ben mesela elle oynama , istediğimde hakemi dinlememe yani kararlarına karşı öıkma , oyuncular arası kavga çıkartma , hatta hakemi dövme gibi olmasını isterdim
bot:biraz şiddet içerikli oldu kusuruma bakmayın ama ilk sayfadaki yazanların çoğuna katılıyorum.pes 2008 i hala oynuyorum ıslıklama ,seyirci atmosferi,oynanılabilirlik,spor toto süper lig birde türkçe spiker tamam işte ama görüntü kalitesi biraz düşük
1-)Karlı hava olsun.
2-)Maç zamanını saat olarak seçelim. Yani maçın saatini 18:00 yaptık mı hava aydınlık. ikinci yarı akşam oynansın. (Maçı gündüz yapıyoz sahadaki gölge hep aynı duruyoo)
3-)Deplasmana gelen takım 4-5 pas yaptıktan sonra ev sahibi seyirci ıslıklamaya başlasın.
5-)Bütün kulüplerin lisanslarını alsınlar bi zahmet hoş olmuyo london filan...
6-)Seyirciler biraz daha gerçekçi görünsün. kale arkasındaki kamera, gazeteciler kıpırdasın filan. yedek oyunculardan bi kaçı kale arkasında ısınır vaziyette olsun. Teknik direktör saha çizgisinin oraya kadar gelsin. kıpırdasın biraz yaaa.
7-)Gol olduğunda tribünlerden güzel görüntüler verilsin.
8-)Taç oldumu top toplayıcı topu atsın.
9-)kaleci topu eline aldımı daha seri kullansın. yere yatması kalkması çok yavaşşşşşş. daha seri olabilir gerçekçi olalım.
10-)ikinci yarıya başlarken forma değişikliği yapabilelim. maç içinde forma kirlensin bi zahmet.
YA YALVARIRIM ARTIK ŞU KALE AĞLARI DEĞİŞSİN SADECE BUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ PESİN KALE AĞLARI AYNI BENCE DEĞİŞMELİ ARTIK BENİ OYUNDAN SOĞUTTU
1-Penaltı sistemi eskiye döndürülmeli.Frikik atmak penaltı atmaktan kolay hale geldi .Gerçekçiliği azaltan bir olay bu. 2-Avantaj kuralına dikkat etmeli hakemler. 3-Lisans çok önemli kesinlikle ona bir çare bulunmalı. 4-Seyirci tezahüratları daha da iyileştirilmeli.İyi bir maç atmosferi için gerekli bu. 5-Bu çoğu kişinin unuttuğu 2 özellik bence çok keyif katıyordu oyuna..Yanılmıyorsam pes3- yada pes4'te top ele gelince oyun durduruluyordu.Penaltıysa penaltı frikikse frikik bi karar veriyordu hakem.Diğeri ise oyuncuların formaları kirleniyordu eskiden.Çimen izi falan oluyordu.Haa bunlara ek olarak formalar daha çok hareket edebilir ve uzun saçlı oyuncuların saçları dalgalanabilir mesela....
Aklıma gelenler bunlar.
pes 2012 de galatasaray olacak mı.çünkü türkiye ligi yok ve sadece avrupa kupalarına giden takımları pes serilerine alıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: justreal
pes 2012 de galatasaray olacak mı.çünkü türkiye ligi yok ve sadece avrupa kupalarına giden takımları pes serilerine alıyorlar
Açıkcası bence yine olur Galatasaray.Tarihine hürmeten.Oyunda Dinamo Bükreş var ama gruplardan önceki değil bir önceki turda elenmişti.Muhtemelen anlaşmayla alakalıdır ve Türkiye'de de GS taraftarları çok olduğundan yine bulunur bence.
Bir de farkeden var mı bilmiyorum ama PES 2008'de düzenleme modunda gelişmiş arama seçeneğine gelerek oyuncunun yeteneğine göre arama yapabiliyorduk. Oraya değer verebiliyorduk yani. Mesela Atak gücü min:95 olsun, Denge oranı 80-90 arasında olsun, ve şut gücü 90-99 arası olsun diyorduk ve arama yaptığımızda bu özelliklere uyan adamlar direk çıkıyordu. PES 08'de vardı bu 09'da var mıydı unuttum ama 2010 ve 2011'de kaldırmışlar nedense. Çok kullandığım bir özellikti bu. iletilirse iyi olur
pes 12 için resmi bir video veya foto varmı şu ana kadar.
arkadaşa maç daveti fifa 2011 deki gibi üçgen tuşla gonderilebilsin yarım saattir arkadasa davet gonderme yerini bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
pes 12 için resmi bir video veya foto varmı şu ana kadar.
henüz yok
PES 2012-den beklentilerim
1. Turkce Spiker suan icin cok onemli digil onemli olan Sportoto Super Lig-in yer almasi . 2. Ingiltere , Ispanya liginin full lisans olmasi 3. Bundesliga eklenmeli 4. Daha fazla lisanli stat ve reklam panolari 5. 5 aydir oynuyorum hayla penalti atamiyorum - penaltilar duzelsin ps2-gibi olsun . 6. Taraftarlar karton olmasin .
quote:
Orijinalden alıntı: eminovkenan
PES 2012-den beklentilerim
1. Turkce Spiker suan icin cok onemli digil onemli olan Sportoto Super Lig-in yer almasi . 2. Ingiltere , Ispanya liginin full lisans olmasi 3. Bundesliga eklenmeli 4. Daha fazla lisanli stat ve reklam panolari 5. 5 aydir oynuyorum hayla penalti atamiyorum - penaltilar duzelsin ps2-gibi olsun . 6. Taraftarlar karton olmasin .
penaltıda sorun yokki düzeltilsin gayet güzel yapmışlar... sen nasıl atıclağını bilmediğin için öle diyosun bi araştır nasıl atılıyo videoları izle seveceksin. ben pc de oynuyorum pc ile ps3 farklı ise bilmem.
Lütfen iletin sadece ve sadece Pes 6 gibi bir oyun yapsınlar veya biraz grafikleri ileştirip piyasaya öle sürsünler. Yıl 2011 oldu ama ben hala pes 6 oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Win River Win
Lütfen iletin sadece ve sadece Pes 6 gibi bir oyun yapsınlar veya biraz grafikleri ileştirip piyasaya öle sürsünler. Yıl 2011 oldu ama ben hala pes 6 oynuyorum
zevkler ve renkler tartışılmaz ama pes 11 gibisi yok bence
Allah'ını seven iletsin
- Lisanslı stadla lisanssız stadların kale biçimleri ve fileleri hep aynı. Bu ne saçmalıktır ya. - Kale arkası ve yanlarını daha zengin yapsınlar. Sene 2011 oldu kalecilerin havlusu hala yok. (suluğunu nihayet hatırladılar) - Derbi maça çıkarken sahadaki atmosfer daha canlı olmalı. Her iki taraf klüp bayraklarını filan vermeli. - Daha bir çok şey varda, yazdıklarımızın hiç biri olmayacaktır onun için çok bile yazdım.
Şu oyunculardaki kütüklük, ağırlık kalksın bana yeter
quote:
Orijinalden alıntı: kkuirrsaalti
quote:
Orijinalden alıntı: Win River Win
zevkler ve renkler tartışılmaz ama pes 11 gibisi yok bence
pes 11 le çıtayı çok yükseltti konami hakkını yememek lazım.
pes 2012 de makyajlanmış ve tepkisel olarak daha hızlı bir oyun yapsınlar yeter. bence yeni bir iskelet kurmaktanda pes 2011 in yapısını geliştirsinler yeter.
1-Oyuna Yeni Hakemlik Modu Eklenmeli...Mesela Hakemliğe Küçük Liglerden Başlayıp Büyük Liglere Doğru İlerlemek Gibi Birşey....