Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okey o konudan sorusu olanları buraya yönlendirdim.Burası daha mantıklı
  • Bu baslıgın ılk mesajının sonuna bak bı unutmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Bu baslıgın ılk mesajının sonuna bak bı unutmadan

Eyvallah hocam :) Pes'cilerin kendilerinden baska dostları yok bu forumda.Fifacılar sarmış etrafımızı :) her yerden pes'imizi kötülüyorlar.Karşı çıkmamız lazım
  • Ne kadar çok kişi bu işlere ucundan kıyısından bulaşırsa bizim için o kadar iyi.Bu gidişle Pes 2012 de full şekilde Bank Asya yaması bile bulabilicez gibi gözüküyor.

Fifacıları kendı halıne bıraktık biz. Onlar da bi gün kutsal topraklara tekrar geri dönücekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 23 Aralık 2010; 20:39:34 >
  • İlk yamayı kurdum.STSL'yi de üstüne kurdum ama bu sefer her şey gitti.Oyundaki her şey silindi.Napmam gerek ikisinide yüklemek için?
  • Mutlaka yanlış yaptıgın bişeyler var.Herkes aynen bu başlıktakı yönergelere göre yukledı yamaları ve herkeste suan oyun mevcut lıglerle full lısans + isteğe gore Bundesliga ya da Süper Toto Süper ligi mevcut

Valla neyı eksık ya da yanlıs yaptıgını bılmıyorum ama eger bu baslıktakı ılk yamaları aynen burdakı gıbı kurup sorunsuzca oynamıssan ve ustune son yamayı kurunca hersey sılınmısse gozunden kacmıs bısey olmalı.
  • Peki teşekkürler bilgilendirmen için.Birazdan yeniden denicem.İnşallah bu sefer olur.
  • arkadaşlar 1.3 yamaları bozuyomu bilen varsa acil cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

arkadaşlar 1.3 yamaları bozuyomu bilen varsa acil cevap lütfen

arkadaşlar yokmu yardımcı olacak..............................
  • Bende bozulan bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Bende bozulan bişey yok.

sağol dostum
  • Şimdi ara transfer olacak ve büyük ihtimalle Konami güncelleme yayınlicak.O güncellemede tüm yamaların karışacağını zannediyorum.Transferleri elimizle yapacağız herhalde.
  • arkadaşlar ara transfer yaması cıkana kadar biz kendimiz 1-2 oyuncunun takımının değiştirebilirmiyiz? yani örnek olarak ben bir bjkli olarak simao ve almediayı oyunun eger varsa editöründen falan bjk kadrosuna katabilirmiyim?
    tşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogus_83

arkadaşlar ara transfer yaması cıkana kadar biz kendimiz 1-2 oyuncunun takımının değiştirebilirmiyiz? yani örnek olarak ben bir bjkli olarak simao ve almediayı oyunun eger varsa editöründen falan bjk kadrosuna katabilirmiyim?
    tşekkürler

E tabiki yapabilirsin.Ben yaptım aldım yeni transferleri.Yamayı kaydettiğin anda üstünde istediğin değişikiliği yapabilirsin.Sana kalmış.Üstüne kaydedersin olur biter.Sadece transferler bölümünde DEFAULT yapma.O zaman hepsi karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

arkadaşlar ara transfer yaması cıkana kadar biz kendimiz 1-2 oyuncunun takımının değiştirebilirmiyiz? yani örnek olarak ben bir bjkli olarak simao ve almediayı oyunun eger varsa editöründen falan bjk kadrosuna katabilirmiyim?
    tşekkürler

E tabiki yapabilirsin.Ben yaptım aldım yeni transferleri.Yamayı kaydettiğin anda üstünde istediğin değişikiliği yapabilirsin.Sana kalmış.Üstüne kaydedersin olur biter.Sadece transferler bölümünde DEFAULT yapma.O zaman hepsi karışıyor.

teşekkürler bir deneyelim bakalım o zaman :)
    bu arada sizce en iyi tsl yaması hangisi nette bir tane 24 mblık birde 125 mb lık yamalar var ?
    denediginiz ve memnun kaldıgınız TSL yaması hangisidir acaba?
    tşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

tşekkürler

teşekkürler bir deneyelim bakalım o zaman :)
    bu arada sizce en iyi tsl yaması hangisi nette bir tane 24 mblık birde 125 mb lık yamalar var ?
    denediginiz ve memnun kaldıgınız TSL yaması hangisidir acaba?
    tşekkür ederim

TSL (Turkcell Super Lig) dediğin STSL (Spor Toto Super Lig) herhalde.Ben kendi verdiğimi kullanıyorum.Bu sayfanın en başında.Oradan indirebilirsin.Master Lig'te 3cü senem.Formalar güçler falan gayet düzgün.

• evet pardon STSL olacaktı agız alışkanlıgı TSL kalmış :) ok teşekkürler dedigin yamayı indiriyorum suan deneyecegim
  • Super Toto Lig yamasını yapan arkadaşa çok teşekkür. Çok emek vermiş, ciddi bir çalışma olmuş
  • DATA PACK 1.01 i paylaşabilecek olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

Super Toto Lig yamasını yapan arkadaşa çok teşekkür. Çok emek vermiş, ciddi bir çalışma olmuş

Evet Niyazi arkadaşımız çok uğraşmış.Verirkende onun ismiyle verdikki alınmasın diye.Keşke Bank Asya Liginide yapsaydı.O zaman şahane olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.