Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca sinirlenmedım kımse yanlıs anlamasın.Tabıkı de yamayla ılgılı sorun,soru ve sıkayetlerınızı belırteceksınız ama bı anda cok agresıf ve abartılmıs tepkıler gorunce halıyle noluyor dedım. Her sorunu cozerız yeter kı sukunet ıcınde olalım pes dostları
  •  [PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri

Yamadaki Bursa Formasını Beğenmeyen Varsa Benim Editlediğim Formayı Kullansınlar.. ( Edit : Takımlar : Bursaspor : Forma : İşaretler : Göğüs Logosu ; Yükle Diyip Bu Forma PNG'yi Seçin Azıcık Yukarı Taşıyın Formayı Göz Kararıyla Oturtun Çizgiye Çok Güzel Oluyor.. Sonra Kaydederken Kayıtlı Olan Bursa'nın PNG Üstüne Kaydedin Diğer Formalara da İşlesin..
  • Veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor.
    Verileri güncellemek için yeni içerikleri indirin.
    Böyle bir hata aldımda ne yapabilirim?
  • birde arkdaşlar İlave içerik kısmında Gp nasıl Açabiliriz?
    onun hileleri felan varmı?
  • Arkadaşlar! oyunu İngiltere den aldım Türkçe yapamıyorum. Acaba bunun için bir yama var mı yada nasıl yapılabileceğini bilen var mı?
  • yama problemsiz çalışıyor süper oldu yalnız bundesliga ligi hangi lig üzerine kuruldu?
  • herkese emekleri ve paylaşımlar için çok teşekkürler..bu yamalar olmasa lisans yüzünden fifaya dönücektik nerdeyse...ya arkadaşlar aradığım ve saha görüntüsünü acayip derecede etkileyen bişi var o da yan reklam panoları...oyuna süper derecede renk katıo bence..bunların yamasını nerden indirebilirz?yardımcı olursanız çok sevinirm..
  • Yamayı 2 hafta önce indirip kurdum tam bakma imkanı şimdi elime geçti online'de harika olmuş.Ekstra statlar ve lisanslar bence yorumsuz olmuş yama.
    Bir sorunla karşılaşanlar varsa söyleyebilirler.
  • türkçe dil dosyaları hep uçmuş arkadaşlar, zamanında indiren varsa buraya yeniden upload edebilir mi ya da link verebilir mi?
  • Veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor.
    Arkadaşlar bu hatayı neden aldım bilmiyorum ama pes 2011 1.00sürümü, yoksa 1.1 sürümü ile uyumlu olmasımı gerekiyor?
    birde ben jailbreak kullanıyorum bu bundesliga yaması bu yüzden bu hatayı verme ihtimali varmı jailbreak kullanıpta bundesliga yamasını kuran ve sorunsuz bir şekilde oynayan varsa yardım edebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aratiso -- 3 Kasım 2010; 18:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aratiso

Veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor.
    Arkadaşlar bu hatayı neden aldım bilmiyorum ama pes 2011 1.00sürümü, yoksa 1.1 sürümü ile uyumlu olmasımı gerekiyor?
    birde ben jailbreak kullanıyorum bu bundesliga yaması bu yüzden bu hatayı verme ihtimali varmı jailbreak kullanıpta bundesliga yamasını kuran ve sorunsuz bir şekilde oynayan varsa yardım edebilirmi?

Oyunun Resmi Güncellemesini Yapmadığın İçin Böyle Oluyor.. 1.1 Sürümü Olması Gerek Oyunda...
  • @AbaraiRenji
    peki 1.1 sürümünü nasıl yükleyebilirim? benim ps3te jailbreak var internete bağlamıyorum ps3ü... başka bir yoldan 1.1 sürümünü indirebilirmiyim?
    Teşekkür ettim.
  • Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig yamasının çıkma ihtimali nedir arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
  • quote:

@AbaraiRenji
    peki 1.1 sürümünü nasıl yükleyebilirim? benim ps3te jailbreak var internete bağlamıyorum ps3ü... başka bir yoldan 1.1 sürümünü indirebilirmiyim?
    Teşekkür ettim.

yok arkadasım resmi yamayı yuklemen lazım.. ancak o zaman yama işliyor...
  • PES 2011 PS3 Patch v3 by tikkio90vr
     [PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri

http://www.pespatchs.com/2010/11/pes-2011-ps3-patch-v3-by-tikkio90vr.html

İtalyanca anlatiyor galiba çözebilen varmi beyler bu yamayi

• arkadaşlar herkes Türkçe mi aldı oyunu yau?

hiçbir link çalışmıyor, sağdan soldan Türkçe yapma linki bulan biri paylaşabilir mi?
  • usta teşekkür ederim yama için ama ben EPL+BUNDESLİGA+SERIE A+STSL+KLASİK TAKIMLAR içeren bir yama arıyorum, bütün bu saydıklarımı içeren bir yama yokmu acaba? yardımcı olabilir misiniz? en azından EPL+BUNDESLİGA+STSL olsa da yeter. şuan bu yamayı kursam ve sen STSL'yi yaptığında o yamayı yüklesem bu sefer daha önce yaptığım silinecek diye korkuyorum ki daha önce başıma geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

quote:

@AbaraiRenji
    Teşekkür ettim.

resmi yama derken?Tam anlamadım?Benim sorum ps3ümü internete bağlamadan pes2011 1.1 sürümünü yükleye bilirmiyim?Hani flashdiskten felan öyle olurmu?

• quote:

quote:

quote:

@AbaraiRenji
    Teşekkür ettim.

resmi yama derken?Tam anlamadım?Benim sorum ps3ümü internete bağlamadan pes2011 1.1 sürümünü yükleye bilirmiyim?Hani flashdiskten felan öyle olurmu?

Öyle Olmuyor Maalesef Ya..

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar herkes Türkçe mi aldı oyunu yau?

hiçbir link çalışmıyor, sağdan soldan Türkçe yapma linki bulan biri paylaşabilir mi?

Jailbreak Varsa Yapabiliyorsun Ama Orijinal İçin Bişey Yapamazsın..

• Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

@AbaraiRenji
    Teşekkür ettim.

Öyle Olmuyor Maalesef Ya..

Ok anlaşılan bundesligasız oynucaz.. cevaplarınız için sağolun <arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.