Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler..ben ayıklamaya calısırım..
  • bu konaminin kendi çıkardığı yamamı,yani oyuna girince ps3 den,,direk version var demezmi..konami kendi guncelleme versionu ne zaman çıkarur acaba.sen bilirsin ceriko.
  • ben yamayı kurdum tek tek copyalarak bide şimdi edit bölümünden kendimmi yapıştırcamlogoları? kendi otomatik yüklemiyormuydu? pes 2011 e?
  • ARKADAŞLAR YAMAYI KURDUM AMA HİÇ BİŞİ OLMADI Bİ YARDIM EDİN NE STADYUM VAR ORTADA NEDE LİSANSLI TAKIMLAR KENDİSİ OTOMATİK DÜZENLEMİYORMUYDU YAMAYI COPY YAPTIKTAN SONRA BİDE EDİT BÖLÜMÜNDEN KENDİMİZMİ UĞRAŞCAZ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

ARKADAŞLAR YAMAYI KURDUM AMA HİÇ BİŞİ OLMADI Bİ YARDIM EDİN NE STADYUM VAR ORTADA NEDE LİSANSLI TAKIMLAR KENDİSİ OTOMATİK DÜZENLEMİYORMUYDU YAMAYI COPY YAPTIKTAN SONRA BİDE EDİT BÖLÜMÜNDEN KENDİMİZMİ UĞRAŞCAZ??

Oyununun Türkçe mi?
  • arkadaslar elinde kaliteli gs tezaruhatı olanlar koyabilir mi
    ya da link verebilirler mi, ben baya bi aradim ama bulamadim.
  • konamiden update açıklaması gelmiş arkadaşlar.

kadro ve formalarla ilgili düzeltmeler içermesi beklenen dlc'si 12 ekim'de yayınlanacak. dlc'nin içeriği kısa süre içindehttp://www.pes2011.com/ adresinden açıklanacakmış.

edit: içerik şöyle: "available free to playstation(r)3, xbox 360 and pc-dvd users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the uefa champions league group round, will be added to the game’s dedicated mode. a number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.

the dlc also includes three new wallpapers featuring cover star lionel messi in the ‘extra content’ folder, and konami will be releasing further updates during the coming year."

özetle; dlc'yle birlikte tümüyle güncel oyuncu kadroları, şampiyonlar ligi'ne kalmış tüm takımlar (şampiyonlar ligi'nde kullanılacak şekilde), bazı takımlar için forma güncellemesi, 4 yeni ayakkabı ve ayrıca, üç yeni duvar kağıdı geliyor.

o updateden sonra muhtemelen yeni bir option file da çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

ARKADAŞLAR YAMAYI KURDUM AMA HİÇ BİŞİ OLMADI Bİ YARDIM EDİN NE STADYUM VAR ORTADA NEDE LİSANSLI TAKIMLAR KENDİSİ OTOMATİK DÜZENLEMİYORMUYDU YAMAYI COPY YAPTIKTAN SONRA BİDE EDİT BÖLÜMÜNDEN KENDİMİZMİ UĞRAŞCAZ??

Oyununun Türkçe mi?

evet usya türkçem oyunum sana şöle sorim teker teker gözünü sevim cvp ver
    1-ps3 klasörü içinde edit data bölümüde var formalar lisanslar dışında onuda kopyalıyormuyuz?
    2- copy yaparken bazı dosyalarda üstüne kaydedelimmi diyor evet dediğimde bi uyarı daha çıkıyor save data falan diye acaba aynı dosyayı wenb ciler yanlışlıkla birden fazla attığı içinmi soruyor ? yoksa bazı dosyalarda üstüne kaydedelimmi demesi normalmi?
    3-copy ler bittikten sonra pes e girip direk oynuyabilirmiyiz yoksa bide edit bölümünden kaydettiklerimizi alıp bizmi eklicez?
    4-bu yamadan önce kendi yaptığım stadlar vardı 5-6 tane bunları silmeden copy yaptım bununda etkisi olabilirmi?
    soruların hepsine teker teker cvp verirsen sevinirim ustacım

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

Teşekkürler previlla çok faydalı bir konu olmuş. Akşam işten gelince uygulamaya çalışacam.

Rica ederim

Arkadaşlar Awesome,GNY ve diğer kuran arkadaşlar buraya yamayla ilgili yorumları yazarsanız sevınırım ınsanlar kurmakta tereddut edıyor olabılır
  • ocağımızıa incir ağacı diktin previlla olmuyor kimse yapamamış baksana bunlardamı gelicekti başımıza sorularada cvp veren yok
  • quote:

ocağımızıa incir ağacı diktin previlla olmuyor kimse yapamamış baksana bunlardamı gelicekti başımıza sorularada cvp veren yok

• Kim yapapamıs arkadasım ? Elımden gelenı yapıyorum suan evde degılım sırf sorunsuzca halledın dıye sabaha karsı bu baslıgı acıp yattım daha kendım kuramadım evde olmadıgım ıcın.

GNy kurmus dıger arkadaslar kurmus onlar kurmusken sen kuramadın dıye ortalıgı velveleye verme lutden

Belkı eksık yaptıgın bıseyler vardır ? Sonucta yama sorunlu olsa dıger arkadaslar da kuramaz ?

Bu yama UK versıyon ve Bles 01021 kodlu oyun ıcın. Kutunun ınce sırt kısmına bak bakalım alttakı kod ne?
    + oyunun turkce kıtapcıklı dı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 8 Ekim 2010; 16:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerk_07

bu konaminin kendi çıkardığı yamamı,yani oyuna girince ps3 den,,direk version var demezmi..konami kendi guncelleme versionu ne zaman çıkarur acaba.sen bilirsin ceriko.

Bu resmı degıl ama zaten konamı boyle bır yama cıkarmıyor sadece 3,5 eksık forma ve transferlerı ıceren kucuk bır yama cıkarıyor
    Bu yamanın resmı olmaması demek konamı ıle cakısacak anlamına gelmıyor konamı nın resmı forum sıtelerının hazırladıgı yama zaten bu

ekleyın kurun ustune konamının resmı guncellemesını de kurarsınız.Her sene mılyonlarca ınsan boyle yapıyor sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Kim yapapamıs arkadasım ? Elımden gelenı yapıyorum suan evde degılım sırf sorunsuzca halledın dıye sabaha karsı bu baslıgı acıp yattım daha kendım kuramadım evde olmadıgım ıcın.

GNy kurmus dıger arkadaslar kurmus onlar kurmusken sen kuramadın dıye ortalıgı velveleye verme lutden

Belkı eksık yaptıgın bıseyler vardır ? Sonucta yama sorunlu olsa dıger arkadaslar da kuramaz ?

Bu yama UK versıyon ve Bles 01021 kodlu oyun ıcın. Kutunun ınce sırt kısmına bak bakalım alttakı kod ne?
    + oyunun turkce kıtapcıklı dı mı ?

takılozbe dostum
    ps3 klasörü içindeki edit datayıda kopyalıcazmı?
    bide oyunu açtıkmı girip oynucazmı yoksa edit bölümünden girip kaydettikelrimizi bulup ölemi eklicez?

• Yama kurulumu anlatım
    1) Dosyayı bilgisayarınıza indirin
    2) Bilgisayarınıza indirdiğiniz zipli dosyayı açın ve USB Flash belleğinizi Pc ye takıp
    çıkarmış oldugunuz İndirilen dosya ıcındekı >>SAVEDATA dosyasını USB Flash Bellekte oluşturduğunuz PS3 klasorune atın
    3) USB Flash belleği PS3 e takın. PS3 menusunde Game>>Save Data Utulity kısmına gelın. USB Flash bellegı secın ve az once
    USB ye atmış oldugunuz oyunla alakalı bütün dosyaları (System Data harıc) tek tek ucgene basıp kopyalayın.
    4) Kopyalama işlemini bitirdikten sonra Pes 2011 oyununuza girin ve işlem tamam

Sadece System Data dosyasını kopyalamıcaksınız gerı kalan her seyı tek tek kopyalıcaksınız o kadar
  • Oldu sonunda
    ilk görüşlerimi söylüyeyim kadrolar tam olarak güncel değil mesela fenerde hala niang yok
    stadyumlar yapılmış ama gerçekteki stadların aynısı değil yani pes 2011 içindeki edit bölümünden yapmışlar sadece stadları benzetmeye çalışmışlar
    logolar formalar güzel
    EN ÖNEMLİSİ KONAMİDEN GELİCEK UPDATE ile sanırım bu yama bozulmaz???
  • çok saol previilla yama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Yama kurulumu anlatım
    1) Dosyayı bilgisayarınıza indirin
    2) Bilgisayarınıza indirdiğiniz zipli dosyayı açın ve USB Flash belleğinizi Pc ye takıp
    çıkarmış oldugunuz İndirilen dosya ıcındekı >>SAVEDATA dosyasını USB Flash Bellekte oluşturduğunuz PS3 klasorune atın
    3) USB Flash belleği PS3 e takın. PS3 menusunde Game>>Save Data Utulity kısmına gelın. USB Flash bellegı secın ve az once
    USB ye atmış oldugunuz oyunla alakalı bütün dosyaları (System Data harıc) tek tek ucgene basıp kopyalayın.
    4) Kopyalama işlemini bitirdikten sonra Pes 2011 oyununuza girin ve işlem tamam

Sadece System Data dosyasını kopyalamıcaksınız gerı kalan her seyı tek tek kopyalıcaksınız o kadar

ben yamayi kurdum fakat bu kurarken system data diye bir dosya görmedim hic.
    en altta edit data vardi onuda kurdum.
    bu kurulumu yaptiktan sonra liglere bakiyordum alt ligler ve fifa world cup v.s eklenen ligleri görmedim.
    yardimci olabilirmisiniz ?

• Evet ben de görmedim sistem data dosyasını, direk hepsini lokum gibi cup diye kopyalayın Alman ligi yok ama burda 4-5 koyu PES ci toplansak güzel bi alman ligi kurarız bence, hiç olmazsa; Bayer Leverkusen, Stuttgart, Schalke 04, Herta Berlin, Hamburg, Dortmund, Köln olsa yeter...
  • arkadaslar yama kurulumu sonrasi barcelona'da ibrahimovic yok milan'dada görmedim nerde bu ibraam? :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.