Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaslar bu forumun YÖNETİCİ kişisileri allahaskına su ONAY BEKLIYOR (sacmalığı diyeceğim ayıp olacak) durumu nedir.. ben böle bişiy daha bu yaşıma kadar ilk görüyom... Ya eywallah onay tamam onay ewet de.. Mesajdan bir saat sonra onay?????????????????????????????????????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsiL_

Ve iniyo..! Çok merak ediyorum

indirdinmi ne varmış yenilik bende yükledim ama akşam eve gidince kurucam
    bende şimdi pcden baktım içerigine öteki yamayla hemen hemen aynısı bir farklılık yok resimlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 11 Ekim 2010; 15:53:01 >
  • Arkadaslar Özellikle Previlla kardeş..Emeğe saygılar öncelikle böyle bir paylaşımda bulunduğun için.Formalar ve diğer özellikler süper olmuş.Ama ben bu yamayı yükledikten sonra online a giremez oldum.Varmıdır bildiğiniz bir sebebi ? Hata oluştu diyor ve tekrar başa dönüyor.

yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

Arkadaslar Özellikle Previlla kardeş..Emeğe saygılar öncelikle böyle bir paylaşımda bulunduğun için.Formalar ve diğer özellikler süper olmuş.Ama ben bu yamayı yükledikten sonra online a giremez oldum.Varmıdır bildiğiniz bir sebebi ? Hata oluştu diyor ve tekrar başa dönüyor.

Wenb Yamasını kurdum hata vermedi pesle ilgili bütün dosyaları silip yeniden yüklersen sorun kalmaz sanırım
  • yeni updatede neler var ya previlla neredesinnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

yeni updatede neler var ya previlla neredesinnn

Konaminin resmi updatesi çıkmadı bundada neler oldugu ilk sayfada yazıyor. Ana konu daha aktif ordan takipte edebilirsin
  • Şuan yenı guncelleme falan yok arkadaslar
    Bu yamaya aıt guncelleme geldıgı zaman burda paylasıcam yıne

Baska yamalara aıt guncelleme var onlar bızı ılgılendırmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisomur

Arkadaslar Özellikle Previlla kardeş..Emeğe saygılar öncelikle böyle bir paylaşımda bulunduğun için.Formalar ve diğer özellikler süper olmuş.Ama ben bu yamayı yükledikten sonra online a giremez oldum.Varmıdır bildiğiniz bir sebebi ? Hata oluştu diyor ve tekrar başa dönüyor.

Wenb Yamasını kurdum hata vermedi pesle ilgili bütün dosyaları silip yeniden yüklersen sorun kalmaz sanırım

Ewet sorun eski dosyalardan kaynaklı sanırım.diğer hesabıma yeniden yükledim dosyaları tek tek yine o hesapla sorunsuz bağlandım online a hatta mac bile yaptım ve herşey orj.süper emeği geçenlere saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

WENB yamasına upate gelmiş verildi mi bilmiyorum.Wenb in sitesinde mevcut.

bu yazı üzerine sordum ben yazı yazarken özen gösterilmediği için yanlış anlamamız doğal
  • yükledim hepsigüzel emeğinize sağlık bugün aldım pesi herkese iyi oyunlar
    psn abstergo78
  • Arkadaşlar ben kontrol etmeden ve söylemeden herhangi bi yama ya da güncelleme kurmayın (Resmi Konami yamaları hariç) sonra karman çorman olma ihtimaliniz var söyliyim

Henüz yüklemiş olduğunuz WENB yaması uzerıne guncelleme cıkmadı.Çıkan guncelleme bızım versıyonun degıl baska bır versıyona aıt WENB yamanın guncellemesı.
    Yamalarla ılgılı soru ve haberlerı burda belırtın ona gore fıkır sahıbı olalım hepımız.
  • arkadaslar iyigcler herkese.. yamayı yukldıkten sonra ben de online olamadım.. bilginize we yardımm.. oyunum türkce
  • arkadaşlar süper lig yaması ne durumda beklemeye devammı?
  • Arkadaşlar size tavsiyem;
    Update ile gerçekleşen Konaminin hazırladığı orijinal yamadan başka yama yüklemeyin.
    Bu tür yamaları yapan amatör programcı arkadaşlar; Oyucuların güçleri ve becerileriyle kafalarına göre oynuyorlar. Herşey saçma sapan olabiliyor.
    Konamide bu işle ilgilenen ekipler var yıllardır onlar araştırıp yapıyor. Son futbolcu izlenimlerini onlar belirliyor ve update ile bizlere sunuyorlar.
    Orijinal update den şaşmayın derim...
  • Ne alaka ya?
    Amatör dedıgın adamlar Resmı Pes forumlarıyla ortaklasa calısıp hazırlıyor bunları
    Konamı nın resmı yamasında sadece son transferler ve oyun cıkmadan once unuttukları 2,3 forma varsa o olur baska da bısey yok

Dediğin şekil saçma yamalar da vardır sonucta bı engel yok sen,ben herkes yama yapabılır ama burda ınsanlara oyle yamaları onermeyız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 12 Ekim 2010; 0:49:54 >
  • previllaya güvenin yolunuzdan şaşmayın
  • online oyunda transferler gözükmüyor ..haydi burdan yakın ..sizdede öylemi arkadaşlar sabaha kadar bu yüklediğim yamayla oyun oynadım amam transferler gözükmedi online da
  • bu gün resmii yama çıktı mı arkadaşlar sabah direkt işe geldim bakamadım ps3'e.
  • Ewet YAMA online da transferlere herhangi bir etkide bulunmadı.. sadece formaları etkiledi.. Bilgisi olan bi arkadas varsa LÜTFEDER....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.