Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Orijinalden alıntı: bucajuniors

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ilk sayfadaki transfer yamasını kurmak için 1.03'mü olması lazım pes'in versiyonunun ? ?
    Benim ps3'üm jb'li olduğu için pes ilk geldiği halde, türkçe versiyon. transfer yamasını attım usb'ye, ancak kopyalarsam sıkıntı yaratır mı bilmiyorum :/

@Syn7ax
    versıon sıkıntı yaratmaz ama data pack sorun olur
    ilave icerikte indirmen lazım bu kezde "jb" sorun olur...

Hocam data packi ilave icerik indirmeden nasil guncellerim ? Bu dosyalari attim ama hic bir degisiklik olmadi, pm de atabilirsin forum kurallarina aykiriysa.. Cok tesekkurler yorumun icin..

@Syn7ax
    data pack olmadan yamayı kullanamzsın
    bence "jb" kullanma oyun fiyatları makul seviyede...

Data pack olmadan yamayı kullanamayacağımı bildiğimden nasıl edinebilirim diye sormuştum zaten Ayrıca oyun fiyatlarından haberim var, önerin için sağol

Sistem verileri ve Option ayarları 2 ayrı save dosyasıdır.Biri güncelleme için diğeride transferler takımlar v.s için.
    Sen kendi save dosyalarını usb ye yedeğini alıp buradakileri dene.Bakalım olacakmı ? Olmazsa yedeğini aldığın kendi sistemine geri dönersin

• quote:

@Syn7ax
    soruyu yanlış anlamışım...
    ama anlatmaya çalıstığım..data bi yerden edinebilirsin
    ondada "jb" engel bunuda sen anlamıyorsun...
    yoksa jb fıyatıda belli cd fıyatıda...
    sız hem adamların systemını kırıp hem nımetlerınden
    faydalanmak ıstıyorsunuz
    hemde emek veren degıl avantacılar kazansın..
    kışısel gorusumdur...
    destek yada anlayıs beklemiyorum
    aynı sekılde sızde beklemeyın...
    ayrıca 13.55 mesajın da versıon soruyorsun data pack degıl...

Arkadaşım soruya cevap bekledim, ve verdiğin yanıta istinade teşekkür ettim. JB'nin engel olduğunu biliyorum, bu yüzden psn'e bağlanmadan, ya da farklı yollardan usb'ye data pack'i atıp oradan ps3'e aktarabilir miyim diye düşündüm. Sorduğum soru buydu, yani JB olduğu için legal yollarla olmayacağının bilincindeyim. Ayrıca size JB konusunda şahsi görüşünüzü, etik olup olmadığını, ve bu konuya katılım gösterip göstermediğinizi sorduğumu hatırlamıyorum. Eğer kullandığınız windowstan tutun, dinlediğiniz tek bir mp3'e, izlediğiniz dvd'lere, kullandığınız programlara kadar hepsi orjinalse, bu zamana kadar korsan ürün kullanmadıysanız bunu savunabilirsiniz elbette, ancak benim mesajım altında beni öne sürerek değil

• quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ilk sayfadaki transfer yamasını kurmak için 1.03'mü olması lazım pes'in versiyonunun ? ?
    Benim ps3'üm jb'li olduğu için pes ilk geldiği halde, türkçe versiyon. transfer yamasını attım usb'ye, ancak kopyalarsam sıkıntı yaratır mı bilmiyorum :/

@Syn7ax
    versıon sıkıntı yaratmaz ama data pack sorun olur
    ilave icerikte indirmen lazım bu kezde "jb" sorun olur...

Hocam data packi ilave icerik indirmeden nasil guncellerim ? Bu dosyalari attim ama hic bir degisiklik olmadi, pm de atabilirsin forum kurallarina aykiriysa.. Cok tesekkurler yorumun icin..

@Syn7ax
    data pack olmadan yamayı kullanamzsın
    bence "jb" kullanma oyun fiyatları makul seviyede...

Data pack olmadan yamayı kullanamayacağımı bildiğimden nasıl edinebilirim diye sormuştum zaten Ayrıca oyun fiyatlarından haberim var, önerin için sağol

Sistem verileri ve Option ayarları 2 ayrı save dosyasıdır.Biri güncelleme için diğeride transferler takımlar v.s için.
    Sen kendi save dosyalarını usb ye yedeğini alıp buradakileri dene.Bakalım olacakmı ? Olmazsa yedeğini aldığın kendi sistemine geri dönersin

Hocam tam olarak anlayamadım ancak anladığım kadarıyla şöyle mi ? Bana kendi savelerimin yedeğini alıp silmemi söylüyorsun, sonra 1. sayfada bulunan transfer patch'inin savelerinden devam etmemi öneriyorsunuz ? Öyle olduğunu bilmiyordum. yaklaşık 150-200 tane dosyayı tek tek yükledim, ancak ben direk hızlı maça girerek kadrolara bakıp olumsuz tablo ile karşılaştım, eğer dediğinizi doğru anladıysam akşam deneyeceğim

• @syn7ax
    sorduğun versıon (13.55 mesajına bak)
    evet kullandıklarım orjınal
    tekrarlıyorum data pack i
    indirmeden yama calısmaz
    bunun icin orjınale yonelmelısin...
    senide bişeyın onune surmedım
    soru sordun tavsıyede bulundum
    cd fıyatlarını herkez bılıyor
    makul oldugunubelırttım
  • Zaten bunu yaptıysan olmuş olması gerek.Çünkü kopyaladığın 150-200 dosya arasında sistem ve option dosyasıda vardı.Onlarıda kopyaladım ve olmadı diyorsan ilerleme kaydedemedik demektir
  • quote:

Zaten bunu yaptıysan olmuş olması gerek.Çünkü kopyaladığın 150-200 dosya arasında sistem ve option dosyasıda vardı.Onlarıda kopyaladım ve olmadı diyorsan ilerleme kaydedemedik demektir

maalesef olmadı, buna sebep de 1.0 olan data pack sanıyorum ki neyse, sağlık olsun, bir çözüm bulunana kadar pc'de devam ederiz.
  • quote:

BANK ASYA BİRİNCİ LİG LOGOLAR BUYRUN UPLOAD ETTİM TEKRARDAN.

http://hotfile.com/dl/94422898/4d9ec52/BA1L.rar.html

Cok Tesekkur ederim arkadasim.. Dogrudur Bank Asya Ligi olmadigini biliyorum..Fakat bende senin gibi editten sadece takim adlarini ve logolarini degistirmek istedigim icin bu logolara ihtiyacim vardi.. Tekrardan tesekkurler..

• jb yapan arkadaşlar üzülmeyin konaminin orjinal dlcsini yani en son sürüm data pack 2.0 ı sizlerler paylaşıyorum işte buyrun link en son günce transferler ve güncel formalar bu dosyada sadece yapacağınız PS3_GAME/USRDIR klasörüne kopyalamak oyun açıldığı zaman Data Pack 2.0 veya veri paketi 2.0 yazıyorsa işlem tamam BLES01021 ve BLES01022 de denendi çalışıyor
    link File name: dt0f.img File size: 33.02 MB
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES2011FB

Arkadaslar, Bank Asya Logolarini tekrar upload edebilecek biri var mi?? Link kirik, dosya kaldirilmis gorunuyor..Yardimci olursaniz sevinirim...Tesekkurler..

Yenıden yukledım umarım busefer sılınmez

http://hotfile.com/dl/94802757/788b8c2/PICTURE.rar.html

engincheats arkdasımız coktan sorunu cozmus bıle
    Kendısıne tesekkur ederım.
    Yıne de fazla lınk goz cıkarmaz bu da dursun lazım olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 6 Ocak 2011; 23:57:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Arkadaslar, Bank Asya Logolarini tekrar upload edebilecek biri var mi?? Link kirik, dosya kaldirilmis gorunuyor..Yardimci olursaniz sevinirim...Tesekkurler..

Yarbay'im, oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Ayrica Engincheats arkadasima tesekkur ediyorum. Ben logolari indirdim ve PS3 e atmaya calistim. Usb bellek PS3 e takili iken,oyuna girip edit kismindan--->takim duzenle-->amblem--->verileri yukle dedim fakat sadece sinirli sayida takimi editleyebliyorum. en fazla 5 yada 6 takim..Cunku verileri yukle dedigimde Usb icini goruyorum, amblemleri de goruyorum, secimimi yapiyorum ve ps3 e kopyaliyorum fakat maximum 5-6 tane bos yer var kopyalayabilecegim.... bu nedenle tum logolari ps3 e atamadim..Ne yapmaliyim.Yardimci olursaniz minnettar olurum..Tesekkurler..Saygilar...

• previlla yarbayım

ben ilk güncellemeleri yükledim ve hiç bir sorunsuz kullanabiliyordum, 2. çıkan yamayı (bundesliga + bursaspor) yüklemedim. 3. yama olan sportoto süper ligi yükledim . bütün güncellemelerim gitti. VERİLER FARKLI Bİ SÜRÜMDEN GELDİĞİ İÇİN YÜKLENEMEDİ DİYOR ve oyun ilk haline döndü. ne yapmam lazım

sanırım jb li makinelerde STSL çalıştırma şansımız şimdilik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkula -- 8 Ocak 2011; 16:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

jb yapan arkadaşlar üzülmeyin konaminin orjinal dlcsini yani en son sürüm data pack 2.0 ı sizlerler paylaşıyorum işte buyrun link en son günce transferler ve güncel formalar bu dosyada sadece yapacağınız PS3_GAME/USRDIR klasörüne kopyalamak oyun açıldığı zaman Data Pack 2.0 veya veri paketi 2.0 yazıyorsa işlem tamam BLES01021 ve BLES01022 de denendi çalışıyor

bunu jbli oyun içine pc den direkt atıp ps3 e sonra yüklesek çalışırmı
    yada usbden dosya değiştirerekmi yapalım
    paylaşım için de teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

jb yapan arkadaşlar üzülmeyin konaminin orjinal dlcsini yani en son sürüm data pack 2.0 ı sizlerler paylaşıyorum işte buyrun link en son günce transferler ve güncel formalar bu dosyada sadece yapacağınız PS3_GAME/USRDIR klasörüne kopyalamak oyun açıldığı zaman Data Pack 2.0 veya veri paketi 2.0 yazıyorsa işlem tamam BLES01021 ve BLES01022 de denendi çalışıyor

paylaşım için teşekkürler, ancak ps3_game/usrdir'a nasıl ulaşırım, pek bilgim yok, tarif edebilirsen memnun olurum dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: erkula

previlla yarbayım

ben ilk güncellemeleri yükledim ve hiç bir sorunsuz kullanabiliyordum, 2. çıkan yamayı (bundesliga + bursaspor) yüklemedim. 3. yama olan sportoto süper ligi yükledim . bütün güncellemelerim gitti. VERİLER FARKLI Bİ SÜRÜMDEN GELDİĞİ İÇİN YÜKLENEMEDİ DİYOR ve oyun ilk haline döndü. ne yapmam lazım

Data pack olmadan yama olmuyor sanırsam :/ orjinal cd lazım :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Yarbay'im, oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Ayrica Engincheats arkadasima tesekkur ediyorum. Ben logolari indirdim ve PS3 e atmaya calistim. Usb bellek PS3 e takili iken,oyuna girip edit kismindan--->takim duzenle-->amblem--->verileri yukle dedim fakat sadece sinirli sayida takimi editleyebliyorum. en fazla 5 yada 6 takim..Cunku verileri yukle dedigimde Usb icini goruyorum, amblemleri de goruyorum, secimimi yapiyorum ve ps3 e kopyaliyorum fakat maximum 5-6 tane bos yer var kopyalayabilecegim.... bu nedenle tum logolari ps3 e atamadim..Ne yapmaliyim.Yardimci olursaniz minnettar olurum..Tesekkurler..Saygilar...

Zaten bu yüzden Bank Asya Ligi yapılamıyor.Yeterli sayıda slot yok.Biraz saçma bu kısıtlı slot olayı.Yapılacak birşeyde yok gibi gözüküyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkula

previlla yarbayım

Data pack olmadan yama olmuyor sanırsam :/ orjinal cd lazım :/

bende orjinal cd var fakat makinelerimin hepsi jb li olduğu için PSN e bağlanamıyorum. orjinal cd ile PSN ne bağlanmadan STSL güncellemesini yükleme şansımj varmı

• quote:

bende orjinal cd var fakat makinelerimin hepsi jb li olduğu için PSN e bağlanamıyorum. orjinal cd ile PSN ne bağlanmadan STSL güncellemesini yükleme şansımj varmı

An itibariyle 3.55 için gelişmeler oluyor.3.55 'te kopya oyun oynadığını iddia edenler var.Ona bak istersen.Diğer türlü sanırım yapamazsın.
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForrestGump. -- 11 Ocak 2011; 4:25:14 >
  • Burası PS3 bölümü ama.
  • quote:

Burası PS3 bölümü ama.

oy oy pardon görmemişim.siliyorum mesajı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.