Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geniusm38

jb yapan arkadaşlar üzülmeyin konaminin orjinal dlcsini yani en son sürüm data pack 2.0 ı sizlerler paylaşıyorum işte buyrun link en son günce transferler ve güncel formalar bu dosyada sadece yapacağınız PS3_GAME/USRDIR klasörüne kopyalamak oyun açıldığı zaman Data Pack 2.0 veya veri paketi 2.0 yazıyorsa işlem tamam BLES01021 ve BLES01022 de denendi çalışıyor
    link File name: dt0f.img File size: 33.02 MB

Çok teşekkürler. jb li makinada çalışırmı diyenler az yukarılara baksın.Denedim çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

bende orjinal cd var fakat makinelerimin hepsi jb li olduğu için PSN e bağlanamıyorum. orjinal cd ile PSN ne bağlanmadan STSL güncellemesini yükleme şansımj varmı

An itibariyle 3.55 için gelişmeler oluyor.3.55 'te kopya oyun oynadığını iddia edenler var.Ona bak istersen.Diğer türlü sanırım yapamazsın.

3.55 jb alarak sorunu çözdüm

yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

jb yapan arkadaşlar üzülmeyin konaminin orjinal dlcsini yani en son sürüm data pack 2.0 ı sizlerler paylaşıyorum işte buyrun link en son günce transferler ve güncel formalar bu dosyada sadece yapacağınız PS3_GAME/USRDIR klasörüne kopyalamak oyun açıldığı zaman Data Pack 2.0 veya veri paketi 2.0 yazıyorsa işlem tamam BLES01021 ve BLES01022 de denendi çalışıyor
    link File name: dt0f.img File size: 33.02 MB

Emeğine sağlık arkdaşım data pack 2.0 i yükledim.Sorunsuz çalışıyor.Bunun üzerine STSL ni kurabilirmiyim çalışırmı.?

• Data Pack 2.0'ı yüklediyseniz STSL'i kurabilirsiniz
  • quote:

Data Pack 2.0'ı yüklediyseniz STSL'i kurabilirsiniz

Tşkler.STSL yi de kurdum ve çalışıyor.Bir tek bundes liga yok,olsun.Bu arada kadrolar güncel.(örn:fb de niang,dia kadroda.bir öncekinde yoktu.)
    Emeği geçen herkese tşkler..
  • arkadaşlar bu yüklemeler yasal dimi ? yani her hangi bir sorunla karşılaşmayız ? benim versiyon 3.55 ps3 yeni aldım zaten konsolu onu merak ediyorum. birde sorum war size mesela bu hafta başlayacak lig simao almedia gibi yıldızlar kadromuza dahil oldu pes 2011 bunu kendisi mi yükleyecek yoksa transferler olmamış gibi mi kalacak ?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream54

quote:

Data Pack 2.0'ı yüklediyseniz STSL'i kurabilirsiniz

Tşkler.STSL yi de kurdum ve çalışıyor.Bir tek bundes liga yok,olsun.Bu arada kadrolar güncel.(örn:fb de niang,dia kadroda.bir öncekinde yoktu.)
    Emeği geçen herkese tşkler..

Zaten ya STSL tercih ediyorsunuz yada Bundesliga'yı.Size kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: raperhuLe

arkadaşlar bu yüklemeler yasal dimi ? yani her hangi bir sorunla karşılaşmayız ? benim versiyon 3.55 ps3 yeni aldım zaten konsolu onu merak ediyorum. birde sorum war size mesela bu hafta başlayacak lig simao almedia gibi yıldızlar kadromuza dahil oldu pes 2011 bunu kendisi mi yükleyecek yoksa transferler olmamış gibi mi kalacak ?=

Yasal derken başkasının yaptığı Edit gibi düşün.Örneğin sen kendi evinde transferleri yapıp dağıtıyorsun.Herkes senin transferli dosyanı yüklüyor.Sorun falan olması imkansız.
    Eğer Konami bir transfer güncellemesi yayınlarsa bu yamalar biraz karışır diye düşünüyorum.Yeni güncellemeyi yüklemeyeceğim.Kendim yaptım zaten yeni transferleri.
  • PC oyuncuları gelmiş, konu karıştı.
    STSL Ligini şimdi indiriyorum uzun sürcek kurması ama hadi hayırlısı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raperhuLe

arkadaşlar bu yüklemeler yasal dimi ? yani her hangi bir sorunla karşılaşmayız ? benim versiyon 3.55 ps3 yeni aldım zaten konsolu onu merak ediyorum. birde sorum war size mesela bu hafta başlayacak lig simao almedia gibi yıldızlar kadromuza dahil oldu pes 2011 bunu kendisi mi yükleyecek yoksa transferler olmamış gibi mi kalacak ?=

Yasal derken başkasının yaptığı Edit gibi düşün.Örneğin sen kendi evinde transferleri yapıp dağıtıyorsun.Herkes senin transferli dosyanı yüklüyor.Sorun falan olması imkansız.
    Eğer Konami bir transfer güncellemesi yayınlarsa bu yamalar biraz karışır diye düşünüyorum.Yeni güncellemeyi yüklemeyeceğim.Kendim yaptım zaten yeni transferleri.

evet burada yazılı olan güncellemelerin hepsini yükleyip çalıştırmamda sakınca yok diyorsun galiba... ayrıca bu uygulamayı değilde konaminin çıkacağı yayınlıyacağı güncellemeleri kullansam ne .olur .?

• bu yama bles 01021 kodunda çalışırmı arkadaşlar olursa hemen indircem ?
  • olmuyor kardeşim ne denediysem olmuyor takıyorum belleği içine giriyorum ama save data nın içinde tek tek görüyorum dosyaları ama kopyala dediğim kopyalanacak dosya bulunamadı diyor deli olcam... birisi yardımcı olsun lütfen
  • quote:

@raperhuLe

Sorularına cevap vereyim.

1-Bu verilenler güncelleme değildir.Yamadır.Konami zaten İngiltere Ligini v.s. full lisans yapan bir güncelleme çıkarmaz.Güncelleme ile yamayı karıştırmayalım.
    2-Evet yama özellikle BLES 1021 versiyonu içindir.
    3-Belleğin içine önce PS3 sonra bununda içine SAVE DATA diye bir klasör açıp yama dosyalarını içine at.Daha sonra Game-Save Data Utility bölümüne gelip belleği aç.Tek tek kopyala.
    Herkes yapabildiğine göre sen birşeyi eksik yapıyorsun herhalde.Tekrar deneyip yazarsan gene yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

quote:

@raperhuLe

Sorularına cevap vereyim.

1-Bu verilenler güncelleme değildir.Yamadır.Konami zaten İngiltere Ligini v.s. full lisans yapan bir güncelleme çıkarmaz.Güncelleme ile yamayı karıştırmayalım.
    2-Evet yama özellikle BLES 1021 versiyonu içindir.
    3-Belleğin içine önce PS3 sonra bununda içine SAVE DATA diye bir klasör açıp yama dosyalarını içine at.Daha sonra Game-Save Data Utility bölümüne gelip belleği aç.Tek tek kopyala.
    Herkes yapabildiğine göre sen birşeyi eksik yapıyorsun herhalde.Tekrar deneyip yazarsan gene yardımcı olmaya çalışırız.

tşk.ederim verdiğin bilgiler için ama hocam müsadenle izlediğim yolu anlatayım sana bütün yamaları yükledim önce ilk linki pc ye atıp flah belleğe yükledim ps3 e taktım oradan ''music'' kısmından USB Device (data traveler 2.0) a girip oradan belleğe ulaşabiliyorum... Game-save data utilty bölümü yok game bölümünde saved data utility (minis) var altında da Saved data utility ps3 var altta da user1 yazıyor... ve ben bu ikinci altta olana giriyorum karşıma şimdiye kadar konsolda oynadığım oyunların logosu var ayrıca usb device datatraveler 2.0 diye klasör var oraya girdiğim de there is no saved data (yüklü bir bilgi yok) yazmakta... acaba kullandığım sıkıştırma programı winzip ondan mı yapıyor yada ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olurmusun bu akşam bu işi halletmem lazım !

• Dediğim gibi yapmadın sanırasm.Zip olarak atma çıkarıp at.
    Game bölümünden Save Data Utility PS3 bölümüne gir.Orada belleğine girip kopyala.Dosyaları görüyormusun ? Görüyorsan sorun yok demektir.
  • Gene yapamazsanda özelden PM halledelim.Burayı işgal etmeyelim
  • huseyinzumrut@hotmail.com istersen sen ver hocam ekliyeyim yardımcı olursan sewinirim.. saygılar
  • hocam msn den yazışşsak olmaz mı ? verirmisin msn adresini ?
  • burda yazılanları harfiyen yaptım ve oldu.emeği geçen tüm arkadaşlar teşkkürler.ufak rötuşlarla 2011 kadrolarınıda yaptım.
    kolaylık olması için goal.com'un ve sporx.com'un sitelerinde ki transfer bölümünden tek tek ligleri düzenledim.Bir tek stancu ve zapatyı yapmak kaldı.onları bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolphin_87

burda yazılanları harfiyen yaptım ve oldu.emeği geçen tüm arkadaşlar teşkkürler.ufak rötuşlarla 2011 kadrolarınıda yaptım.
    kolaylık olması için goal.com'un ve sporx.com'un sitelerinde ki transfer bölümünden tek tek ligleri düzenledim.Bir tek stancu ve zapatyı yapmak kaldı.onları bulamadım.

Onları bende bulamadım ya
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.