Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lutfen cevap verın ÖZELLİKLE PREVİLLA yarbay siz ilgilenirseniz müteşekkir olurum.. Dün bir TRABZONSPOR YAMASI edindim.. Oyunun kodu BLES 01021... Daha önce PREVİLLA arkadasın önerdiği WENB yamasının üstüne bunu da kurdum.. Ancak WENB ile gelen tüm değisiklikler bu Yamayı kurunca ucup gitti. Her sey eskiye döndü birtek TRABZON spor yaması işledi ve oyuna trabzon eklendi... EWET arkadaslar konu hakkında bir bilgisi olan arkadas lütfen.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

Arkadaslar lutfen cevap verın ÖZELLİKLE PREVİLLA yarbay siz ilgilenirseniz müteşekkir olurum.. Dün bir TRABZONSPOR YAMASI edindim.. Oyunun kodu BLES 01021... Daha önce PREVİLLA arkadasın önerdiği WENB yamasının üstüne bunu da kurdum.. Ancak WENB ile gelen tüm değisiklikler bu Yamayı kurunca ucup gitti. Her sey eskiye döndü birtek TRABZON spor yaması işledi ve oyuna trabzon eklendi... EWET arkadaslar konu hakkında bir bilgisi olan arkadas lütfen.....

Ps3 te savedata menusune gıt ve pes 2011 klasorunu acıp son kurdugun butun her seyı tek tek sıl trabzon yamasıyla ılgılı olan
    Sonra WENB yamanın sadece edit data kısmını flash dıskıne tekrar yukle ve onu ps3 e tekrar yukle (sadece edıt data dosyasını) ardından oyuna gır guncelleme ısterse ındır kur tamam de devam et oyle dene bakalım

Ayrıca ben dıyorum burda sormadan ya da ben soylemeden yama kurmayın dıye ama dınlemıyorsunuz

• Çok teşekkurler PREVİLLA yarbayım..Ben de aynen sizin dediğiniz gibi yapmıştım zaten ve herşey düzeldi.. Size ilginizden dolayı tesekkür ederim.. Yama konusunda sizi dinlemediğimiz için değilde sanırım yama heyecanıyla acele etmemizden kaynaklanıyo bunlar.. color=#009933]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurpes -- 16 Ekim 2010; 21:31:48 >
  • ps3 ü internete henüz bağlayamadığım için. oyun içi güncelleme yapamadım. hala eski kadrolar eksik formalarla oynuyorum.
    güncelleme yamasını pcye indirip usbdenmi halletmem gerekiyor illa ?
  • yama için teşekkürler..daha kurmadım ama kurucam..privella sen bilirsin kesin:) ya bu karşı takımdaki adamların üstünde isim yazıo uyuz oldum nasıl kaldırıcaz onları?
  • bende aynı yamayı başka bi siteden indirmiştim.. Güncellemeleri burdan takip edicem :) Arkadaşlar cevapları okudum da,privella arkadaşımız haklı; başka yamaları kendi aklınızca kurup da karman çorman bi hale getirmeyin biraz sabırlı olun ;) Yeni güncelleme en yakın zamanda çıkar, bu arada şu bilgileri de verelim,bu yama konaminin kendi forum sitesinde yayınlandı.. Yani bundan daha iyi ve daha prof. bir yama bulamazsınız,hatta konaminin lisans sorunu yüzünden yasal olmayan yaması diyebilirz ;) Bildiğiniz üzere Fifa bütün lisansları topladığı için Konami resmi updatelerinde sadece lisansını aldığı takımları güncelleyebiliyor.. Ama bi yandanda piyasaya yasal olmayan böyle yamaları sürüp eksikleri gideriyor.. Yani Konami Lisans olayını halletseydi Pes aynen böyle olurdu :) Online olarakda aktif olması bunun bir cevabı zaten ;) Yeni güncellemeyi merakla bekliyoruz kardeşim,inş en yakın zamanda en azından Bundesliga çıkar.. Emeğine sağlık

• bilgilendirme için sagol çakalll....
  • pes 2011'e hiç yama kurmadım.sadece 2 kez güncelleme oldu onları yaptım.ingiltere ve ispanyadaki takımlarının saçma adlarından sıkıldım.takım isimlerini formalarını değiştircek bir yama varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

pes 2011'e hiç yama kurmadım.sadece 2 kez güncelleme oldu onları yaptım.ingiltere ve ispanyadaki takımlarının saçma adlarından sıkıldım.takım isimlerini formalarını değiştircek bir yama varmı arkadaşlar

Konunun ilk sayfasında yama var açıklayıcı bilgide yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

pes 2011'e hiç yama kurmadım.sadece 2 kez güncelleme oldu onları yaptım.ingiltere ve ispanyadaki takımlarının saçma adlarından sıkıldım.takım isimlerini formalarını değiştircek bir yama varmı arkadaşlar

Konunun ilk sayfasında yama var açıklayıcı bilgide yazıyor

o yama ps3 icin heralde bana pc icin lazım
  • Konaminin yayınladığı güncelleme ile bir sıkıntı olmuyor dimi. Ben de bu akşam yapıcam bu yamayı sonra karman çorman olmasın oyun.
  • bilgisayar için gerekli açıklma var içinde pes2011 türkiye süpertoto ligi bu yamada var:)))

http://hotfile.com/dl/76958534/865cb3a/Pes11_Spor_Toto_SupeLig_By_RedLeoN.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: klinsi

yama için teşekkürler..daha kurmadım ama kurucam..privella sen bilirsin kesin:) ya bu karşı takımdaki adamların üstünde isim yazıo uyuz oldum nasıl kaldırıcaz onları?

Sadece karsı takımı kaldıramazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 19 Ekim 2010; 13:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurpes

Çok teşekkurler PREVİLLA yarbayım..Ben de aynen sizin dediğiniz gibi yapmıştım zaten ve herşey düzeldi.. Size ilginizden dolayı tesekkür ederim.. Yama konusunda sizi dinlemediğimiz için değilde sanırım yama heyecanıyla acele etmemizden kaynaklanıyo bunlar.. color=#009933]

Rica ederım
    problem cozulduyse ne mutlu bana

Selamlarımla

quote:

Orijinalden alıntı: sawtestere

ps3 ü internete henüz bağlayamadığım için. oyun içi güncelleme yapamadım. hala eski kadrolar eksik formalarla oynuyorum.
    güncelleme yamasını pcye indirip usbdenmi halletmem gerekiyor illa ?

Resmı konamı guncelleme ve yamalarını sadece oyuna gırıp psn den yapabılırsın yanı ps3 ınternete baglı olmalı
    Ama baslıkta verdıgım resmı olmayan forma ve premıer lıg gıbı yamaları pc ye ındırığp flash dıske atıp yapabılırsın ılk mesajda anlatıldıgı sekılde

• Previlla İngilizcemiz olmadıgı için takip edemiyoruz bu WENB yamasının updateleri çıktıgında ilk sayfaya eklersen çok iyi olur ordan takip ederiz
  • Teşekkür ederim paylaşım için.Yılın paylaşı'mı denilebilir.Konamı'nın lisans sorunundan sonra
  • selamlar,
    bende şuan orjinal yama var üstüne bunu yapsam orjinal yamadaki transferler gidermi?bu yamanın transferler eksik diyorlarda..
  • İLGİLENEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
    WENB resmi sitesi bugün YAMA FORMÜLÜ adı altında bir içerik yayımladı...

PES 2011 Kits, Emblems & Formulae Released

http://www.multiupload.com/E3HOQXX7NW ADRESİNDEN İNDİREBİLİYORSUNUZ... BEN İÇERİĞİ İNDİRDİM.. İÇİNDE OFİS DOSYALARI DOSYALIRIN İÇİNDE TAKIM İSİM LOGO FORMA ÇALIŞMALARININ AYRINTILI DÖKÜMLERİ VERİLMİŞ.... KONUYLA İLGİLİ ARKADAŞLAR SANIRIM KONUYU DAHA İYİ ANLAYACAK VE ANLATACAKLARDIR... BENİMKİ SADECE DUYURU AMAÇLI...

• BENİM ANLADIGIM KADARIYLA TAKIM YAMALARI PAPMAK IÇIN GEREKLI TUM VERİLER BU DOSYALARDA YAYIMLANIYOR ARDKADAŞLAR

KONU İLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR İÇİN SANIRIM ÇOK GÜZEL BİR HABER....
  • herkese slm ben ebaydan pes 2011 aldım ancak oyun uk versiyonmuş alırken bilmiyordum ve işin kötü tarafı language die bir bölüm yok ve accaip moralim bozuldu oyunu ingilizce oynuyorum. bunun için language veya türkçe yama yokmu. bu arada cihazım ps3
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.