Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilave içeriği derken tam olarak neyi kast ediyorsun abi?

bende 80 Mblik WENB yaması var, sonra 30 Mblik bundesliga yamasını da indirdim...

her ikisinin içindeki dosyaların çoğu aynı, sadece farklı olan yeni BLES01021EEDIT dosyası, 3 tane emblem ve sonradan eklenen uniformalar var...

ilk sefer bundesliga yamasındaki bütün dosyaları kopyalayıp denemiştim ve ''farklı versiyon olduğu için hata'' verdi...ama ikiside 01021 o yüzden hata nerde olduğunu anlayamıyorum..

tekrar WENB'in BLES01021EEDIT dosyasını geri kopyaladım ve düzeldi, ama doğal olarak bundesliga yaması çalışmıyor bu sefer...

illada bütün dosyaları tek tek kopyalayıp eskilerin üstüne kaydetmem gerekiyor mu aynı olsalar bile?

yardımcı olabilirseniz, sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bo0m3R57 -- 6 Aralık 2010; 19:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3R57

ilave içeriği derken tam olarak neyi kast ediyorsun abi?

bende 80 Mblik WENB yaması var, sonra 30 Mblik bundesliga yamasını da indirdim...

her ikisinin içindeki dosyaların çoğu aynı, sadece farklı olan yeni BLES01021EEDIT dosyası, 3 tane emblem ve sonradan eklenen uniformalar var...

ilk sefer bundesliga yamasındaki bütün dosyaları kopyalayıp denemiştim ve ''farklı versiyon olduğu için hata'' verdi...ama ikiside 01021 o yüzden hata nerde olduğunu anlayamıyorum..

tekrar WENB'in BLES01021EEDIT dosyasını geri kopyaladım ve düzeldi, ama doğal olarak bundesliga yaması çalışmıyor bu sefer...

illada bütün dosyaları tek tek kopyalayıp eskilerin üstüne kaydetmem gerekiyor mu aynı olsalar bile?

yardımcı olabilirseniz, sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

@boom
    bles koduna takılma
    uyumsuz olsa previlla paylaşmazdı...
    ikiside 01021 şimdi seninleadımadımgidelim..
    1,ps3 internete bağlantıyı yap.
    2,oyuna gir farklıvesion falan diyecek aldırmageç.
    3,menüde ilave içerik bölümü var oraya gir.
    4,ilaveiçerik new yazıyo olaca onu jndir.
    5,oyundan çık tekrar gir.
    6,iyi eğlenceler....

• Tamam abi, şimdi anladım ne demek istediğini...
    ilk sefer gözümden kaçmış demekki...ama yinede sorunumu çözmedi...

indirdim extra content'i....IMPLEMENT ettim, şimdi zaten oyunun ilk ekranında DATA PACK 1.01 diye gözüküyor...

ama bundesliga hala olmuyor...

ben WENB PES 2011 Option File.rar içindeki EDIT DATA dosyasını kullandığım zaman bütün yamadaki logolar formalar vs vs. çalışıyor, ama sadece ilk yamadakiler...

PS3_1.1c içindeki EDIT DATA'yı kullandığım zaman bu sefer ''versiyon farklı'' mesajı veriyor ve bütün yama iptal oluyor, oyun logosuz formasız vs. haline dönüyor..

acaba yaptım şeylerin sırası mı yanlış, yoksa eksik bir şey mi yapıyorum...çözemedim açıkçası

yinede bütün yardımların için teşekkür ederim bocajuniors

başka önerileriniz varsa abiler paylaşırsanız çok sevinirim :)

• @boom
    data pack 1,01 in üzerinde ver.102yazmıyorsa onuda bi yüksetiver
    son olarak ikinci yamanın edit dosyasını tekrar kopyala
    ve ayrıca buca lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucajuniors -- 8 Aralık 2010; 1:15:28 >
  • Çok özür dilerim bUca abi, fark etmemişim :))))

evet, oyunun versiyonu zaten 1.02 ye yükseltmiştim...
    sorun zaten ikinci yamanın edit dosyasını kopyaladığımda oluyor...farklı versiyon diyip bozuyo herşeyi..

herşeyi silip bi daha deneyicem, olmadı başka bir yama indirdim moessa88 option file diye, o da güzele benziyor onu deneyicem daha sonra...

tekrar teşekkür ederim yardımların için BUCA :)
  • Evet arkadaşlar!!! En sonda BAŞARDIM!!!!!!

meğerse, tahmin ettiğim gibi, uygulamalarımın sırası yanlışmış

bucajuniors abicim, tekrar tekrar teşekkür ederim...aynı zamanda previlla abimizi de unutmayalım ona da teşekkürler

şimdi, sorun yaşayan veya yamayı yükleyemeyen arkadaşlar için bir özet yapıyacam, adım adım:

!!!! UYARI !!!! bu yamanın çalısması için internetten oyunun son versiyonuna update etmek lazım, ps3 system'i de update edilecek o yüzden JailBreak kullanan arkadaşlar korkarım kullanamıyacak...ben uyardım benden günah gider...

1- Daha önceden yama kurmaya denediyseniz ve olmadıysa en iyi yöntem ps3'ü formatlamak, yoksa dosyaları tek tek silmek için ömür yetmez, tabii seçim size kalmış...bunu yapmadan önce bütün oyunlarınızın save'lerini, trophy'leri vs. bir usb flashdisk'e kopyalayın ve kurtarın çünkü hepsi gidecek...format için ana menüden system settings -> format settings -> format -> quick format yapın...

2- Playstation network'a sign-in yapıp internete bağlanın

3- PES'i başlatın, konami patch v1.02 yüklemenizi isteyecek, yapın..bu bitince yeni extra content (ilave içerik) olduğunu söyleyecek, onu ana menünün sağ tarafındaki extra content menüsü içinde DATA PACK yükleyin ve oyundan çıkıp tekrar girin...bunlardan sonra oyunun ilk ana ekranda version 1.02, data pack 1.01 gözükmesi lazım...

4- bir USB flashdisk alıp içine PS3 diye klasör yaratın...bunun içine SAVEDATA diye başka bir klasör açın...WENB PES2011 option file.rar yama dosyasının içindeki bütün klasörleri SAVEDATA klasörün içine atın

5- flashdiski PS3'ünüze takın ve ''Game'' kısmın altına gidip ''Saved Data Utility (Ps3)'' içine girin...orada sizin flashdiskiniz gözükmesi lazım...içine girip oradaki bütün dosyaları TEK TEK üçgene basıp kopyalamanız gerekiyor
    uzun iş ama maalesef başka çözümü yok...

6- flashdiski çıkarmadan PES'i başlatın...oyunun başında yeni dosyalar yüklemenizi isteyecektir, evet deyin yükleyin...bu aşamada bütün logolar, çoğu kadro ve formaların güncellendiğini göreceksiniz, ama bundesliga ve bursa olmayacak tabii...

7- oyunu kapatın, flashdiski çıkarın...şimdi flashdiskin içindeki SAVEDATA klasörünü boşaltın ve içine ikinci yama olan Ps3_1.1c.zip dosyasının içindeki bütün klasörleri kopyalayın...

8- flashdiski ps3'e takıp deminki gibi (5. adımdaki gibi) bütün dosyaları tek tek kopyalayın, birçok dosya aynı olacak, sorduğu zaman eskilerin üstüne kopyalayın (overwrite)...

9- oyunu başlatın ve bu sefer diğer bütün liglerle beraber PES League yerine Bundesliga olacaktır, ve ''Diğer Avrupa takımları'' içine Bursaspor'da olacaktır...bunları görüyorsanız demekki başarılı bir şekilde yamayı yüklediniz..

Biraz uzun oldu ama umarım bu yazım sizlere yardımcı olacaktır, benim çektiklerimi çekmessiniz hepinize iyi eğlenceler dilerim

• @boom...
    ikinciyamadan kasıt konunun birinci sayfasındaki bundesliga yamasıdır...
    bundada hemfikir isek...
    son olarak system verilerinide silip tekrar oyuna gir...
    oda olmadı tum yamaları sil ve sadece bundesliga yamasını kur...
    yama 440 parca system verileri dahil 441 kayıt olacak pes 11 le ilgili
    bide oyle dene kesin calısır...

@boom basarmısın tebrikler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucajuniors -- 8 Aralık 2010; 19:56:57 >
  • çok güzel konu,teşekkürler...
  • Bunlar pse 2010 a da olurmu
  • slm arkadaslar xbox icin ben turkiye ligi arayorum nerden bulabilirim bunu
  • yau dowload kısmına tıklıyorum otogaz sayfası cıkıyor yokmu yama linkini verebılcek biri ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

yau dowload kısmına tıklıyorum otogaz sayfası cıkıyor yokmu yama linkini verebılcek biri ..

Ne otogazı birader ya

http://www.multiupload.com/N851VXCM99
  • Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır ne foruma ne oyuna ne ps3 e pek bakamadım işlerimin yoğunluğu ve çeşitli nedenlerden dolayı vs.
    Forumu da pek takip edemediğim için bilmiyorum acaba şuana kadar Ps3 Pes 2011 Bless-21 için herhangi bir Spor Toto Süper Lig yaması bu forumda paylaşıldı mı ? Kuranlar oldu mu ve sorunsuz şekilde çalışıyor mu ? Çünkü yaptığım araştırmalar sonrası bi kaç yama buldum ve onları kendimde deneyıp burda paylaşıcam fırsat bulursam.

Boşuna uğraşmıyım diye önceden sorayım dedim ?
  • Arkadaşlar oncekı sayfaları da okudum orda Süper toto Yaması lınkı verılmıs fakat o yamanın kodu bızım oyunun koduna uymuyor onu sakın kurmayın elınızde patlar sonra.

Ben bu başlıkta daha once paylastıgım ve sorunsuz sekılde hepımızın kurdugu yamalarla aynı bılge koduna sahıp ve elımızdekı oyunun koduyla uyumlu Süper Toto Süper Lig yaması arıyorum.Onu buldugum zaman burda paylasıcam (Once kendım denıcem tabıkı)

Hatta heycanlandırmak ıstemem ama buldum gıbı bısey.Eve gıdınce denıcem bakalım ona gore bılgılendırıcem sızlerı
  • SüperToto Türkiye Süper Ligi Yaması kurulum bilgileri başlığın ilk mesajına eklendi bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 23 Aralık 2010; 19:45:49 >
  • Benim kendi upload'larımı keşke buraya kopyala yapıştır yapmasaydın.Orada ben özel bir konu açmıştım.Yada link verseydin o sayfaya.Herneyse sorun değil
  • ''Sizler için Bank Asya lig logosu ve sene sonunda üst lige yükselen A2 ligi takımlarına Edit kısmından atayabileceğiniz Bank Asya Takımları logolarını png formatında hazırladım.Ps3 e atın oyun acıkken Edıt kısmından logoları yükleyebilirsiniz.

Logolar linki
    http://r.apidshare.com/files/438916097/Bank_Asya_Logolar.rar ''

Bunu ben özel olarak hazırlamıştım senin sanki sen hazırlamışsın gibi sunman beni biraz üzdü bilesin...
  • Dostum yanlış anlaşılma oldu heralde ben kimsenin emeğini falan çalmadım.
    Yamayı zaten hazırlayan arkadaşın ismini soyadını ilk mesaja ekledım

Kendi uploadlarım dediğin şey hangisi ona göre senin de adını ekleyebilirim hemen mesaja ?
    Sadece konu dağılmasın diye senin zaten önceden açtığın başlıktakı yamayı (Senin de kendı başlığında belirttiğin gibi alıntı yapmış olduğun yama) yardımcı bilgi ve kendim bizzat tek tek indirip png formatına dönüştürüp rapid sitesine yüklediğim kulup + Bank Asya logolarıyla birlikte paylaştım. Logolarını falan senden aldıgımı sanıyorsan yanılıyorsun senin verdiğin link zaten uçmuş çok önceden.

Edit:
    Evet tahmin ettiğim şey yüzünden biraz alınmışsın ama dediğim gibi onu senden almadım çünkü senin verdiğin link uçmuş.
    Onu bizzat kendim tek tek başka başka yerlerden bulduğum logoları phoshopta png formatına çevirerek + Bank Asya Liginin logosunu da içine ekleyerek kendin oluşturdum kendim rapid sitesine yükledim.Yok eğer inanmıyorsan indirip kontrol et zaten senin yaptıkların olmadıgını gorursun.

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım Benim burda herhangi bi amacım ya da çıkarım yok aksine uzun zamandır işlerimin yogunlugu nedıyle foruma bakamıyordum insanlara bi faydam olsun diye kısıtlı vaktımde bısıler yapıp foruma ekledım. Emek çalmak bana yakışmaz zaten öyle biri olsam buna gelene kadar tonla yamayı bile sürekli nerden alıntı yaptıgıma kadar belırtıyorum kı adamların umrunda degıl hiçbiri Türk değil zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 23 Aralık 2010; 20:25:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Dostum yanlış anlaşılma oldu heralde ben kimsenin emeğini falan çalmadım.
    Yamayı zaten hazırlayan arkadaşın ismini soyadını ilk mesaja ekledım

Kendi uploadlarım dediğin şey hangisi ona göre senin de adını ekleyebilirim hemen mesaja ?
    Sadece konu dağılmasın diye senin zaten önceden açtığın başlıktakı yamayı (Senin de kendı başlığında belirttiğin gibi alıntı yapmış olduğun yama) yardımcı bilgi ve kendim bizzat tek tek indirip png formatına dönüştürüp rapid sitesine yüklediğim kulup + Bank Asya logolarıyla birlikte paylaştım. Logolarını falan senden aldıgımı sanıyorsan yanılıyorsun senin verdiğin link zaten uçmuş çok önceden.

Hocam logoları ben ayrıca kendim yaptım photoshoptan.Upload ettim.O yüzden canım sıkıldı biraz.Aşağıdakini yani ...Sorun değil

Arkadaşlar isterseniz 2K liginide Bank Asya ligi yapın.Nedenmi ?
    Çünkü herhangi bir Türk takımı ile master lig yapınca sezon bittiğinde son 3 takım aşağı 2K liginden ise 3 takım süper lige çıkıyor.
    Ben öyle yaptım.İsteyen varsa aşağıdan indirdin.Futbolcuların adları sorun değil ama sadece takım isimlerini yazarsanız oyun fena zevkli oluyor.
    Benim master ligte 2 ci sezonum Bucaspor+Eskişehirspor+Gençlerbirliği küme düştü

http://hotfile.com/dl/87608954/0706eee/BANK_ASYA_LOGOLARI.rar.html

Bu logoları kendim TFF'nin sitesinden alıp yaptım.Direk PS3'ün hardiskine kopyalayıp editten kafanıza göre ayarlayın

• Tamam guzel dıyorsun da o lınk dıyorum calısmıyo.Yanı Yok oyle bı veri. Ya sen kaldırmıssın ya kendı kendıne sılınmıs bılmıyorum
    Ben de onun ıcın ugrasıp tek tek png formatında hazırladım hepsını + Bank Asya nın lıg logosunu da ekledım ıcıne.Senınkınde o var mıydı bılmıyorum cunku zaten senın calısmanı bılmıyorum lınk gecersız oldugu ıcın

Sen de dogal olarak senın lınkı alıp kendım yaptım dıyorum sandın ama farkındaysan oyle bı ıhtımal yok dostum
    Yanlıs anlasılma olmus.Yıne de ben bu yamayla ılgılı ayrı baslık actıgın ıcın tesekkur ederım. Bu baslıgı da kendı baslıgın gıbı sahıplenıp kullanabılırsın.Amac ınsanlara yardımcı olmak yoksa bana ne faydası var sana ne faydası var manevıyattan baska

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.