Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yamayı kurdum , ancak hiçbir değişiklik olmadı. acaba oyunu fransadan aldığım için uymamış olabilir mi? ya da kurduktan sonra yapmama gereken başka birsy var mı?
  • sekici57
    oyunun versıonu kac bles kodu ne extra ıcerıği indirdinmi????
  • ben pek anlamıyorum aslında bu işlerden, bu bles kodu dediğin olay nedir nerden öğrenebilirim. ayrıca ps3 e girdiğimde save data kısmına geldiğimde usb'deki dosyaları üçgene basıp kopyala dedim. normalde o dosya içinde bu yamaları, gerçek ayarlananla değiştirmem falan mı gerekiyordu. bi de bu ingilizce menü ile ilgili kimsenin bilgisi varmıdır?
  • bkes kodu dvd uzerınde sag tarafa yakın kucuk bı sekılde yazar
  • peki bu yama online oyunda aktif olarak kullanılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

PES 2011 PS3 Spor Toto Turkish Super League EU-Version BLES01022 option file

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri

PES 2011 EU Version BLES01022
    Optionfile Türkiye Ligi ve birinci Alman Ligi Bundesliga
    ABSTRUSO Patchine dayalı

http://www.pespatchs.com/2010/11/pes-2011-ps3-spor-toto-turkish-super.html

bu yama online da geçerli oluyormu?

• bu şut olayıyla ilgili bi yama gelme şansı var mı?
  • menünün dilini ingilizceyi çevirmeyi başarabilecek bi arkadaş var mı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: savwoy82

quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

PES 2011 PS3 Spor Toto Turkish Super League EU-Version BLES01022 option file

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri

PES 2011 EU Version BLES01022
    Optionfile Türkiye Ligi ve birinci Alman Ligi Bundesliga
    ABSTRUSO Patchine dayalı

http://www.pespatchs.com/2010/11/pes-2011-ps3-spor-toto-turkish-super.html

bu yama online da geçerli oluyormu?

Online'da yama orjinale dönüyor.Yani Almanya ligi yok oluyor , ingiltere ligi eski haline dönüyor.Ama normal oyunda sorun yok.
    Türkiye Ligi sanırsam henüz çıkmadı.Bu alıntı yaptığın 1022 'nin yaması.Burada verilen ilk yama ise Bles 1021.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engingyln -- 29 Kasım 2010; 14:16:23 >

• Gerçekten hoş bir yama olmuş .
  • Bu yama ile diger yamalar bozulmuyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUBISM

Bu yama ile diger yamalar bozulmuyor dimi?

spor toto süper lig yamasını yükleme diğer yamaları yüklediysen
  • Ben hala süper ligte oynayamıyorum çünkü kurulum yapamadım,sıkıldım yabancı takımlar ile oynamaktan.Biri şu yama,buda kurulum diyebilir mi.? Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 2 Aralık 2010; 4:48:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Ben hala süper ligte oynayamıyorum çünkü kurulum yapamadım,sıkıldım yabancı takımlar ile oynamaktan.Biri şu yama,buda kurulum diyebilir mi.? Saygılar.

bles021 kodlu türkçe pes ler için henüz süper lig yaması çıkmadı bizde heyecanla bekliyoruz yamayı ama kimsenin bi bilgi verdiği yokk..
  • JB 'siz PS3 için türkçe yama yapabiliyor muyuz? Yapamıyor muyuz?
    Tam olarak bunu açıklayacak biri var mı?

Varsa link rica ediyorum. Ve tabi nasıl yapılacağını...

• şimdi arkadaşlar ben another new software update adlı programdan bles01021 die yazdım pes 2011 in ps3 için olan v.1.0.2 patchini yükledim versiyon 1.02 oldu oyun ilk açılış ekranında bu belli fakat dlc update yapamıyorum malum jbden dolayı resmi konami dlc updateini bun dışardan yapmanın yolu varmı pc de sorunu çözmüştüm oyun içinden güncelledim misimovic pino gsye falan kendi otomatik geldi aynı işi ps3 te yapmanın yolu varmı yoksa harici yamalarla olduğu kadarmı yapabiliriz teşekkürler anohter new software programı istenirse upload yaparım çok güzel fifa 11 i de aynı şekilde güncelledim çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryet

quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Ben hala süper ligte oynayamıyorum çünkü kurulum yapamadım,sıkıldım yabancı takımlar ile oynamaktan.Biri şu yama,buda kurulum diyebilir mi.? Saygılar.

bles021 kodlu türkçe pes ler için henüz süper lig yaması çıkmadı bizde heyecanla bekliyoruz yamayı ama kimsenin bi bilgi verdiği yokk..

Eywallah teşekkür ederim.
  • mesajım bulunsun takiptediyim
  • @ previlla:

abicim yama ve bütün uğraşların için teşekkürler

yama güzel olmuş, yükledim çalışıyor, bir iki eksik dışında (transfer vs.) ama takmam ben onlara...

benim derdim şimdi sonradan çıkan Bundesliga yamasıyla...

ilk WENB yamasında olmayan dosyaları kopyaladım sadece, fazla olanlar yani...
    yeni EDIT DATA'yı kopyaladıktan sonra ''cannot load because its a different version'', yani versiyon farklılıktan dolayı bir hata olduğunu söylüyor...bu sefer bütün yamayı bozup oyunu sıfır haline getiriyor..

ilk WENB'in EDIT DATA'sını tekrar kopyaladım şimdi herşey tamam, ama bu sefer BUNDESLIGA ve Bursaspor eksik..

benim oyunum bles 01021 ve konami 1.02 patch yüklü...konami 1.00 ve 1.01' lede çalışmadı bundesliga yaması...ama normal WENB sorunsuz çalışıyor.
    nasıl yapabilirim, bir önerin var mı?

tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bo0m3R57 -- 5 Aralık 2010; 23:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3R57

@ previlla:

abicim yama ve bütün uğraşların için teşekkürler

yama güzel olmuş, yükledim çalışıyor, bir iki eksik dışında (transfer vs.) ama takmam ben onlara...

benim derdim şimdi sonradan çıkan Bundesliga yamasıyla...

ilk WENB yamasında olmayan dosyaları kopyaladım sadece, fazla olanlar yani...
    yeni EDIT DATA'yı kopyaladıktan sonra ''cannot load because its a different version'', yani versiyon farklılıktan dolayı bir hata olduğunu söylüyor...bu sefer bütün yamayı bozup oyunu sıfır haline getiriyor..

ilk WENB'in EDIT DATA'sını tekrar kopyaladım şimdi herşey tamam, ama bu sefer BUNDESLIGA ve Bursaspor eksik..

benim oyunum bles 01021 ve konami 1.02 patch yüklü...konami 1.00 ve 1.01' lede çalışmadı bundesliga yaması...ama normal WENB sorunsuz çalışıyor.
    nasıl yapabilirim, bir önerin var mı?

tekrar teşekkürler

arkadaşım...
    sanırım ilave içeriği indimemişsin....
    indir tamamı sorunsuz çalışır...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.