Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Evet ben de görmedim sistem data dosyasını, direk hepsini lokum gibi cup diye kopyalayın Alman ligi yok ama burda 4-5 koyu PES ci toplansak güzel bi alman ligi kurarız bence, hiç olmazsa; Bayer Leverkusen, Stuttgart, Schalke 04, Herta Berlin, Hamburg, Dortmund, Köln olsa yeter...

Alman lıgının oldugu ayrı bı yama bugun cıkması gerekıyordu hala elemanı beklıyorum
    Ben o yamayı kurucam zaten bunu kurmadım

O yamayı da burda ılk mesajda verıcem yıne
  • Previlla yamayı kursanda seninde görüşlerini alsak
  • Yamayı yükledim.

* Fenerbahçede Issiar Dia, Niang ve Kazım transferleri yapılmamış. Fazla yadırgamadım nasıl olsa resmi güncellemeyle düzelecek.
    * Olaşturulmuş oyuncu olarak bir tek Bébé var. Bu güzel. Oyuncu oluşturulup takımlara eklenmesini sevmiyorum kafalarına göre yetenek puanı veriyorlar.
    * Ekstralar bölümünden satın alınan oyuncu paketlerinin isimleri düzeltilmemiş. Tek hoşuma gitmeyen bu oldu. İleriki yama versiyonlarında yapılmazsa kendim yapıcam artık.
    * Premier lig dört dörtlük olmuş.

İlk gözüme çarpan bunlar oldu ve yamayı genel olarak beğendim...
  • hepsini illa tek tekmi kopyalıcaz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Previlla yamayı kursanda seninde görüşlerini alsak

Ya bu yamada 2 tane lig boş o ligler yerıne başka bı yamada bundesliga ve ıngıltere 2. ligi full lısans olarak gelıcek ama o yamayı cıkarması gereken eleman ortalıkta gozukmuyor henuz ben onu beklıyorum.

Master lıg ve Bal moduna bundesliga olmadan baslamak ıstemıyorum onun ıcın bunu henuz kurmadım sızın yorumlarınızı okuyorum.

Transferler bu yamada full olarak yapılmadı bırcogu yapıldı. 12 sınde gelecek konamı guncellemesı butun transfer sorununu cozuyor endıse etmeyın arkadaslar

Yamada 11 tane stadyum var edıtor kısmında yapılmıs. Stadyumlarda oynayan var mı ? Nasıl olmuslar
  • yamayı tek tek kopyaladım ama bir degişiklik olmadı
  • Yanlıs ya da eksık yaptıgın bıseyler var cunku herkes kurdu
    Yukarkı mesajlarda kuramayan bı arkadas daha vardı sonra o da hallettı
    mesajları oku ıstersen belkı gozunden kacan bısey vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Yanlıs ya da eksık yaptıgın bıseyler var cunku herkes kurdu
    Yukarkı mesajlarda kuramayan bı arkadas daha vardı sonra o da hallettı
    mesajları oku ıstersen belkı gozunden kacan bısey vardır

yama kurulumu sonrasi barcelona'da ibrahimovic yok milan'dada görmedim nerde bu ibraam? :)

bide video ki gibi ligleri tek tek ilerledigimde o kadar cok secenek cikmiyor bende yanlis bisey mi yaptim?
  • Bazı transferler tam olarak yapılmamıs
    Ayın 12 sınde resmı konamı transfer yaması gelıyor.Oyuna gırınce 5 dakıka da otomatıkman yukleyıp butun transferlerı halledıceksınız
    Sordugun 2. olayı bılmıyorum henuz oyle bı sorundan bahseden olmamıs.

Videodakı lıgler dedıgın mevcut lıglerın gercek logosu ve o lıglerdekı kupa ların gercek logoları + dunya genelındekı dunya kupası,avrupa sampıyonası,afrıka kupası vs. gıbı turnuvaların gercek ısım ve logoları eklendı

O logoları gormen ıcın master lıg ya da bal modu kasman lazım kı oynadıgın lıgle ılgılı seyler cıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 9 Ekim 2010; 2:06:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

Oldu sonunda
    ilk görüşlerimi söylüyeyim kadrolar tam olarak güncel değil mesela fenerde hala niang yok
    stadyumlar yapılmış ama gerçekteki stadların aynısı değil yani pes 2011 içindeki edit bölümünden yapmışlar sadece stadları benzetmeye çalışmışlar
    logolar formalar güzel
    EN ÖNEMLİSİ KONAMİDEN GELİCEK UPDATE ile sanırım bu yama bozulmaz???

3-5 mesajında bende oldugu gibi yamanın bir şeyi degiştirmedigini yazmışın bu mesajında oldu diyorsun ne yaptında yama aktif oldu
  • previlla bu linkini verdiğin wenbnin yaması senin bahsettiğin bundesliga olan yama çıkmadımı 8inde çıkar diye beklemiştik.bende senin gibi onu bekliyorum.bide süperlig olan bi yama yokmu sen bilirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

Oldu sonunda
    ilk görüşlerimi söylüyeyim kadrolar tam olarak güncel değil mesela fenerde hala niang yok
    stadyumlar yapılmış ama gerçekteki stadların aynısı değil yani pes 2011 içindeki edit bölümünden yapmışlar sadece stadları benzetmeye çalışmışlar
    logolar formalar güzel
    EN ÖNEMLİSİ KONAMİDEN GELİCEK UPDATE ile sanırım bu yama bozulmaz???

3-5 mesajında bende oldugu gibi yamanın bir şeyi degiştirmedigini yazmışın bu mesajında oldu diyorsun ne yaptında yama aktif oldu

SİSTEM DATA DİYE BİŞİ YOK ÖNCELİKLE YAMA İÇİNDE EĞER ÖNCEDEN PESDE KENDİ TASARLADIĞIN STAD FALAN VARSA SİL HATTA PS3 DEN PESİ SİL TEKRAR YÜKLE TEMİZ Bİ ŞEKİLDE ÖLE KUR BU YAMAYI PESİN ÜSTÜNE
    YAMA İÇİNDEKİ TÜM KLASÖRLERİDE KOPYALA BU KADAR

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalibo

previlla bu linkini verdiğin wenbnin yaması senin bahsettiğin bundesliga olan yama çıkmadımı 8inde çıkar diye beklemiştik.bende senin gibi onu bekliyorum.bide süperlig olan bi yama yokmu sen bilirsin?

Yok henız cıkmadı o
    Ben hala onu beklıyorum
    cıktıgı zaman onu da ılk mesajımda verıcem bu baslıkta

Turkıye lıgı henuz gorunurde yapan yok anca 2,3 hafta sonra bı ıhtımal cıkabılır ama kesın degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 9 Ekim 2010; 2:34:22 >
  • arkadaslar bu üzerine mi yuklenecek ???

http://winningelevenblog.com/blog/uk-wenb-of-released/
  • Hayır o Bles 01020 kodlu oyun ıcın yapıldı. Bu yamayı dıger koda sahıp oyun sahıplerı kullanamadıgı ıcın onlar ıcın hazırlanan yama o.
    Sen bu baslıktakı yamayı yuklıceksın henuz ustune bısey yuklemıceksın. Ustune ayın 12 sınde kı Konamı yamasını yuklıceksın dırek oyuna gırıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Hayır o Bles 01020 kodlu oyun ıcın yapıldı. Bu yamayı dıger koda sahıp oyun sahıplerı kullanamadıgı ıcın onlar ıcın hazırlanan yama o.
    Sen bu baslıktakı yamayı yuklıceksın henuz ustune bısey yuklemıceksın. Ustune ayın 12 sınde kı Konamı yamasını yuklıceksın dırek oyuna gırıp

edit data yi da kopyaladim ben

bahsettigin system data yok dosyada bence edit data vardi sadece ben onu yükledim
  • @previlla

Bu update'in içinde sistem datası yok. İlk mesajda onu bir sil istersen indiren arkadaşların kafası karışmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yamayı yükledim.

* Fenerbahçede Issiar Dia, Niang ve Kazım transferleri yapılmamış. Fazla yadırgamadım nasıl olsa resmi güncellemeyle düzelecek.
    * Olaşturulmuş oyuncu olarak bir tek Bébé var. Bu güzel. Oyuncu oluşturulup takımlara eklenmesini sevmiyorum kafalarına göre yetenek puanı veriyorlar.
    * Ekstralar bölümünden satın alınan oyuncu paketlerinin isimleri düzeltilmemiş. Tek hoşuma gitmeyen bu oldu. İleriki yama versiyonlarında yapılmazsa kendim yapıcam artık.
    * Premier lig dört dörtlük olmuş.

İlk gözüme çarpan bunlar oldu ve yamayı genel olarak beğendim...

Sonradan aklıma geldi. Bunlara ek olarak; Yamayı yükledikten sonra oyun açılışta -çok fazla veri yüklediği için- biraz daha yavaş olarak açılıyor. Ama bu beni fazla rahatsız etmedi...

• bende yükledim ama olmadı oyun ilk önce ing. oldu sonra türkçeye döndü ama işe yaramadı sildim tek tek tekrar yükledim yine olmadı demekki ben yapamadım bu kadar kişi yapmış acaba psn üzerinden 12.sinde cıkacak yapıyı yapsak olurmu yoksa yine bu sekildemi yapacaz birde tezuhurat ve mp3 yüklemeye calıştım ancak ps3 usbdeki parçaları görmedi bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

bende yükledim ama olmadı oyun ilk önce ing. oldu sonra türkçeye döndü ama işe yaramadı sildim tek tek tekrar yükledim yine olmadı demekki ben yapamadım bu kadar kişi yapmış acaba psn üzerinden 12.sinde cıkacak yapıyı yapsak olurmu yoksa yine bu sekildemi yapacaz birde tezuhurat ve mp3 yüklemeye calıştım ancak ps3 usbdeki parçaları görmedi bende

Zaten yamayı yaptıktan sonra ilk önce ingilizce sonra türkçeye dönüyor , ve yamayı yapıp yapmadığınızı görmek için herhangi bir takımın formalarına bakabilirsiniz.

Örnek : chelsea takımına bakın , samsung forması varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.