Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hazar1907

kocaelispor arkadaşım ben sanırım oyundan sıkıldım yeni heyecan arıyorum..ben hucum değil defans takımları kurmayı sewerim her oyunda başardım bi türlü 2012 de oturtamadm defans işini o sinirlerimi bozuyor. hızlı adamlar üzerine kurulu bi oyun pes12 fizik falan okadar önemli değil

yaa defans yapcam die ilk 11deki kaleci dişindaki herkesin koşmasıni B yaptım

defansa bak sen :)

s.ramos beria perea popov

önlerindede de yong ile matuidi war.

not: 4stoper işini denedim baya işe yarıyormuş

arkadaşım beğenmene sevindim

bazı arkadaşlar bu 4 stoper olayı için hile-hurda, oyun oynatmamaya yönelik, gereksiz, aşırı defansif diye yorum yapabilirler ama bence bu oyunda gerekli...

tamam bale, maicon, dani gibi oyuncuları kullanamıyorsun bu taktikte ama yapacak bir şey yok bu da benim stratejim...

bu konu ile ilgili bir haberi paylaşmak istiyorum:

Roma’nın başına geçen Zeman’ın “Ortalama bir teknik adam” olarak değerlendirdiği, Inter döneminde sadece rakibi oynatmamak üzerine kurduğu oyunu yüzünden eleştirdiği Jose Mourinho: “Herkesin düşüncesine saygım var. Fakat beni bağışlayın, Zeman da kim? Şimdi tatildeyim, boş zamanım çok. Google’a girip onun hakkında bilgi edineceğim” şeklinde konuştu.

Ukalalık bu dünyada bir Mourinho'ya bir de The Mentalist'deki Patrick Jane'e yakışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kahramanata-kocaelispor

quote:

kocaelispor arkadaşım ben sanırım oyundan sıkıldım yeni heyecan arıyorum..ben hucum değil defans takımları kurmayı sewerim her oyunda başardım bi türlü 2012 de oturtamadm defans işini o sinirlerimi bozuyor. hızlı adamlar üzerine kurulu bi oyun pes12 fizik falan okadar önemli değil

yaa defans yapcam die ilk 11deki kaleci dişindaki herkesin koşmasıni B yaptım

defansa bak sen :)

s.ramos beria perea popov

önlerindede de yong ile matuidi war.

not: 4stoper işini denedim baya işe yarıyormuş

arkadaşım beğenmene sevindim

bazı arkadaşlar bu 4 stoper olayı için hile-hurda, oyun oynatmamaya yönelik, gereksiz, aşırı defansif diye yorum yapabilirler ama bence bu oyunda gerekli...

tamam bale, maicon, dani gibi oyuncuları kullanamıyorsun bu taktikte ama yapacak bir şey yok bu da benim stratejim...

bu konu ile ilgili bir haberi paylaşmak istiyorum:

Roma’nın başına geçen Zeman’ın “Ortalama bir teknik adam” olarak değerlendirdiği, Inter döneminde sadece rakibi oynatmamak üzerine kurduğu oyunu yüzünden eleştirdiği Jose Mourinho: “Herkesin düşüncesine saygım var. Fakat beni bağışlayın, Zeman da kim? Şimdi tatildeyim, boş zamanım çok. Google’a girip onun hakkında bilgi edineceğim” şeklinde konuştu.

Ukalalık bu dünyada bir Mourinho'ya bir de The Mentalist'deki Patrick Jane'e yakışıyor

diğerleri için bilemem ama ben oynatmamaya mecmurum..takımımın değeri 150m olmuş 2.klasmandayim adamlarda mılyarlık takımlar geziyor

geçen hafta takım 100m cıvari iken 2.klasman kupasında finale kaldım.
    2 tane 1.2 mılyar değeri olan takımı eledim ama 0-0 penaltılarla..

adamın en dandik adamı 85falan bende 77lik katsuranısler geziyor..naapayım şimdi ben oynamaya kalksam messi ile ronaldo ile hemen uzun pas gol oluyo

bu işin mantıgı bu bence..oynayamıyosan oynatmayacan D:

• Arkadaşlar, bu oyun neden bir hızlı bir yavaş bilen var mı? quick maç yapıyorsunuz oyuncular yırtık uçurtma gibi, turnuvaya giriyorsunuz aynı adamlar adım atmak istemiyor. Yok mu bu işin bir çözümü???

Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

o dmz aktifleştirme işini ben de yaptım vakti zamanında , ilk kopmaz gibi oldu , sonrasında yine aynı sorunlar sunucuyla bağlantı kesildi, işe yaramadı yani 2 gundur bende düzeldi sanıyordum, az önce yine gitti ana lig de daha cok gidiyor gibi geldi sanki bana

Bende düzeldi sandım 2-3 gündür yine kopup bağlantı geri geliyor anlamadım gitti. Network ile bağlantınız kesildi diyor hemen geri geliyor. Bi türlü online oynayamıyorum yaa. Tek bendemi oluyor bu iş ?
  • Slm arkadaslar bir sorum olucak bu yerden sert orta nasıl yapılıyor .......
  • orta tuşuna 3 defa hızlıca basacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msdogan

quote:

Orijinalden alıntı: johnwayne

o dmz aktifleştirme işini ben de yaptım vakti zamanında , ilk kopmaz gibi oldu , sonrasında yine aynı sorunlar sunucuyla bağlantı kesildi, işe yaramadı yani 2 gundur bende düzeldi sanıyordum, az önce yine gitti ana lig de daha cok gidiyor gibi geldi sanki bana

Bende düzeldi sandım 2-3 gündür yine kopup bağlantı geri geliyor anlamadım gitti. Network ile bağlantınız kesildi diyor hemen geri geliyor. Bi türlü online oynayamıyorum yaa. Tek bendemi oluyor bu iş ?

sunucuyla bağlantı kesildi diyor bende , net yerli yerinde duruyor ama analigden atıyor , hesabım falan açık yani gitme yok , diken üzerinde oynuyoruz işte

• arkadaşlar bu sabah itibari ile yeni bir update çıktı, 30 dakika içinde yüklüyor makine, hepimize hayırlı uğurlu olsun

gördüğüm ilk değişiklik, oyunu kapattıktan sonra cd'yi çıkarmak için EJECT DİSK vardı ya, işte o, REMOVE DİSK olmuş

çok gerekliydi, KONAMİye bu değişikliğinden ötürü, teşekkürü bir borç biliyorum
  • Arkadaşlar ben önceki mesajlarımda bi oyuncu ne kadar çok kişide varsa, o oyuncu o kadar pahalı oluyor demiştim
    ama şu mphela ve barreto ikilisi için bu geçerli değil sanırım,
    adamlar villa, eto'o, pato ile yarışıyor, sahiplerinin sayısı 20.000lerde ama hala biri 3, diğeri 4 milyon...

galiba bu fiyat artışının bir kat sayısı, yada ne bileyim bir üst sınırı falan var, yoksa aynı mantıkla,
    oyuna yeni başlayan herkeste ettori var ya ozaman onun messiden daha pahalı olması gerekmez miydi
  • arkadaşlar bu arada bu formda yazışmak için çok geç kaldım galiba,
    baksanıza nerede o eski ateşli tartışmalar, kadro paylaşımları, taktik gösterimleri
  • güncelleme ps3 makine için çıkmış sanırım...

bugun klasman güncellemesi olmuş ama bunlar neye göre oluyor arkadaşlar bilen varmı?

2.ligten 4.lige adammı düşer ya
  • quote:

güncelleme ps3 makine için çıkmış sanırım...

bugun klasman güncellemesi olmuş ama bunlar neye göre oluyor arkadaşlar bilen varmı?

2.ligten 4.lige adammı düşer ya

haftalık puanlara göre diye biliyorum ben, misal 420 e kadar falan d5 düşüyorsun sanıyorum, yanlışım varsa düzeltsin uzman arkdaşlar
  • umarım, sony, playstation ve konami, Apple, Facebook gibi dünya kalitesinde firmalar tarafından satın alınır ve bizde bağlantı sorunu yaşamadan oyun oynarız

avrupanın göbeğinde güngörende 2012 yılında hala sunucu bağlantısı kesildi yazıyo

büyük düşünce adamı ve düşün insanı recep ivedik dediyse
  • bu sunucu sorununu çözen varmı
    lanet olsun 1 maç var 1 maç yok oyundan koptum ice
  • bu akşam maç yapanlara, özellikle müsabaka yapanlara allah sabır versin...

sözleşmeler mahvoldu, maç tamamlama oranı ilk defa %50lerde
  • arkadaşlar turnuvalara artık giremiyorum 70 in altına düştü bunun çozümü yokmu sunucuyla bağlasntı kesildi diyor
    çözebilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apparick

arkadaşlar turnuvalara artık giremiyorum 70 in altına düştü bunun çozümü yokmu sunucuyla bağlasntı kesildi diyor
    çözebilen varmı

birader cozumu yok bunun.bütün turklerın aynı anda kopuo baglantı.ne bız anltabılırız derdımızı nede bu mal ttnet cozebılır.en iyisi bugunlerde turnuvaya gırmemek. her hafta nın 1-2 gunu sık sık kopuo baglantı.hıc bı cozumu yok bunun mal ttnetın elınde hersey
  • internette hiç kopma olmuyorki nasıl ş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: apparick

internette hiç kopma olmuyorki nasıl ş anlamadım

korkumdan oyun oynayamadım bugun. gırdım bı kac kez baktım baslamadan koptu. bugun oynanmaz bu oyun. anlık kesılıo ıste.1sn bıle kesılse bitti oyun. bıktım artık yemın edıom.haftanın 1-2 gunu muhakkak oluo bu sorun.
  • bu sabah 2 maç yaptım, 2'de 2 tamamlama oranı

nihayet %60'ı gördüm

ttnet ile konami inşallah kötü geçmişlerini dünden itibaren geride bırakırlar
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.