- BAL Modu"nda oyuncuların özel hayatı eklenebilir. - Oyunda ev sahibi takımın taraftar gücünü hissedebileceğimiz bir özellik eklenebilir. - Çalımlar daha kolaya indirgenebilir.
Ben tek birşey istiyorum oda become a legend 2 kişilik oynansın online olmadan - mevki olarak kalecide yönetebilelim...
boşuna yazmayın. konamiye ileten falan yok.
Türkiye süper ligi olsun.ayrıca türkçe spiker yapsınlar.formalarıda duzeldirlerse sevinirim
hala video resim yada bir açıklama yokmu oyun hakkında.
Çok iyi konu. Çok iyi istekler de, Kimse Super Ligi istemiyor mu ? Bence hepsinden önemlisi, Super Lig, Lisans ve Spiker değişimi. Ama özellikle Türkiye Ligi Olmalı diye düşünüyorum.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: TaKOTaKO
Çok iyi konu. Çok iyi istekler de, Kimse Super Ligi istemiyor mu ? Bence hepsinden önemlisi, Super Lig, Lisans ve Spiker değişimi. Ama özellikle Türkiye Ligi Olmalı diye düşünüyorum.
Saygılar.
2 yorum üstündeki adam söylüyo zaten :)
Arkadaşlar pes 2012'de türkçe spiker olucak diye duydum bunun doğruluk oranı nedir..?
Mümkünse Master Lig'de sezon bittikten sonra başka takımları yönetebilelim.Menejer yaratalım aynı FIFA'da olduğu gibi.
selam -penaltı atışları daha sade olsun -ikili mücadeleler atari oyunlarına benzemesin -oyun hareket halindeyken seçili oyuncu haricinde diğer oyuncuların top ayağının yanından geçerken hiç umursamazmış gibi davranmasın (şaka bir yana sistem hatası saçma sapan hale gelmesin) -kaleciler saçma sapan hareketler yapmasın -özellikle yapay zekaya dikkat etsinler lütfen bu kadar saçmalık olmaz -2011 i berbat ötesi buldum inanılmaz kötü oyun -top rakipteyken daha kayma tuşuna basmadan sistem algılamasın (ben daha tuşa dokunmak üzereyken sistem daha etkiyi tepkiye çevirmeye başlamadan adam çalımı basıyor bu halde gerçek hayatı hiçe sayıyorlar saçma sapan birşey oluyor) -hakem düdük falan çalmıyor ses havadan geliyor :) -uzun taç atışı kullanırken kullanana kadar yarım saat geçiyor :) -top havada balon gibi adeta -bazen bir vuruyorsun mermi gibi gidiyor saçma sapan birşeyler işte fasa fiso yamışlar alın kamiller bu oyun size yeter dermişcesine bir oyun çıkarttılar koskoca konami çalışanları bu oyunu yapıyorlar birde piyasaya sürüyorlarsa kusura bakmasınlar ama ben onlara derimki "siz hiç birşeyden anlamıyorsunuz bedavadan para kazanıyorsunuz" sizde olsa olsa konamide çaycı olur tabi buna göz yuman konamiye hiç birşey demiyorum şirketi kapatsınlar ea ile kapışıyorlar böylemi kapışacaklar?
oyunda saymadığım daha birçok saçma sapan şeyler var fakat aklıma gelmedi gelince yazarım kısacası oyun baştan sona gerçek dışı atari oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: hcebi061
Arkadaşlar pes 2012'de türkçe spiker olucak diye duydum bunun doğruluk oranı nedir..?
adamlar oyunu adam gibi yapsınlarda varsın tr spiker,tr menü,tr lig olmasın bu ne rezillik ya resmen atari oyunu bu kadar dandik yapılmaz ki arkadaş
pas ve şut atmak için yüz saat beklemesin yani gelişine şut ve pas olayı olsun fifadaki gibi adam pas atana kadar veya şut çekene kadar neler oluyor birde hakemin avantaj olayı çok kötü avantaja bırakılacak yerde oyunu durduruyor en kötü örneği defansı geçip adamın önü boş kaldığında rakip benim takımımdan herhangi bir oyuncuya faul yaptığında yani ayağında top olmayan herhangi birine kaydığında hakem direk faul veriyor. Ya adam herkesi geçmiş kaleciyle karşı karşıya gol atcak sen orda maçı durduruyorsun olayın pozisyonla alakası bile yok. Kusura bakmayın sinirlendim kuzen bana hep böyle yapıyo nezaman gole gitsem birine kayıyo hakemde oyunu durduruyo bence bu çok önemli ve en başta düzeltilmeli
futbolcu adlarini gercege gore ayarlasinlar parasini odesinler ko koca konami yani podolski ye bakiyorum podksle gibi adina benzer abuk subuk seyler yaziolar bide tek kisilik oyun modunda pas isteme tusu yapsinlar hic pas gelmeyebilior
almanya liginin lisansları alınıp bundesliga yapılsın
2011i komple çöpe atsınlar yeni oyun yapsınlar nerde eski seriler
Kesinlikle Rakip Oyuncu Ayağımıza Kaydığında Topu Yerden Eliyle Alıp Devam Ediyo. Bunun düzeltilmesi Lazım
admin geç kaldıysam özür dilerim
admin geç kaldıysam özür dilerim ama editte futbolcu yaparken futbolcuya ne dövme yapabiliyoruz yada küpe takamıyoruz bunların olması lazım.Seyircilerin şişe vb şeyler atması ve coşması meşale felan yakması ve sonra 3.forma olması futbolcular yere kaydığında şortların kirlenmesi yerde iz kalması hava şartları daha çok gelişmesi oynanış zorlaşması hava şartına göre ve ayrıca en yeni çıkan ayakkabilar çıkması futbolcuları agresifiliği seyircilerin futbolculara tepkisi ve adam kayıyor eliyle top alıyor düzeltisin ve son olarak çok tehlikeli müdahalerde futbolcuların ayaklarının kırılması ve müdahaleye göre bir yerlerinin kanaması
ve saydıklarımın [PC] ve[PS3] için yapılmasını dilerim konamıya yollarsan sevinirim yollamassanda canın sağolsun ama ki yollarasan şunu unutma bunarı [PC] içinde yapılması gerek rahatsızlık verdiysem kusuruma bakma
ve saydıklarımın [PC] ve[PS3] için yapılmasını dilerim konamıya yollarsan sevinirim yollamassanda canın sağolsun ama ki yollarasan şunu unutma bunarı [PC] içinde yapılması gerek rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmacevap atarsan sevinirim