Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: previlla

Son yamayı ben kurdum sorun yok
    Sadece fıfa world cup ve afrıca cup ısımlı 2 kupanın logosu gozukmuyor ama belkı ben kopyalarken onları atlamıs olabılırım tekrar gozden gecırıcem.Gercı olmasa da cok onemlı degıl zaten o 2 kupa. Kendımız de yukleyebılıyoruz o logoları pshoptan hazırlayıp

Kurulum olayı da aynı ılk yama gıbı arkadaslar
    naptıysanız aynısını yapıyorsunuz
    Indırdıgınız dosya da PS3 klasoru ıcınde SAVEDATA klasoru var
    Ister dırek o halıyle flash dıske atın (flash dıskte PS3 dıye bır klasor yoksa)
    Ps3 te onceden hazırladıgınız Ps3 klasoru varsa SAVEDATA klasorunu alıcaksınız sadece

1. versiyonu kurmadan direk bunu kurabiliyor muyuz?
  • Hayır çünkü 1. versiyonda Premıer lıg var bunda ise Bundesliga
  • PEVİLLA YARBAYIM Bİ SORUM OLACAK SİZE ACABA 1. VERSİYONDAKİ GİBİ BİR PS3 DOSYASI OLUSTURMAMIZ GEREKİYORMU YİNE..

previlla yarbayım cevabı buldum sanırım EVET PS3 DOSYASI OLUSTUR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Hayır çünkü 1. versiyonda Premıer lıg var bunda ise Bundesliga

Teşekkürler cevap için.
  • Arkadaslar ben ılk yamayı kuramadım Atıyorum save datayı usb flash bellege Save Data Utılıty de acıyorum bellegı There ıs no save data dıyor Bırseyı atlıyormuyum acaba Yardımcı OLURSANIZ sevınırım sımdıden TESEKKURLER
  • YARBAYIM İLGİNİZE ALAKANIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

AH AH ŞU İLGİ VE ALAKAYI KEŞKE AŞİKAR LİGDE DE GÖSTESEYDİNİZ BE PREVİLLA YARBAYIM

• 2 eksık logo olayını çözdüm. Detaylı acıklama bu baslıgın ılk mesajının sonunda yer alıyor bılgınıze

Ayrıca aşikar da en fazla mesajı olanlardan bırı benım ve macları da eksıksız olanlardan bırı sayılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunt_14

Arkadaslar ben ılk yamayı kuramadım Atıyorum save datayı usb flash bellege Save Data Utılıty de acıyorum bellegı There ıs no save data dıyor Bırseyı atlıyormuyum acaba Yardımcı OLURSANIZ sevınırım sımdıden TESEKKURLER
  • işyerinde yama dosyasını indirdik akşam olsada eve gitsek şu yamayı bi kursak... VAY BE HELECANLANIYO İNSAN HEMİDE BU YAŞTA
  • quote:

quote:

Arkadaslar ben ılk yamayı kuramadım Atıyorum save datayı usb flash bellege Save Data Utılıty de acıyorum bellegı There ıs no save data dıyor Bırseyı atlıyormuyum acaba Yardımcı OLURSANIZ sevınırım sımdıden TESEKKURLER

slm arkadasım.. öncelikle USB belleğinde bir ps3 dosyası olusturdun ve save data dosyasını o dosyanın içine attın değilmi.. şimdi ps3 ün menü bölümünde save data utility ps3 kısmına geldin usb bellegi açtın kumandanın kare düğmesine bas bakalım..
  • Tamam hallettım sımdı bundeslıga Patchı kuracagım ustune Tesekkur ederım previlla
  • Bu arada MACOSX dosyasının altındakı ps3 u dosyasınımı atıcaz ps3 e onuda bı soylersenız harıka olur anlamadım orayı
  • quote:

Bu arada MACOSX dosyasının altındakı ps3 u dosyasınımı atıcaz ps3 e onuda bı soylersenız harıka olur anlamadım orayı

aynen doğrudur arkadasım PS3 dosyası evet... onu atacağz..
  • quote:

Tamam hallettım sımdı bundeslıga Patchı kuracagım ustune Tesekkur ederım previlla

YA PREVİLLA YARBAYA TABİ HEPİMİZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ ALLAH KENDİSİNİ BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN HERDAİM AMA SANA CEVAP YAZAN SORUNA YANIT VEREN BENDİM YAA

UĞURPES... ANA IHI DA ÇAVUŞ OLMUŞUM.. HEHEYTT

• ps3 yaması değil dimi bu

değilse ps3 e gelcek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xthemadturkx

ps3 yaması değil dimi bu

değilse ps3 e gelcek mi?

PS3 yaması arkadaşım
  • beyler flashdiske attım ps3 e taktım da..nereye bakıcaz nerden çıkıyo bu ?

flashdiski göremiomrum
  • Yardım eden herkeze cok tesekkürler Yamayı basarılı bir sekilde kurdum Cok memnunum Master lig e basladım Almanya lıgıde ıyı olmus
  • Ben henuz Master lig e baslamadım cunku 1 sezon bıttıgı zaman alttakı lıgden 3 takım cıkıyor oynadıgımız lıge ve o 3 takım halıyle kel alaka takımlar oluyor
    Keske sezon sonunda lıgden dusme ve cıkma olayı secenekle acılıp kapatılabılse o zaman harıka olurdu
  • ben de kurdum, baya güzel oldu, bu son yama mı? artık yama gelmez mi? Türkiye ligi falan?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.