Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zamandır yama kurmuyorum baştan sonra bi inceleyeyim konuyu. krampon yaması falan vardır umarım (olabiliyorsa tabi)
  • Krampon yamasını napıcaksın dostum zaten oyunda onlarca krampon var lisanslı olarak.
    Her resmı konamı guncellemesınde de 3,5 krampon daha eklendı zaten.Krampondan bol bısey yok oyunda.

Ayrıca engincheats arkadasımızın Bank Asya ıstegıyle ılgılı olarak;
    Niyazı arkadas bı ara Bank Asya ıcın de ugrasabılırım ılerde demıstı ama malesef aptal Konamı ne geregı varsa amblem save alanını kısıtlı tuttugu ıcın yenıden olusturulacak lıgın sadece 6,7 takımının orjınal logosu oyuna kaydedılıyor gerı kalanlar ıcın slot yetmıyor.Bu gıbı seyler yuzunden şevki kaçıp ugrasmamıs olabılır Bank Asya ıcın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 28 Aralık 2010; 23:02:37 >
  • arkadaslar benimde makinam jailbreakli.flashdiskteki dosyaları games bolumunde actıgımda dosyalar gozukmuyor ve ucgene bastıgımda sadece ınformation cıkıyor.bellek fat 32 formatında.bunu nasıl yapabılırım acaba bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ave10

arkadaslar benimde makinam jailbreakli.flashdiskteki dosyaları games bolumunde actıgımda dosyalar gozukmuyor ve ucgene bastıgımda sadece ınformation cıkıyor.bellek fat 32 formatında.bunu nasıl yapabılırım acaba bilgisi olan varmı?

Makina'nın JB'li olması USB'deki formatları görmez anlamına gelmez.Sanırım PS3 ve SAVEDATA diye bir klasör oluşturmadın.Bu sebeple görmüyordur.Zaten rar dosyasındaki yamalar bu halde çıkıyor.PS3-SAVEDATA-... gibi.Artı olarakta Game menüsünden Save Data Utility kısmında USB'ni gördüğüne emin ol.Oradan atacaksın yamaları
  • yamalar usbnin icinde SAVEDATA klasörünün icinde.game menusunden saved data utility sekmesine geliyorum ve usb device görüyor fakat girdiğimde there is no saved data diyor.normalde ucgene basıp display all diyordum ama game bolumunde bu cıkmıyor ucgene bastıgımda sadece info cıkıyor.nasıl halledicem bunu yaa?acil cevap verebilirseniz cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ave10

yamalar usbnin icinde SAVEDATA klasörünün icinde.game menusunden saved data utility sekmesine geliyorum ve usb device görüyor fakat girdiğimde there is no saved data diyor.normalde ucgene basıp display all diyordum ama game bolumunde bu cıkmıyor ucgene bastıgımda sadece info cıkıyor.nasıl halledicem bunu yaa?acil cevap verebilirseniz cok sevinirim.

Bir klasör daha aç PS3 diye Save Datayı onun içine at.Öyle dene.Bu sefer mutlaka olucaktır.
  • DATA PACK 1.01 olmadan bu yamalar kurulabilinirmi ? Kurulamazsa bu pack i nerden bulabilirim. Makina jb li olduğundan indiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

DATA PACK 1.01 olmadan bu yamalar kurulabilinirmi ? Kurulamazsa bu pack i nerden bulabilirim. Makina jb li olduğundan indiremiyorum.

@ xanty
    data pack olmadan kuramazsınız
    ve sadece mkınanızı internete baglayıp ındırebılırsınız
    tabıprofesyonel bırı baska bır sekılde yapamıyorsa...
  • Arkadaslar Bank Asya Logo larini indirecegimiz link calismiyor... (aradaki noktayi kaldirdim) Ilgilenen olursa simdiden tesekkurler.. Elinize saglik...
  • eline saglık....
  • Arkadaslar, Bank Asya Logolarini tekrar upload edebilecek biri var mi?? Link kirik, dosya kaldirilmis gorunuyor..Yardimci olursaniz sevinirim...Tesekkurler..
  • Arkadaşlar ilk sayfadaki transfer yamasını kurmak için 1.03'mü olması lazım pes'in versiyonunun ? ?
    Benim ps3'üm jb'li olduğu için pes ilk geldiği halde, türkçe versiyon. transfer yamasını attım usb'ye, ancak kopyalarsam sıkıntı yaratır mı bilmiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6A755909 -- 5 Ocak 2011; 13:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar ilk sayfadaki transfer yamasını kurmak için 1.03'mü olması lazım pes'in versiyonunun ? ?
    Benim ps3'üm jb'li olduğu için pes ilk geldiği halde, türkçe versiyon. transfer yamasını attım usb'ye, ancak kopyalarsam sıkıntı yaratır mı bilmiyorum :/

@Syn7ax
    versıon sıkıntı yaratmaz ama data pack sorun olur
    ilave icerikte indirmen lazım bu kezde "jb" sorun olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucajuniors -- 5 Ocak 2011; 14:17:15 >
  • Lutfennnnnnnn...su Bank Asya Logolarini tekrardan upload edebilecek bir arkadas varmi..... Yardim lutfen..lutfen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucajuniors
    quote:

Arkadaşlar ilk sayfadaki transfer yamasını kurmak için 1.03'mü olması lazım pes'in versiyonunun ? ?

@Syn7ax

Hocam data packi ilave icerik indirmeden nasil guncellerim ? Bu dosyalari attim ama hic bir degisiklik olmadi, pm de atabilirsin forum kurallarina aykiriysa.. Cok tesekkurler yorumun icin..
  • quote:

quote:

quote:

@Syn7ax

Hocam data packi ilave icerik indirmeden nasil guncellerim ? Bu dosyalari attim ama hic bir degisiklik olmadi, pm de atabilirsin forum kurallarina aykiriysa.. Cok tesekkurler yorumun icin..

@Syn7ax
    data pack olmadan yamayı kullanamzsın
    bence "jb" kullanma oyun fiyatları makul seviyede...

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Syn7ax

@Syn7ax
    data pack olmadan yamayı kullanamzsın
    bence "jb" kullanma oyun fiyatları makul seviyede...

Data pack olmadan yamayı kullanamayacağımı bildiğimden nasıl edinebilirim diye sormuştum zaten Ayrıca oyun fiyatlarından haberim var, önerin için sağol

• @Syn7ax
    soruyu yanlış anlamışım...
    ama anlatmaya çalıstığım..data bi yerden edinebilirsin
    ondada "jb" engel bunuda sen anlamıyorsun...
    yoksa jb fıyatıda belli cd fıyatıda...
    sız hem adamların systemını kırıp hem nımetlerınden
    faydalanmak ıstıyorsunuz
    hemde emek veren degıl avantacılar kazansın..
    kışısel gorusumdur...
    destek yada anlayıs beklemiyorum
    aynı sekılde sızde beklemeyın...
    ayrıca 13.55 mesajın da versıon soruyorsun data pack degıl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucajuniors -- 5 Ocak 2011; 15:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES2011FB

Lutfennnnnnnn...su Bank Asya Logolarini tekrardan upload edebilecek bir arkadas varmi..... Yardim lutfen..lutfen....

Hocam bu yamada bank asya ligi yok.Master Lig yaparken STSL'in Alt Lig olarak 2K ligi görünüyor.Bende sadece logolarını takımlara monte edip takım isimlerini değiştim.
    Oyuncuların isimleri ve yüzleri yok yanlış anlaşılmasın.Verilen save dosyasıda zaten bunu kapsamıyor.Logoları indirip sen kendin edit yapmalısın.Sadece Spor Toto Super Lig var bu yamada

• BANK ASYA BİRİNCİ LİG LOGOLAR BUYRUN UPLOAD ETTİM TEKRARDAN.

http://hotfile.com/dl/94422898/4d9ec52/BA1L.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.