Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yamayı kurmamla kaldırmam bir oldu kurması bir dert silmesi bir dert
    1-oyunu menüleri kasıyor
    2-fb deki transferler yok niang-dia vs..
    3-bütün transferler yok
    4-stadyumlar çok basit yapmışlar
    5-formalar çok basit olmuş
    6-fb nin formasının arkasındaki isim sorunu çözülmemiş

Yani pek güzel bir yama değil bunu kurup oyunun orjinalliğini bozacağıma 12 ekimdekini orjinal updatesini yüklerim daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

Oldu sonunda
    ilk görüşlerimi söylüyeyim kadrolar tam olarak güncel değil mesela fenerde hala niang yok
    stadyumlar yapılmış ama gerçekteki stadların aynısı değil yani pes 2011 içindeki edit bölümünden yapmışlar sadece stadları benzetmeye çalışmışlar
    logolar formalar güzel
    EN ÖNEMLİSİ KONAMİDEN GELİCEK UPDATE ile sanırım bu yama bozulmaz???

3-5 mesajında bende oldugu gibi yamanın bir şeyi degiştirmedigini yazmışın bu mesajında oldu diyorsun ne yaptında yama aktif oldu

SİSTEM DATA DİYE BİŞİ YOK ÖNCELİKLE YAMA İÇİNDE EĞER ÖNCEDEN PESDE KENDİ TASARLADIĞIN STAD FALAN VARSA SİL HATTA PS3 DEN PESİ SİL TEKRAR YÜKLE TEMİZ Bİ ŞEKİLDE ÖLE KUR BU YAMAYI PESİN ÜSTÜNE
    YAMA İÇİNDEKİ TÜM KLASÖRLERİDE KOPYALA BU KADAR

Birde dedigin gibi herşeyi silip yapayım bazı arkadaşların yorumu yamayı begenmedikleri yönde kasıyor demişler en azından yüklüyüp farkı görmeli

• baktım hocam formalarda değişme yoktu ne yapalım sağlık olsun 12sini bekleriz artık birde o şekilde deniyelim akşam tekrar denicem bakalım usb den hepsini silip tekrar yüklicem bakalım oldu oldu olmadı 12.sinde yaparım tekrardan
  • previlla system data die bişi yoktu o kadar şey kopyaladım edit data vardı onu kopyalamadım oyuna girdim bişi degismemişti daha sonra edit datayıda kopyaladım herşey düzeldi bu system data dan kastın nedir ben system data die bişi göremedım açıkçası
  • ben hala ibrahimovic'in nereye kaybolduğunun peşindeyim. barcelona'daydi yamadan sonra ne milanda ne barcelonada gördüm. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: keith

ben hala ibrahimovic'in nereye kaybolduğunun peşindeyim. barcelona'daydi yamadan sonra ne milanda ne barcelonada gördüm. :D

isveç millli takımına bak belki ordadır sen iyi yapmışşın ben yamayı bile yapamadım :)
  • Milanda olup olmadığına bakmadım ama Milanın kadrosuna bak edit bölümünden. Kadro genişse listenin görünmeyen alt taraflarında kalmış olabilir. (GamePlan'dan tüm kadro görünmüyor.)

Eğer orada yoksa hiçbir kulüpte olmayan boşta olan oyuncuların bulunduğu bi yer var oraya bak. Transferle oyunda olmayan takımlara gitmiş oyuncuları oraya atmışlar.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 9 Ekim 2010; 12:59:14 >
  • yoo menu falan kasmıyor ya gayet iyi yama olmuş laf atmayı biliyosun adam o kadar urasmıs amblemleri falan yapmıs sen yapta biz görek madem enes bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Milanda olup olmadığına bakmadım ama Milanın kadrosuna bak edit bölümünden. Kadro genişse listenin görünmeyen alt taraflarında kalmış olabilir. (GamePlan dan tüm konro görünmüyor.)

Eğer orada yoksa hiçbur kulüpte olmayan boşta olan oyuncuların bulurduğu bi yer var oraya bak. Transferle oyunda olmayan takımlara gitmiş oyuncuları oraya atmışlar.

dün gece maç yapıyorduk arkadaşla milan ile oynayım dedim ibrahimovic şaşkınlığından sonra maç sırasında adam değiştireyim dedim baktım ki yedekler ekranın yarısına kadar öteki yarısı yok. =)
  • Arkadaşlar istemeyen kurmasın silah dayamıyoruz.
    Pes baslıgında 3 mesajda bır yama nerde yama nerde yama ne zaman cıkıyor dıyen arkadasların derdı çözülsün diye çıkar çıkmaz paylaştık işte

Menuyu kasmasını falan bılemem de formalar dandıkmıs bılmemneymıs. Nerenızle bakıyorsunuz oyuna?
    Formalar orjınal hallerınden bıle daha gercek. Sallamayalım lutfen

Ayrıca tamam system data yoksa yoktur. Zaten system datayı kopyalamayın demısız.
    Sildim o bılgıyı ılk mesajdan. Ayrıca yamada suan eksık olan seyler var (Transferler,kardoların tam hali,bazı mıllı takımların formaları vs.) Onlar da hem ayın 12 sındekı konamı guncellemesı ıle hem de bu yamanın 2. versıyonu ıle tamamlanacak.

Hala forması falan yanlıs olan lısanslı takımlar var onu bu yama duzeltmez cunku lısanslı takımlara bu yama ıslemıyor onu Konamının yaması duzeltıcek.
    Stadyumlar da konamının yaptıgı stadyumlar degıl stadyum edıtorle oyuna kazandırılmıs stadyumlar. Oyununuz cesıtlendın dıye ugrasılmıs ve dusunulmus seyler. Ucunda ölüm yok nefret ettıysenız 10 dakkanızı ayırıp silersiniz tek tek. Bu kadar hazırcı ve isyankar olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 9 Ekim 2010; 12:54:22 >

• aynen previlla müthis yama hala eleştiriyolar logolar falan orjinal yapmıslar daha ne istiyosunuz kasıyomus cart curt hikaye hepsi
  • En sonunda herşeyi sildim tekrar yükledim yama oldu süperde yama bütün lisansları getirdi chelseda anelka milanda seedorf yüzleri birebir çok iyi
  • şimdi üşenmicem eve gidip ps3ü tekrar getiririp dükkanda kurcalıcam patron yakalarsa işten atar ama olsun inat ettim bende yapacam zaten tezahuratıda yapamadım ammada beceriksizmişim okadar kişi yapmış ben yapamadım
  • İBRAHİMOVİÇ MİLANDA GÖZÜKMEMESİNİN SEBEBİ YEDEK KADRONUN ALTINDA YANİ YEDEK KISMINA GELDİĞİNİZDE AŞŞAĞIYA İNİN İBOYU GÖRÜCEKSİNİZ
    FORMALAR FALAN GÜZEL OLMUŞ ZATEN 12 SİNDE TRANSFER UPDATE GELİNCE DAHADA İYİ OLUCAK BENİ ÜZEN TEK ŞEY YAMADA STADLAR OLDU MALESEF PES 2011 DEKİ EDİT KISMINDAN YAPILMIŞ BEN BİREBİR AYNISI SANMIŞTIM
    AYRICA MENÜ FALANDA KASMIYOR SİZDE NASIL KASTI ANLAMADIM
  • teşekkürler
  • jailbreakli ps3 kullananlar için kopyalamak çok kolay. ftp server ile /dev_hdd0/home/00000001/savedata klasörüne girip pcden bütün klasörleri bu dizine topluca kopyalayabilirsiniz.süper bişey tek tek kopyalamak işkence :)

Not:00000001 kullanıcı adınızın id nosudur.bu 000000002,0000000003, vs de olabilir sizin username e göre.
  • tezahurat için dosyayı usbnin içine attım ama ps3e takınca müzikleri görmüyor ps3 acaba dosya acarken ne diye acıcaz usbnin içine bilen varmı
  • Tezahuratlar için

1) Arastırıp buldugunuz ya da kendınız hazırladıgınız mp3 formatındakı tezahurat dosyalarını USB Flash Bellege atın
    2) PS3 e USB Flash bellegı takıp dosyaları Music kısmına kopyalayın.
    3) Music kısmında KONAMI_PES adında bir Playlıst olusturun
    4) Ps3 e attıgınız ses dosyalarını olusturdugunuz KONAMI_PES Playlıstıne ekleyın
    5) Pes 2011 oyununa girin , düzenle menusune gelın ordan Takım düzenle >Tezahurat kısmına gelıp olusturdugunuz KONAMI_PES playlıst ten ıstedıgınız
    tezahuratı ıstedıgınız takıma ayarlayın. (Bu kısmı bırısı tam olarak Türkçe oyundaki haliyle tarıf ederse onu yazıcam.Ben Ingılızce oyuna gore yazdıgım yerden cevırdım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

tezahurat için dosyayı usbnin içine attım ama ps3e takınca müzikleri görmüyor ps3 acaba dosya acarken ne diye acıcaz usbnin içine bilen varmı

DOSTUM USB KISMINA GELİNCE ÇARPIYA DEĞİL ÜÇGENE BAS (ALL) ÇIKICAK O ZAMAN ÇARPIYA BAS GÖRÜR
  • previlla usta süper lig için bi org yapsan tadından yenmez valla hala 2 tane işe yaramayan lig var pesde bu yamayı bozmadan üstüne süper lig yapılsa olurmu?
    olmadı bundesliga gelince bu yamanın üstüne kurabilcezmi yoksa ikisinden birini fedamı edicez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.