

jailbrek kullanmıyorum.oyun orjinal ve cd üzerinden oynuyorum.

teşekkürler
  • Arkadaşlar ben pc den oynuyorum bu yama pc de de çalışır mı yoksa sadece pc3 için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzz89

Arkadaşlar ben pc den oynuyorum bu yama pc de de çalışır mı yoksa sadece pc3 için mi?

ps3 için kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Önce WNB yamasını yaptım, logolar formalar vs düzeldi..Sonra Türkiye ligi yamasını yaptım..Veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor uyarısını verdi ve system verilerini yüklemedi..Dolayısıyla oyun yamasız bir şekilde açıldı..Bu sorun neden oluştu acaba?

Aynı sorun bende de var arkadaşlar
  • formaları felan tek tek copy mi ediyoruz? bitmez yau?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

jb yapan arkadaşlar üzülmeyin konaminin orjinal dlcsini yani en son sürüm data pack 2.0 ı sizlerler paylaşıyorum işte buyrun link en son günce transferler ve güncel formalar bu dosyada sadece yapacağınız PS3_GAME/USRDIR klasörüne kopyalamak oyun açıldığı zaman Data Pack 2.0 veya veri paketi 2.0 yazıyorsa işlem tamam BLES01021 ve BLES01022 de denendi çalışıyor
    link File name: dt0f.img File size: 33.02 MB

çok iyi oldu bu teşekkürler elinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: efki70

quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

jb yapan arkadaşlar üzülmeyin konaminin orjinal dlcsini yani en son sürüm data pack 2.0 ı sizlerler paylaşıyorum işte buyrun link en son günce transferler ve güncel formalar bu dosyada sadece yapacağınız PS3_GAME/USRDIR klasörüne kopyalamak oyun açıldığı zaman Data Pack 2.0 veya veri paketi 2.0 yazıyorsa işlem tamam BLES01021 ve BLES01022 de denendi çalışıyor
    link File name: dt0f.img File size: 33.02 MB

çok iyi oldu bu teşekkürler elinize sağlık

Kafayı yiyeceğim. Şu işin nasıl yapılacağını sevabına bir arkadaşım adım adım anlatabilir mi? Hangi klasöre, nasıl vb..

• kardeşim sinir oldum artık yeter ya konsol derken oyun derken tv derken yaptık yatırımı ama rezillik çekiyorum.. bu konaminin kendi güncellemesi yokmu ps3 e oyunu takınca kendi kendine güncelleme war deyip kendi kendine güncelleme yapmıyormu ne zaman yapacak bu konu hakkında bilgi verecek yok mu ???
  • Süper ligi yüklemeden önce bundesliga yı silmeme gerek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.