Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yamaları kurduk da bu oyunda türkçe menuyu geçtim ingilizce bile yok ispanyadan aldı acaba alakası varmı dil seçeneklerinde de ingilizce yok ...ps3 için ingilizce patch i varmı acaba google dan baktım hep pc için buluyorum ingilizce menuyu sonradan yükleyemiyomuz ps3 te deli olucam ya..
  • previlla süper lig yaması hakkında bi gelişme varmı?
  • henuz net bısı yok dostum
  • previlla bizede acil süpertoto türkiye ligi lazım saygılarımla...
  • Hocam emeğinize sağlık...

Ben acemi olmama rağmen açıklayıcı kurulum ile sorunsuz bir şekilde kurdum ve çokta güzel oldu, teşekkürler...
  • kusuruma bakmayın ama u update de bursaspor yok değilmi ben bir türlü bulamadım da. onunda olduğu update gelecekmi
  • Süper toto lig kurdum fakat radar yok ayarlardan kontrol ettim yine gelmedi radar ?
  • Wenb nin son konami dlc sine göre hazırlanmış option file ını bekliyorum. Boşuna bekliyorum arkadaşlar. Bu option file ı kursam sorunsuz çalışır mı?
  • Merhaba previlla,

resmi Konami update sonrası bu başlıkta anlattığın WENB update'ini yaptım. ilgi ve yönlendirmelerin için teşekkürler. Trabzonsport takımını ya da Super Ligin tamamını eklemek istiyorum. Önereceğin bir yöntem var mı? Teşekkürler.
  • Previlla arkadaşım senin şuan kullandığın ya da kontrol ettiğin ve tavsiye ettiğin başka bir yama var mı ? Bu yamanın geliştirilmiş yeni sürümü çıkacağa benzemiyor.. BundesLiga şart ama çıkarmayacaklar herhalde kaç gün oldu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Wenb nin son konami dlc sine göre hazırlanmış option file ını bekliyorum. Boşuna bekliyorum arkadaşlar. Bu option file ı kursam sorunsuz çalışır mı?

Önce wenb yamasını kur ardından, Konami updateini ben öyle yaptım kadrolar güncel, takımlar lisanslı.Yada zaten update yaptıysan kadroları düzenleyen edit datayı kopyalama yamayı yaparken.
  • En son baktıgımda henuz bızım yama ıcın guncelleme cıkmamıstı arkadaslar
    Cıktıgı zaman burda paylasıcam
  • WENB Bundesliga güncellemesi çıktı.
    Yamaya ulaşmak için bu başlığın ilk mesajının sonuna bakın lütfen
  • Arkadaşlar aklında soru işareti olanlar için söyliyim ben orjinal güncellemeleri yaptıktan sonra previlla arkadaşımızın paylaşmış olduğu yamayı kurdum ve sonuç kusursuzz mükemmel bi paylaşım bunun için ayrıca teşekkür etmek istiyorum...şuan yeni yamayı indiriyorum sabırsızlıkla diğer çalışmalarınızı bekliyorum emeğine sağlık previlla
  • son yamayı kuran var mı arkadaşlar?
  • teşekkürler
  • İlk yamayı kurmamıştım. Direk yeni yamayı kursam olur mu?
  • ARKADAŞLAR SON YAMAYI KURAN BİR ARKADAŞIMIZ BİZLERİ BİLGİLENDİRİRSE ÇOK SEVİNİRİZ
  • PEVİLLA YARBAYIM Bİ SORUM OLACAK SİZE ACABA 1. VERSİYONDAKİ GİBİ BİR PS3 DOSYASI OLUSTURMAMIZ GEREKİYORMU YİNE..
  • Son yamayı ben kurdum sorun yok
    Sadece fıfa clubs cup mı ne adını tam hatırlamadıgım bır kupa ve afrıca cup ısımlı 2 kupanın logosu gozukmuyor ama belkı ben kopyalarken onları atlamıs olabılırım tekrar gozden gecırıcem.Gercı olmasa da cok onemlı degıl zaten o 2 kupa. Kendımız de yukleyebılıyoruz o logoları pshoptan hazırlayıp

Kurulum olayı da aynı ılk yama gıbı arkadaslar
    naptıysanız aynısını yapıyorsunuz
    Indırdıgınız dosya da PS3 klasoru ıcınde SAVEDATA klasoru var
    Ister dırek o halıyle flash dıske atın (flash dıskte PS3 dıye bır klasor yoksa)
    Ps3 te onceden hazırladıgınız Ps3 klasoru varsa SAVEDATA klasorunu alıcaksınız sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 28 Ekim 2010; 12:08:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.