Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün çıkacağı söylenen KONAMİ nin resmi güncellemesinden sonra ONLİNE TRANSFER sorunu da çözülecek sanırım... LÜTFETTİM...
  • PS3+37

PSN: hezarfen1
  • Herkes istediği yamayı seçmekte özgür
    Ben resmi yamadan yanayım.
  • arkadaşlar bazılarınızı anlamıyorum. adam burda bizler için uğraşıyor takip ediyor günlerdir ilk kendisi deneyip sonra bize yayınlıyor.
    videolar ve içeriklerle süslüyor yinede o böyle bu şöyle diye şikayet ediyorsunuz.
    üstüne birde anlamadığım pes v.s fifa gerginliğinde yine adama yükleniyorlar.
    para verseler uğraşmazdım ben yerinde olsam.
    teşekkür etmeyi ve emeğe saygıyı gözardı etmeyelim.
  • Ben de Bundesliga versiyonlusunu indirdim. Bizimkiler yattıktan sonra deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manager80 -- 12 Ekim 2010; 20:49:43 >
  • Previlla ya teşekkür etmeliyiz o olmasa WENB yamadan haberim olmazdı arkadaş zamanından ayırıp bizleri bilgilendiriyor.
  • Hangı yamayı ındırdın ve oyunun hangı kodlu oyun ?
    Yanlıs yama kurma bosuna ugrasmıs olursun benden soylemesı
    Yamalar farklı bolgelere gore farklı kodlara gore yapılıyor

Şuan tavsıye ettıgım en guvenılır ve devamında cesıtlı guncellemelerı gelecek yama bu baslıkta lınkın verdıgım WENB yamasıdır ama sen bılırsın
  • KEİTH cavusun söylediklerinin altına imzamı atarım(NE HÜHMÜ VARSA):: TAMAME SIZE KATILIYORUM keith cavus.. henuz yenı bır uye olmama ragmen previlla arkadasın gayretlerını taktır etmek ve kendısıne tesekkur etmek sanırım bu foruma katılan tum arkadasların yapması gereken bır davranıs dıye dusunmekteyım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurpes -- 12 Ekim 2010; 21:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Hangı yamayı ındırdın ve oyunun hangı kodlu oyun ?

Şuan tavsıye ettıgım en guvenılır ve devamında cesıtlı guncellemelerı gelecek yama bu baslıkta lınkın verdıgım WENB yamasıdır ama sen bılırsın

DFL Option File 2011 EU version V 0.5 versiyonmuş. Klasör isminde bu yazıyor.
  • teskkurler PREVILLA yarbay...
  • DFL Option File 2011 EU version V 0.5 versiyonmuş. Klasör isminde bu yazıyor.

Affınıza sıogınarak soyleyeyım arkadaslarş, arkadsın verdıgı yama BLES 01022 kodlu oyunlar ıcın sanırım...
  • adamlar arkadasın verdıgı BLES 01022 kodlu yamada BUNDESLIGA yı yapmıslar vıdeosunu da gordım arkadslar.. PREVILLA yarbayım acaba sızın dusuncenız nedır bu konuda?
  • Emeğine sağlık Tezaruhatlar lazımdı sagol
  • arkadaslar tezahuratlar icin tavsiyeleriniz var mi güzel temizli sesli olanlar.
    bir arkadasin verdigili linktekileri indirdim de farkli seyler var onlari kuralim cok keyifli oluyor.
  • süper lig için çalışma yapılıyormuş şimdi süper lig yaması gelirse elimizdeki yamayı silicez sanırım? onu kurucaz doğrumu anladım??? bu wenb üstüne atabilsek ikisi bi arada süper olurdu
  • Ya ps3'te bu dosyaların hepsini tek tek mi kopyalayacağız,
    hepsini tek seferde kopyalama yolu yok mu?
    400'e yakın dosya var çok uzun sürüyor
    birde resmi güncellemeyi ps3'te internet bağlantısı olmadan yuklemenin bir yolu yok mu?

teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: manager80

quote:

Onu kurma WENB yamasını kur bu baslıktakı ılk mesajda verdıgım yamayı
    Ustune guncellemelere gelecek olan en profesyonel ve sorunsuz yama suan o
    Dedıgın yamanın hangı kodlu oyun ıcın oldunu da bılmıyorum cunku belırtmemıssın (Bles 20- Bles 21 - Bles 22 vs.)
    Bızım oyun Bles 21

• Şu yamaları hazırladıkları programları nereden bulabilirim acaba ? elimde yüksek çözünürlüklü 3 büyüklerin futbolcularının fotoğrafları var bunlar face olarak oyuna atsam güzel ve gerçekçi olur diye düşünmekteyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manager80

quote:

Onu kurma WENB yamasını kur bu baslıktakı ılk mesajda verdıgım yamayı
    Ustune guncellemelere gelecek olan en profesyonel ve sorunsuz yama suan o
    Dedıgın yamanın hangı kodlu oyun ıcın oldunu da bılmıyorum cunku belırtmemıssın (Bles 20- Bles 21 - Bles 22 vs.)
    Bızım oyun Bles 21

Şuan senin verdiğin linkteki dosyayı flash diskime atıyorum. Bakalım heyecanlıyım bu sefer olucak inşallah (: Geçen seferkini denemiştim ama olmamıştı. Bles - 20 idi sanırım onun versiyonu.

• Dün oturdum hiç üşenmeyip 270 küsür dosyayı cihaza kopyaladım. Ve sonuç olarak başarılı bir şekilde yamaları atabildim. Amblemler falan tamamdı. Fazla inceleme fırsatım olmamıştı yatmak zorunda olduğumdan. PS3'ümde 5 farklı kullanıcım var ve kardeşimin hesaba da ayrıca yüklemek zorunda kaldım o kadar dosyayı. Otomatik olarak her hesaba işlemiyor yama. Şimdiden duyurayımda sonradan "Başka kullanıcı sayfalarında kullanılamıyor yama" diye şikayetler gelmesin (: Bu arada yasal DLC daha gelmedi mi pes'e? Ertelendi mi yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.