Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir şey soracam
    mamundadan çektim oyunuda yamalarda felan problem olurmu sizin paylaştıklarınızda?
    Birde tezahürat eklemek için ne yapmalıyım(Pc)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 9 Ekim 2010; 20:13:14 >
  • Eger yuklemıs oldugunuz WENB yaması ılerleyen gunlerde Bundesliga ve Ingıltere champıonshıp lıgı guncellemesı cıkarırsa sadece o dosyalatı yukleyıp + 2 lige daha sahıp olacaksınız. Sanırım kısa zamanda o 2 ligi de yaparlar cunku herkes Bundesliga yı soruyor adamlara. Bu yamayı mıllet master lıge falan baslayabılsın dıye cıkardılar cunku benım de dahıl oldugum bı cok ınsan bu yamalar gelmeden pes te BAL modu ya da Master Lıg gıbı karıyerlere baslamıyor. Ben hala baslamıyorum cunku Bundesliga olmadan o modlar sarmıyor benı.

Eger WENB Bundeslige ve İngiltere champion ship (2. lig) lıglerını ıceren guncelleme cıkarmadı onun yerıne baska bır grup bu lıglerı de kapsayan yama cıkardı dıyelım. Illa Bundesliga ıstıyoruz dersenız evet bu yukledıklerınızı sılıp o yamayı kurucaksınız. Ama WENB %1000 olarak Bundesliga yı eklıcek bu yamaya.Sadece bıraz zaman vermek lazım.

Ve ben inanıyorum ki birileri şuan Türkiye süpertoto ligini hazırlıyor ps3 ıcın. Yanı ben oyle tahmın edıyorum henuz bı haber ya da kaynak bulamasam da
    Onumuzdekı aylarda oyle bı yama cıkabılır yanı kımse sasırmasın ama oncelıkle boş lıglerın hepsını lısanslı lıglerle doldurma amacındayım. Türkiye ligi de cıkarsa ustune kaymak olur

Ayın 12 sınde Konamı resmı transfer yaması gelıyor onu kurunca oyun stabıl hale gelmıs olucak ve eksıgı kalmayacak. Artık Bundesliga ıcın de bıraz beklemenız lazım

NidderuN

Dostum PC ısın bısey dıyemem bılgım yok. Ps3 ıcın bılgımız mevcut.
    Forumda Pc bolumunde sorman lazım. Zaten pc ıcın yamalarda yok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 9 Ekim 2010; 20:15:42 >

• peki teşekkürler Beşiktaş için tezahürat serisi hazırlayacam ps3 ile pc aynı format olayı varsa burada paylaşabilirim isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Eger yuklemıs oldugunuz WENB yaması ılerleyen gunlerde Bundesliga ve Ingıltere champıonshıp lıgı guncellemesı cıkarırsa sadece o dosyalatı yukleyıp + 2 lige daha sahıp olacaksınız. Sanırım kısa zamanda o 2 ligi de yaparlar cunku herkes Bundesliga yı soruyor adamlara. Bu yamayı mıllet master lıge falan baslayabılsın dıye cıkardılar cunku benım de dahıl oldugum bı cok ınsan bu yamalar gelmeden pes te BAL modu ya da Master Lıg gıbı karıyerlere baslamıyor. Ben hala baslamıyorum cunku Bundesliga olmadan o modlar sarmıyor benı.

Eger WENB Bundeslige ve İngiltere champion ship (2. lig) lıglerını ıceren guncelleme cıkarmadı onun yerıne baska bır grup bu lıglerı de kapsayan yama cıkardı dıyelım. Illa Bundesliga ıstıyoruz dersenız evet bu yukledıklerınızı sılıp o yamayı kurucaksınız. Ama WENB %1000 olarak Bundesliga yı eklıcek bu yamaya.Sadece bıraz zaman vermek lazım.

Ve ben inanıyorum ki birileri şuan Türkiye süpertoto ligini hazırlıyor ps3 ıcın. Yanı ben oyle tahmın edıyorum henuz bı haber ya da kaynak bulamasam da
    Onumuzdekı aylarda oyle bı yama cıkabılır yanı kımse sasırmasın ama oncelıkle boş lıglerın hepsını lısanslı lıglerle doldurma amacındayım. Türkiye ligi de cıkarsa ustune kaymak olur

Ayın 12 sınde Konamı resmı transfer yaması gelıyor onu kurunca oyun stabıl hale gelmıs olucak ve eksıgı kalmayacak. Artık Bundesliga ıcın de bıraz beklemenız lazım

NidderuN

Dostum PC ısın bısey dıyemem bılgım yok. Ps3 ıcın bılgımız mevcut.
    Forumda Pc bolumunde sorman lazım. Zaten pc ıcın yamalarda yok yok

valla ben 12 sini bekliyorum 12 sinden sonra bal mal saldırcam güncel olmıyan kadrolarla oynamak o kadar gerçekten uzak duruyorki hazırlık maçı bile yapmıyorum klüp takımlarıyla:) milli takımlarla oynuyorum bi ondaki kadrolar değişmiyor diye:) 12 sindne sonra saldırcam tüm klüplere

• quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

peki teşekkürler Beşiktaş için tezahürat serisi hazırlayacam ps3 ile pc aynı format olayı varsa burada paylaşabilirim isterseniz

Evet paylasabılırsın
    Arkadasların ısıne yarayabılır
  • previlla

xbox içinde yama gelince bu tarz bir başlık açıcakmısın
  • quote:

peki teşekkürler Beşiktaş için tezahürat serisi hazırlayacam ps3 ile pc aynı format olayı varsa burada paylaşabilirim isterseniz

Beşiktaşımızın tezahüratlarını bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

previlla

xbox içinde yama gelince bu tarz bir başlık açıcakmısın

Valla xbox hakkında bılgım yok dostum
    cıhaza sahıp olmus olsam acarım da hıc bılmedıgım bı hadıse
    baslıga hakim olamam oyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Beşiktaşımızın tezahüratlarını bekleriz

Hocam zevkle yaparımda pc için nasıl yapıldığını öğrenmem gerek

• yamayıda yükledim tezhuratlarıda yükledim gayet güzel oldu yanlız bu kezde ing. premier ligi logosu ve fransa lig logosu kayboldu onlar görünmüyor bugün tekrar bakıcam dosyalar eksikmi diye ama genel olarak güzel oldu
  • Ardslr slm.. Bu YAMA DOSYALARI ıle ılgılı bır sorunumu sızlerle paylasmak ıstıyorum.. yardımcı olan olursa sevınırım.. Şöyleki USB belleğe yüklediğimiz yama dosyalarını ( Pes 2011 W.E.N.B option file ) Ps3 menu Game-Save Data Utulity BOLUMUNE GELDİĞİMDE GÖREMİYORUM.. ANCAK DOSYA İÇERİĞİNİ FOTO ALBUM OLARAK GÖRÜYOR ... SAVE DATA UTİLİTY BÖLÜMÜNDE FLASH BELLEK İÇİ BOŞ GÖRÜNÜYOR... NERDE YANLIŞ YAPIYORUM YARDIM LÜTFEN...
  • ARKADAŞLAR ER OLDUĞUMUZU GÖREN SALLAMIYO GALİBA.. AMA UNUTMAYIN SAVASLAR ER ASKERLER OLMADAN KAZANILMAZ... YARDIM LÜTFEN....
  • WENB yamasına upate gelmiş verildi mi bilmiyorum.Wenb in sitesinde mevcut.
  • PS3+37
    PSN: hezarfen1

VE HALA NEYİN ONAYINI BEKLIYORUM ARKADASLAR... BIR SAAT OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurpes -- 11 Ekim 2010; 11:25:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

WENB yamasına upate gelmiş verildi mi bilmiyorum.Wenb in sitesinde mevcut.

burdaki yama türkçe pes içinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

ARKADAŞLAR ER OLDUĞUMUZU GÖREN SALLAMIYO GALİBA.. AMA UNUTMAYIN SAVASLAR ER ASKERLER OLMADAN KAZANILMAZ... YARDIM LÜTFEN....

erbaşın olarak sana yardım edeyim
    usb kısmına geldiğin zaman çarpıya değil üçgene bas bi seçenek çıkıcak ondan sonra çarpıya bas görür
    hadi şimdi sana gece nöbeti yazdım 12-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

burdaki yama türkçe pes içinmi

evet
  • indiricem birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

ARKADAŞLAR ER OLDUĞUMUZU GÖREN SALLAMIYO GALİBA.. AMA UNUTMAYIN SAVASLAR ER ASKERLER OLMADAN KAZANILMAZ... YARDIM LÜTFEN....

erbaşın olarak sana yardım edeyim
    usb kısmına geldiğin zaman çarpıya değil üçgene bas bi seçenek çıkıcak ondan sonra çarpıya bas görür
    hadi şimdi sana gece nöbeti yazdım 12-2

Cavusum denizgoren, o dedıgın GÖZ GEZ ARPACIK olayını yaptım lakin muvaffak olamadım.. ucgene basınca sag yanda INFORMATION cıkıyo... COPY yazısı cıkmıyo... yanı USB içi bos görünüyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurpes -- 11 Ekim 2010; 14:59:12 >

• quote:

ne var bu yama içinde? ve nasıl update edicez?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.