Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bucajuniors

SAYIN PREVILLA..
    GENEL YAMAYI YAPTIM SORUNSUZ ÇALIŞTI..
    çOK ÇOK TEŞEKKURLER.EMEK VERMİŞSİNİZ SAĞ OLUN..
    ANCAK BIR SORUNUM VAR..BUNDESLIGA'NIN BULUNDUĞU İKİNCİ YAMAYI STADYUMLAR HARICINDE BİRİNCİNİN ÜZERİNE KURUNCA OYUN GİRMEK İSTEDİĞİMDE...
    "VERİLER FARKLI BİR SÜRÜMDEN GELDİĞİ İÇİN YÜKLENEMİYOR.
    VERİLERİ GÜNCELLEMEK İÇİN YENİ İÇERİKLERİ İNDİRİN"
    UYARISI ÇIKTI VE HİÇ BİR YAMA AKTİF HALDE DEĞİL ŞUAN...
    LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

Aynı sorun bende de oldu. İşin kötüsü eski yamayı da etkilemiş. Oyun ilk haline döndü. Durum kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Ya bunda bu kadar buyutulecek ne var anlamadım ?
    Bundesliga premıer gıbı komple hazır olan lıgın lısanslanmıs halı degıl zaten oyunda olmayan fake takımlardan olusturulmus bır lıg onun ıcın onlıne da karısıyo kadrolar.
    Onlıneda da Bundesliga takımlarını secmessın olur bıter sankı bugune kadar onlıne da bundeslige takımlarıyla mı oynadın ?

Ben zaten bunu ozellıkle BAL modu ve Master lıg modunu oynamak ısteyen ıcın yukledım buraya sonucta offlıne oynarken hersey kusursuz

Onlıne da da Bundesliga dan takım secmıceksın bu kadar yanı. Baska karısan ne onu anlamadım ?
    Gereksız stres yapıyorsun

YA previlla YARBAY bu sorunu ilk bildiren kişi benim.. siz de sorunu bildirmem üzerine foruma uyarıda bulundunuz.. arkadaşlar böyle bir sorun varsa diğer arkadaşlar da kontrol etsin ve yazsın.. BAKARIZ VE SORUNU ÇÖZERİZ.. DEDİNİZ... sanırım üzerinden dört gün geçti... bende yaşadığım sorunları foruma yazdım... bir kaç arkadaş daha sorunu bildirdi.. bunun dışında bir STRES yaşamışlığımız yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: bucajuniors

SAYIN PREVILLA..
    GENEL YAMAYI YAPTIM SORUNSUZ ÇALIŞTI..
    çOK ÇOK TEŞEKKURLER.EMEK VERMİŞSİNİZ SAĞ OLUN..
    ANCAK BIR SORUNUM VAR..BUNDESLIGA'NIN BULUNDUĞU İKİNCİ YAMAYI STADYUMLAR HARICINDE BİRİNCİNİN ÜZERİNE KURUNCA OYUN GİRMEK İSTEDİĞİMDE...
    "VERİLER FARKLI BİR SÜRÜMDEN GELDİĞİ İÇİN YÜKLENEMİYOR.
    VERİLERİ GÜNCELLEMEK İÇİN YENİ İÇERİKLERİ İNDİRİN"
    UYARISI ÇIKTI VE HİÇ BİR YAMA AKTİF HALDE DEĞİL ŞUAN...
    LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

Sen son pes guncellemesını mı yapmadın acaba?
    oyuna gırınce extra ıcerık bolumunden yapıyosun onu
  • Arkadaşlar ben de yamayı yukledım oyun ne ilk halıne dondu ne de oyuna gırerken guncelleme sorunu yasıyorum. O sorunları yaşasam dırek yardımcı olucam da yamayı aldıgım foruma bakıyorum bu 2 sorunu yasayan kımse de yok. Sızın olay nıye oyle oldu bılmıyorum. Yanı ıllakı bı yerde bı eksıklık ya da sorun var cunku hepımızde aynı sonucları vermesı lazım.
    Oyun aynı yama aynı ve yaptıgımız ıslem aynı.

Bı arkadas onlıne da Bundesliga sorunlu oluyor demıs onun ustune ılk mesaja bu durumu belırttım belkı ındırmek ıstemeyen olur dıye.
    Onun dısında ben bı sorun gormedım yamada.

Offlıne modda zaten hersey kusursuz ve sorunsuz onlıne modda henuz Bundesliga takımlarına bakmadım ama zaten olmuyormus oyle demıs arkadas.
    Onun dısında butun mıllı takımlar ve kulup takımlarının fake kadroları ve formaları lısanslı hale gelmıs bu cok onemlı bısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Arkadaşlar ben de yamayı yukledım oyun ne ilk halıne dondu ne de oyuna gırerken guncelleme sorunu yasıyorum. O sorunları yaşasam dırek yardımcı olucam da yamayı aldıgım foruma bakıyorum bu 2 sorunu yasayan kımse de yok. Sızın olay nıye oyle oldu bılmıyorum. Yanı ıllakı bı yerde bı eksıklık ya da sorun var cunku hepımızde aynı sonucları vermesı lazım.
    Oyun aynı yama aynı ve yaptıgımız ıslem aynı.

Bı arkadas onlıne da Bundesliga sorunlu oluyor demıs onun ustune ılk mesaja bu durumu belırttım belkı ındırmek ıstemeyen olur dıye.
    Onun dısında ben bı sorun gormedım yamada.

Offlıne modda zaten hersey kusursuz ve sorunsuz onlıne modda henuz Bundesliga takımlarına bakmadım ama zaten olmuyormus oyle demıs arkadas.
    Onun dısında butun mıllı takımlar ve kulup takımlarının fake kadroları ve formaları lısanslı hale gelmıs bu cok onemlı bısı.

Emin olmak için soruyorum;
    Îndirilen yama olan ''PS3_1.1c'' rar dosyasından ''__MACOSX '' ve ''PS3'' isimli iki adet dosya çıkmakta. Bizim yama için kullanacağımız dosya hangisi?

• ARKADAŞLAR; BU KONUNUN İLK MUHATABI VE SORUNU FORUMA BİLGİLENDİRMEK MAKSADIYLA İLK DUYURAN ARKADAŞINIZ OLARAK, SORUNU SON KEZ VE BAŞKACA SORUNLARA YOL AÇMADAN AYDINLATMAK VE KAPATMAK İSTİYORUM İZNİNİZLE...

şöyleki pirevilla arkadaşın bizlere önerdiği yamaları hepimiz indirip gönül rahatlığı ile kullanıyoruz.. kendisine herzaman teşekkürlerimizi de sunuyoruz.. bu son yamada da öyle oldu nitekim.. ancak yama -pirevilla arkadaşın belirttiği sebeplerden ötürü- ONLİNE modda ve sadece BUNDESLİGA takımlarında sorunlu.. bunu özellikle belirtiyorum sorun sadece BUNDESLİGA TAKIMLARI ONLİNE MODDA... onun dışında yama da herhangi bir sorunla karşılaşmadım...

sorun genel hatlarıyla şu: bundesliga ligine girip online modda takım seçmek istediğinizde lig takımları diger lig takımları ile karışmış durumda.. örneğin bundesliga takımları arasında bursa sporu da görmek mümkün... ama asıl sorun şu: olaki bir bundesliga takımı seçtiniz -çünkü secebiliyorsunuz- ancak takım kadrosu bambaska isimlerden oluşuyor.. yani olay genel hatları ile bu arkadaşlar...

son olarak pirevilla yarbaya: yarbayım sizi biraz sinirlendirdik galiba; özürdileriz..

• doğru teşhis çok sağol prevılla...
    bır de ilave içerik için giriş yapmak itedim (ilk kdefa oluyor).
    mail adresimi kabul ettiremedim...
  • PS3 3,41 VE 3,42 VERSİYONA BU YAMLAR OLMUYOR İÇERİK OLUMSUZ DİYOR BU TÜR YAMALAR 3,50 İÇİN Mİ SAYGILARIMLA...
  • makineyi update etmiştim şuan 3.50 ılk yama sorunsuz calıştı.
    ikinci yamayı yapınca sorun yaşadım orjınal halıne dondu oyun..
    ılave ıcerıği yukleyemiyorum.ps network mail adresimi kabul etmiyor.
    acaba (.com.uk) ile biten mail alsam olurmu?...
  • ilk yama 3,41 de oluyordu ikinci yama 3.41 de olmuyormu.

eğer oluyorsa iki yamadaki dosyaların hepsini aynı savedata klasöründe toplayıp 1 seferde hepsini birden yükleyebilirmiyiz
  • PREVİLLA USTA BU YAMAYI KURDUKMU PRİMER LİG DİĞER YAMALAR GİTMİYOR DİMİ?? BİDE HANGİ LİGİN YERİNE YAPILMIŞ BU YAMA ONA GÖRE KURUCAM
  • İLK YAMA OLUYOR 2, OLMUYOR 3,41 VE 3,42 DENEDİM OLMADI

http://www.mysoccerpatch.com/pes-2011-ps3/pes-2011-ps3-wenb-option-file-complete-bundesliga-bles-01021.html

http://pesedit.forum.st/pes-2011-paket-calmalar-f213/pes-2011-ps3-stsl-101-by-nke-yayinda-bles-01022-t2534.htm

PS3 BURADANDA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ,

http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-ps3

AYRICA TÜM PC VE PS3 YAMLARI BURDA MEVCUT ÖNEMLİ OLAN UYMASI BLES 01021 TÜRKİYE UYUMLU OLMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurmay2007 -- 31 Ekim 2010; 20:05:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurmay2007

İLK YAMA OLUYOR 2, OLMUYOR 3,41 VE 3,42 DENEDİM OLMADI

http://www.mysoccerpatch.com/pes-2011-ps3/pes-2011-ps3-wenb-option-file-complete-bundesliga-bles-01021.html

http://pesedit.forum.st/pes-2011-paket-calmalar-f213/pes-2011-ps3-stsl-101-by-nke-yayinda-bles-01022-t2534.htm

PS3 BURADANDA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ,

http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-ps3

AYRICA TÜM PC VE PS3 YAMLARI BURDA MEVCUT ÖNEMLİ OLAN UYMASI BLES 01021 TÜRKİYE UYUMLU OLMASI

Bu sitede çok çeşitli yamalar var yabancı dilimiz olmadıgı için en iyisi hangisi bilemiyoruz tecrübeli arkadaşlar bu yamalar hakkında bilgi verse çok iyi olur

• Yahu Editte Yapılan Hiçbirşey Online'ı Etkilemiyor.. Sadece Formalar Falan Görünüyor O da Bize Görünüyor.. Adamın Kramponunu Dahi Değiştirsen Bile Online'a İşlemiyor.. Bundesliga'yı da Editten Yaptıkları İçin Oyuncular Değişmiyor Sadece Offline'da Oynayabilirsiniz.. Yamada Sorun Yok..
  • sorun şu 3.41. 3.42 güncellemelerinde 2.yama oluyormu sorunum bu ?3.50 denedik oldu , 3,41, olup olmuyacağı ve olmadı bunun için makineyi 3.50 çıkartmak malumunuz jailbreak çıktı çoğu kişi bunu merak ediyor saygılarımla...
  • arkadaşlar son olarak bundesliga yamasınıda yükledim ilk yamada olduğu gibi bundada hiçbir sorun yok aksine çok uğraşılmış detaylı bi çalışma olmuş bizimle bunları paylaştığı için previllaya birkez daha teşekkür ediyorum ii oyunlar herkese
  • selam arkadaşlar ben bundesliga yamasını indirdim ama ps3 ve mocosx dosyaları var hangi dosyayı kurucam.detaylı bilgi verirseniz sevinirim. birde jailbreak takılı ps3 bu dosyalar sorun çıkarırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aratiso

selam arkadaşlar ben bundesliga yamasını indirdim ama ps3 ve mocosx dosyaları var hangi dosyayı kurucam.detaylı bilgi verirseniz sevinirim. birde jailbreak takılı ps3 bu dosyalar sorun çıkarırmı?

Arkadaslar ps3 ıcın olan dosyayı alıcaksınız dıger yanı mocosx olan bızımle alakalı degıl onu silin gıtsın kullanmıcaz.

Ayrıca yukarda da dedıgım gıbı ben yamayı kurdum ve denedım. Ne guncelleme sorunu yasadım ne yama sıfırlandı hersey ıptal oldu.Gayet sorunsuz sekılde oynuyorum bütün Bundesliga ve yamadakı dıger hersey sorunsuz sekılde calısıyor.

Evet onlıne modda Bundesliga gozukmuyor olabılır ya da gozukse de takım kadroları vs bılmemne sorunlu olabılır cunku Bundesliga sıfırdan yaratıldı yanı oncekı yamad aoldugu gıbı hazırda olan Premıer lıgın ustune calısılmadı. O yuzden onlıne modda oyun resmı konamı verılerıne donuyor ve bundesliga takımları hem kadro hem ıcerık olarak eskı halıne donuyor.

Onlıne modda Bundesliga kullanmıcaz ama BAL modu olsun Master Lıg modu olsun offlıne turnuvalar kupalar ya da yan yana oynadıgımız ınsanlarla olsun hepsınde Bundesliga sorunsuz.

Bunlar dısında da dıger sorunlarınız ıcın ınanın yardımcı olamıyorum cunku ne bende ne bu yamayı aldıgım forumda okudugum 200 mesaj ıcınde saydıgınız sorunları yasayan olmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 2 Kasım 2010; 0:39:29 >

• @previlla çok teşekkür ediyorum
  • teşekkürler prevılla her iki yamayı da yaptım sorunsuz çalışıyor... çok sağ olun emek verdiğiniz için...
    sizin yada başka bir arkadaşın PES 2010 version 1.03 bles 00688 için
    tavsiye edebileceğiniz bir genel yama varmıdır?...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.