Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar herkes Türkçe mi aldı oyunu yau?

hiçbir link çalışmıyor, sağdan soldan Türkçe yapma linki bulan biri paylaşabilir mi?

Jailbreak Varsa Yapabiliyorsun Ama Orijinal İçin Bişey Yapamazsın..

aboooovvvv ciddi misin?

bu yama haberleri hep jb li konsollar için mi? sanki usb kullanarak ps3 deki ana dizine bir takım kopyalama işlemi yaparak halledebiliyorduk diye hatırlıyorum ama yanlış mı gördüm acaba işlemleri ?
  • jailbreak için versiyon ve data pacak var pes 2011 için internete bağlanmak için ps 3 3.41 dir bunun için internete bağlayın makineyi verisyonu cd takınca zaten 1.01 çıkmasını istiyor fakat data pack için 3.41 olan makineyi 3.50 yapmanız lazım buda jailbreak çalışmaz ve makine banlanır, burda anlatılanlarda versiyon ve data pack güncellmelerini karıştırmayınız, versiyon üste yazar alta data pack 1. sayfadaki yama ilk yama versiyon 1.0 ve 1.01 çalışıyor 2. yama ise olmuyor onun için ps 3 3.50 olması lazım buda BANLANMKA anlamına gelir . çözümü bulan varsa paylaşırsa sevinirim , ayrıca pes 1011 ps 3 verisyon cd si bles 0121 diye geçer....
  • bles kodumu bilmiyorum ingilizce menu ama UK mi bilmiyorum... insallah uyar...
  • Hocam
    Bizim ki 01020 imis. NapacaZ?? Bunlar olmaz mi olmaz sa olani var mi??
  • Arkadaşlar bu patch WENB in ilk versiyonu kurulu bende sorunusuz oynuyorum gayette keyifli.Sorum şu ,bu yeni gelen bundesliga WENB lı patch i üzerine kurarsam eski Become Legend kariyerime kaldığı yerden devam edebilirmiyim.Yoksa bu patch i üzerine kurduktan sonra eski kariyer güme mi gider.Sonuçta aynı patch in güncellemsi ,aslında sorun olmaması lazım ama yinede garanti altına almak istiyorum teşekkürler
  • PES 2011 PS3 Spor Toto Turkish Super League EU-Version BLES01022 option file

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri

PES 2011 EU Version BLES01022
    Optionfile Türkiye Ligi ve birinci Alman Ligi Bundesliga
    ABSTRUSO Patchine dayalı

http://www.pespatchs.com/2010/11/pes-2011-ps3-spor-toto-turkish-super.html

• quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

PES 2011 PS3 Spor Toto Turkish Super League EU-Version BLES01022 option file

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri

PES 2011 EU Version BLES01022
    Optionfile Türkiye Ligi ve birinci Alman Ligi Bundesliga
    ABSTRUSO Patchine dayalı

http://www.pespatchs.com/2010/11/pes-2011-ps3-spor-toto-turkish-super.html

bunu önceki patchlerin üzerine kurarsak sorun olurmu?

• kimse ezbere kurmasın sonra isyan etmeyin diğer yamalar gitti diye büyük ihtimalde diğer yama gidicek zaten almanya ligi vardı gine almanya ligini nie yapsınlar bekleyin previlla cvp verir belki
  • bende aynı şeyi düşündüm zaten bizim yamayla uyumlu olsa previlla paylaşır..peki bu arkadaş bu yamayı niye burda paylaşıyo yeni konu neden açmıyor?
  • arkadaslar bu yamanın bles kodu 01022
    bızım kurduklarımız yanı prevıllanın onerdıklerı bles01021 dır.
  • ya akadaslar ben brinci yamayı yaptım sorun yoktu sonra güncelleme yaptım ver. 1.01 oldu ama ikinci yapayı yapınca sorun yasadım ilk yamada gitti bununla ilgili bir çözümü olan varmı ?
  • shugo versıon 1,01 den sonra extra ıcerıgı ındırmemışsın,
    ındırdıkten sonra calıstır sorun cıkmaz her halde...
  • emege saygı tabıkı ama ben yamayı yuklememle sılmem bır oldu neden dıyeceksınız ?

1- Kadrolar guncel değil
    2- Menüler çok ağırlaştı
    3- Kendi yaptığım editlerde gitti (ki kulup amblemlerı harıc sadece ıngıltere ıcın gecerlı tabı herseyı bu yamadan daha ıyı yapmıstım ben)
  • bence konaminin yayınladığı güncellemeleri yapmamışsın internete bağlı olmadığın için o yüzden kadroların güncel deil bende sorunsuz çalışıyor heerşey ve tüm kadrolar güncel
  • Ben takır takır hepsini yarım saatte kopyaladım.10 numara oldu.Bu yamanın üstüne 1021 uyumlu bide Spor Toto Süper Lig güncellemesi olursa başka bişey istemem.Yapana ve buraya anlatımlı koyan herkese teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa Ozhora

emege saygı tabıkı ama ben yamayı yuklememle sılmem bır oldu neden dıyeceksınız ?

1- Kadrolar guncel değil
    2- Menüler çok ağırlaştı
    3- Kendi yaptığım editlerde gitti (ki kulup amblemlerı harıc sadece ıngıltere ıcın gecerlı tabı herseyı bu yamadan daha ıyı yapmıstım ben)

KADROLAR GÜNCEL + MENÜ AYNI ESKİSİ GİBİ AĞIRLAŞMA YOK
  • Arkadaslar yeni güncelleme yamaları bozuyomu kuran varsa lütfen yardımcı olsun
  • Ben bu sabah yükledim.Bozmadı.Hepsi aynı.Zaten direk Bursaspora baktım.Hepsi aynen yerinde :)
  • Tesekkür ederim engin kardes oyunda bi degisiklik olmusmu gözlemlediklerin neler hatalar düzelmismi ?
  • bu yamada Türkçe ve ingilizce menü seçenekleri de geliyor mu? ben oyunu yurdışından aldım ama ingilizce dil seçeneği yok. ya da bu soruna daha önce çare bulan bir arkaaş da varsa bana yardım edebilirse çok memnun olucam...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.