Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 için istek ve öneriler (Konami ye iletilecek) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
37.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar demin xbox bölümünde yazdığım bir mesajı buraya copy-paste ettiriyorum

quote:

Orijinalden alıntı: vico

aslında benim bu oyundan tek istediğim(tabii eksiklerini gidermesi ve oynanışı daha iyileştirmesi dışında) kontrollerin istediğim gibi olması.
    not: xbox'ım yok r1, l1, r2, l2 yerine lb, rb, lt, rt kullanıcam ama yerine x, o, üçgen, kare kullanıcam. uygun görün
    x,o,üçgen,kare yi normal varsayıyorum.
    lb ile x: aşırtma şut
    lb ile üçgen: havadan koşuyoluna pas
    lb ile x: artistik pas(topuk pası vb.) yada başka bir yere bakarken öbür tarafa pas atmak filan
    lb ile kare: muz orta

lb ile sol analog: fifadaki gibi kısayolları belirlenmiş çalım hareketleri
    lb ile sağ analog: bağlı çalımlar

lt ye bir süre basılı tutunca savunma stratejisi açılsın orda pres, tam saha pres, kontrollü, sert falan seçelim.
    rt ye bir süre basılı tutunca hücüm stratejisi açılsın orda kanat oyunu, doldur boşalt hatta uzaktan şut için uygun pozisyona gelme olsun.
    her oyuncu bu taktiklerden bazılarına yatkın olsun ve maç öncesinde bu taktiklerin nasıl işleyeceğini(örneğin uzaktan şut çekme'de kimlerin şut pozisyonu arayacağı) falan taktik ekranında ayarlansın. pes takımın hangi taktiklere yatkın olduğunu belirtsin.

not: lt ve rb'ye basılı tutunca açılan ekranda analog ve d-pad ile gezinmeyelim basılı tuttuktan sonra lt ve rt ile gezinelim, böylece maça etkisi olmaz. oyunu oynarken bunları seçebiliriz. ayrıca sadece yukarıdaki dediklerim olmasın 10 civarı seçenek olsun biz 2, 3 veya 4 tanesini belirleyip maç içinde onların içinden seçelim. böylece zor olmaz

eğer zaten böyleyse çok pis döt oldum ama eğer değilse düşündümde böyle olması çok güzel olurdu. zaten yakında alacam bi xbox gamepadi çok hoş aletler

xbox bölümüne yazdığım için r1, l1, r2, l2 yerine lb, rb, lt, rt kullandım. umarım sorun olmaz..

özellikle şu taktik ekranı olayını çok istiyorum. bir arkadaş yazdıklarımı güzel bir şekilde anlarsa çevirip konamiye yollaması baya iyi olur..
    tabi üstteki ilk öncelik.. 2. öncelikte ise l1 ve x'in artistik pas olması ayrıca bahsettiğim analog sistemi

• 25 adet lig

Kale ağları

Penaltı sorunu

Rakip oyuncu ile fizik mücadelesi
  • ARKADAŞLAR UZUN YILLARDIR FUTBOL OYNUYORYUM TAAAA İLK ÇIKAN TV ATARİLERİNDEN BU YANA...İZLENİMLERİM ŞU YÖNDE NE KADAR GERÇEKÇİ YAPMAYA ÇALISSALARDA BU BİR OYUN HERKESDE BUNUN FARKINDA; BUNUN İÇİN YAPILANLARIN BAZILARI YANLIŞ BANA GÖRE BİZCE ÖNEMLİ OLAN GÖRSELLİK VE OYNANIŞ KOLAYLIĞI....PES 2012 DE ŞİDDETLE OLMASINI İSTEDİĞİM ŞELER KAMERA AÇISI DEĞİŞİNCE FUTBOLCULAR ÇOK KÜÇÜK KALIYOR BUDA OYUNU KEYİFSİZ HALE GETİRİYOR...2010 DA PENALTI VURUŞU ÇOK SAÇMA OLMUŞ BUNUN DÜZELTİLMESİ ARKA ÇEKİMDEN GÖRÜNÜŞÜ OLABİLİR...BİRDE EN ÇOK İSTEDİĞİM FRİKİKLERDE VE KORNERLERDE ŞUT BARINI AYARLAYABİLELİM VE NORMAL OYUN ESNASINDADA BİR ŞEKİLDE AKILDA KALICI BİR ŞEKİLDE GÖRSELLİĞİ OLURSA İYİ OLUR VE ŞUT ÇEKME SERTLİĞİNİN YÜZDESİNİ GÖREBİLİRİZ HANGİ MESAFEDEN NE KADAR BASARSAK GOL OLUR DİYE HAFIZADA KALABİLİR...PAS VERİRKEN TAKIM ARKADAŞLARIMIZ BEKLİYOR BOŞ YERLERE VEYA DAHA KOLAY PAS VEREBİLECEĞİMİZ YERLERE KAÇABİLİRLER...REPLAY ÖZELLİĞİNİ AÇIP KAPATABİLELİM...OYUN TAKTİKLERİNDE DEFANS ORTA SAHA VE FORVETİ MANUEL YADA AUTO OLARAK AYARLAYABİLELİM...HAKEMLERİN BAŞARILI VEYA BAŞARISIZ OLARAK AYIRIP YADA OYNAMA ZORLUĞUNA GÖRE AYRILSIN KENDİMİZ MAÇI YÖNETECEK HAKEMİ SEÇELİM...KRAMPON GÜÇLERİNİ AYARLAYABİLELİM...KART GÖSTERİMİ AÇIK KAPALI DİYE SEÇENEK OLABİLİR...AYNI ŞEKİLDE OFSAYT AÇIK KAPALI...OYUN OYNARKEN KAR YAĞIŞI...BİRDE FUTBOLCUNUN KARAKTERİNİ BİZ KENDİMİZ BELİRLEYELİM YADA DEĞİŞTİREBİLELİM MESELA SİNİRLİ,HIRSLI,ESPİRİLİ,CİDDİ,AYAKLARI KIVRAK,HIZLI,SERİ,AĞIR,ESNEK,SERT ŞUT ÇEKEN,SAKİN,GİBİ GİBİ...MESELA TAKIM OYNARKEN KÖTÜ OYNADIĞINDA SAHAYA YABANCI MADDE ATILABİLİR...BİRDE KENDİ ADIMIZA FUTBOLCU YAPYIKMI İSİM PROBLEMİ OLUYOR BUNU DÜZELTSİNLER VE TÜRKÇE SPİKER OLSUN....BİRDE GÖNDERDİĞİM MSJ LAR ÇEVRİLİP GÖNDERİLDİMİ MERAK EDİYORUM

• - Manuel kamera
    - John Kabira
    - Kale Biçemleri
    - Bundesliga

...Mevcut İngiliz spiker Bonus açtığımız futbolcuların hiç birinin isimlerini okumuyorsa/okumayacaksa bu oyunculara ne gerek vardı
  • COM ile maç yaparken yandan orta kesmeye gittiğinizde (yürüyerek) rakip sizi engelleyemiyor.. TOP PLAYER da dahi..pes 2011 e yakışmayan bu oynanışı değiştirsinler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendore
    xavi ceza sahası dışından sol ayakla havada voleyle gol atmasın

Bunu kesinlikle kaldırsınlar dağa taşa vuruyor resmen ya
  • Birde kaleciler rakipden gelen cılız topları filan (mesela orta sahada hava mücadelesinden seken top gibi) ayakla kontrol edebilecek bir sistem yapsalar daha gerçekçi olur. Yavaş bir top geliyor bizim sahada kimse yok kaleci 2 saat yere yatıyor topu tutuyor kalkmaya çalışıyor filan.
  • Unutmuşum.; Overali en düşük/yüksek futbolcular kafilesi neden acaba şu taç'a yakın çizgide topu stop edemezlerde, salak sulak çizgi dışına çıkarlar...Yoksa Japon futbol ligi böylemi.

Zaten şöyle bir şey var, Konami her yeni futbol sürümünde nedense geri gitmeye/kalmaya yemin etmiş sanki.

John Kabira lütfen duy sesimizi, seninle eski günlerimizi çooook özledim...Mükemmel şut.
  • Yapılacak en mantıklı şey bence master lig de 2vs 2 seçeneğinin olmasıdır. bütün online kupalarda 2 vs 2 seçeneği gelmeli.
  • Topu alan sanal zeka topu illa taç çizgizine taşıyacak(sanki çizginin dibinde futbolcunun sevgilisi bekliyor)
  • Konami'den bir çok istek/talep var, konu ile ilgilenen arkadaş bu yazılanlar iletildimi/iletiliyormu acaba ?

Sayın Kabira seni çok özledim...Mükeemmel şut
  • Bundes liga ve oyuncuların daha iyi yapay zekası olsun.
  • topa en yakın olan kişiyi seçme sorununu düzeltsinler bir zahmet! salak hakem kararları ve her b.ka penaltı çalmalar kaldırılsın. online oyundada oyun hızı biraz daha artırılsın. online da puan lamalara düzen getirilsin yenilince haddinden fazla puan siliyor. master lig online a dostluk maçı getirilsin.
  • şunlar olabilir :

orjinal lisanslı , takımlar ligler

penaltı eski kamera modu

şu messinin facesini bir iyi yapsınlar o ne ya ilk gördüğümde bu kim dedim

bazı lisanslı takımların formaları lisanssızdır onları lisanslı yapsınlar

not
    : konamiye iletilmeyecektir
  • Up !!

Yeni gelen videolarda gördüğüm kadarıyle, kale arkası ve yanları yine çok fakir durmuş, kuru ve sade. Daha canlı olmasını beklemeye devam ediyorum.

Konu ile ilgili arkadaşım..; Bir çok talep var, merak etim acaba Konami'ye neleri ilettiniz ?
  • pes 2012'de şut sistemini düzeltsinler.toplar balon gibi gitmesin.
    2011 de ki pas sisteminden memnunuz.
    ayrıca oyuna atmosfer eklesin konami.ruhsuz oyun istemiyoruzz
  • Messi'nin fiziğini kullanarak attığı 1-2 golü yollayında biraz fiziğini artırsınlar Messi'nin onun dışında ara paslar biraz abartılı oyun oynanabilirlik açısından gayet güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepness

selam
    -penaltı atışları daha sade olsun
    -ikili mücadeleler atari oyunlarına benzemesin
    -oyun hareket halindeyken seçili oyuncu haricinde diğer oyuncuların top ayağının yanından geçerken hiç umursamazmış gibi davranmasın (şaka bir yana sistem hatası saçma sapan hale gelmesin)
    -kaleciler saçma sapan hareketler yapmasın
    -özellikle yapay zekaya dikkat etsinler lütfen bu kadar saçmalık olmaz
    -2011 i berbat ötesi buldum inanılmaz kötü oyun
    -top rakipteyken daha kayma tuşuna basmadan sistem algılamasın (ben daha tuşa dokunmak üzereyken sistem daha etkiyi tepkiye çevirmeye başlamadan adam çalımı basıyor bu halde gerçek hayatı hiçe sayıyorlar saçma sapan birşey oluyor)
    -hakem düdük falan çalmıyor ses havadan geliyor :)
    -uzun taç atışı kullanırken kullanana kadar yarım saat geçiyor :)
    -top havada balon gibi adeta
    -bazen bir vuruyorsun mermi gibi gidiyor
    saçma sapan birşeyler işte fasa fiso yamışlar
    alın kamiller bu oyun size yeter dermişcesine bir oyun çıkarttılar
    koskoca konami çalışanları bu oyunu yapıyorlar birde piyasaya sürüyorlarsa kusura bakmasınlar ama ben onlara derimki "siz hiç birşeyden anlamıyorsunuz bedavadan para kazanıyorsunuz"
    sizde olsa olsa konamide çaycı olur
    tabi buna göz yuman konamiye hiç birşey demiyorum şirketi kapatsınlar
    ea ile kapışıyorlar böylemi kapışacaklar?

oyunda saymadığım daha birçok saçma sapan şeyler var fakat aklıma gelmedi gelince yazarım
    kısacası oyun baştan sona gerçek dışı atari oyunu

-oyun hareket halindeyken seçili oyuncu haricinde diğer oyuncuların top ayağının yanından geçerken hiç umursamazmış gibi davranmasın (şaka bir yana sistem hatası saçma sapan hale gelmesin)

-özellikle yapay zekaya dikkat etsinler lütfen bu kadar saçmalık olmaz

-uzun taç atışı kullanırken kullanana kadar yarım saat geçiyor :)

-hakem düdük falan çalmıyor ses havadan geliyor :)

+ olarak hakem hayalet resmen top ne ona çarpıyor nede tepki veriyor... adama kayar kaymaz düdük calınıyor bi bekle bi gör hele 6. hissin bukadar mı kuvvetli.

Birde oyuncular kütük gibi koşuyorlar... fizik yok...

• Şampiyonşar ligini home away oynamak zorunda olmayalım, kullanıcıya home away yapmama seçim hakkı tanısınlar....avrupa ligi direk oynayabilelim..Toptan tok bir ses gelsin...çimler ingiliz çimleri gibi güzel osun...en önemlisi oynanabilirlik akıcı olsun...taraftar çıldırsın...deplasmanı hissedelim...örneğin dandik bir takımla mancherter deplasmanında maç yapar isek cehennemi yaşayalım kazanamayalım kolay olmasın...penaltılar sade olsun....pes 6 da konami kupası gibi kendi kupamızı oluşrutabilelim....bunları iletirsen sevinirim....
  • selam diyorum

-lisans
    -messi face
    -forma lisansı
    -lig lısansı
    -transfer lısansı:D ( güncelleme)
    -B.A.L kaleci mevki
    -teknik direktör
    -kulup başkanı
    -yedek kulubesinde insan değil heykel olması
    -başlangıç acayip kolay
    -İngiltere lig'i london norlh london ne ? ya :D
    bunlar düzelirse yanı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.